Anahtarlık Kamera

ericdraven

Kayıtlı Üye
Daha önce farklı ortamlarda 50 adet sattım.Cihazları tek tek denediğim için sıkıntısız olarak gönderiyorum. E-ticaret puanı yüksek olan arkadaşlara gönderim yapıp ödemeyi sonra eft/havale yada paypal üzerinden kabul edebilirim.Yeni üyeler ve e-ticareti olmayan kişilere ise peşin ödeme ile gönderim yapabilirim.
Havale-EFT ödemeleri için kargo dahil adet fiyatı 35 tl'dir.
Paypal aracılığı ile alımlarda kargo dahil adet ücreti 38 tl'dir.
Kapıda ödeme almak isteyenler için ücret kargo dahil 42 tl'dir

ANAHTARLIK-GIZLI-KAMERA-VIDEO-FOTO-4GB-HEDIYELI__66393262_1.jpg

Alarm anahtarlık kamera ile isterseniz sesli video, isterseniz resim çekebilirsiniz!
ARABA-ANAHTARLIK-KAMERA-HD-KALITE-64GB-DESTEK__66613031_1.jpg

Anahtarlık kamera gizli bir kamera olup araba anahtarlığı görünümündedir.

AVI Formatında kaydettiği videoları istediğiniz bilgisayarda kolayca izleyebilirsiniz.

Anahtarlık kamera görüntüsü oldukça nettir. Video kaydı esnasında ses kaydı da yapmaktadır.

anahtar-gorunumlu-kamera-firsati.jpg

ÜRÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Video Formatı: 720*480 HD 30 fps
Fotoğraf Formatı: JPEG 1280*1024
Kamera Boyutları: 50*32*13 mm
Renk :Siyah
Malzeme: Plastik
Pil: Li-ion Pil
Max. Hafıza Kartı desteği:8 GB (CİHAZ İÇİNDE HAFIZA KARTI YOKTUR, CİHAZI KULLANABİLMEK İÇİN MICRO SD HAFIZA KARTI KULLAMANIZ GEREKMEKTE)
Flash Disk olarak kullanabilme: Evet
USB Kablosu: Var

Paket İçeriği:
Anahtarlık Kamera

USB Ara Kablo

Türkçe Kullanma Kılavuzu

Hasar Görmeyecek Şekilde Paketlenip Gönderilecektir.

Önemli Not: Ürünü kapalı durumda bilgisayarınızın usb sinden şarj edebilirsiniz. Ürün tak çalıştır özelliğine sahiptir, ürünü usb ye yerleştirdiğinizde otomatik olarak bilgisayar tanıyacaktır.

KULLANIM VE ÖRNEK VİDEO LİNKLERİ
Çekimin daha net olması için anahtarlığı sabit tutmak gerekiyor. Ben dikkat etmediğim için görüntü çok sallanıyor. Ayrıca hava rüzgarlı olduğu için seste belli oluyor.

ANAHTARLIK KAMERA TANITIM VİDEOSU - HEYYBE ALIŞVERİŞ - YouTube

ANAHTARLIK KAMERA ÖRNEK VİDEO - HEYYBE ALIŞVERİŞ - YouTube

hocam meraken soruyorum. bu tip gizli kamera satışları yasal olarak yasak değil mi? yani herkese satılıyor oluşu? sanki böyle bi şeyler çalınmıştı kulağıma da.

ünide hem bundan,hemde kalem şeklinde olandan sattım ve kullandım.güzel bi ürün,hayırlı işler.

hocam meraken soruyorum. bu tip gizli kamera satışları yasal olarak yasak değil mi? yani herkese satılıyor oluşu? sanki böyle bi şeyler çalınmıştı kulağıma da.

Merhaba üstad, satışı yasak değil. Ancak yasadışı şekilde kullanmak yasal değil. Şu anda gittigidiyor, sanalpazar vs. gibi bir çok büyük e-ticaret platformunda da satışı yapılıyor. Tamamen kullananan kişinin elinde olan bir durum.

Ne yapıcaz bunu alınca milletin bacısının bacak arasını mı çekeceğiz ??

Meraktan soruyorum. Başka nerde işinize yarar mesela ??

Bakalım haram mı sevap mı muhabbetine dönmesi kaç dakika sürecek

Tabii ki dediğinizi yapmayacaksınız. Cep telefonlarında da kamera var. İstedikten sonra film bile çekebilirsiniz. Bu tamamen kullanana kalmış bir durum.

benim ve 2 yıl kadar önce sattıgım biçok arkadaşın yaptıgı gibi dersde kullanabilirsiniz mesela.ben sabah uykumu alamadıgımda ( ki genelde alamazdım :D ) kafayı vurur yatardım sınıfta.kaydı başlatıp bunuda tam hocayı görücek şekilde bırakırdım sıraya,akşam yada sınav zamanı direk hocanın sesinden,görüntüsünden dersi dinlerdim.yurtta kalan bi arkadaşım ise sürekli odada eşyalarını çalan kişiyi yakalamak,onun çaldıgını ispat etmek için kullanmıştı.kısacası kullanım amacı kişiden kişiye degişir.sizinde belirttiginiz gibi kullanmak isteyecekler için kötü bi ürün,orasına katılıyorum tabi.düzgün amaçlar için kullanmak gerekir.

yani mantıken bu tip kameraların %80-85 i teşhircilik için üretiliyor bana kalırsa. alan kişinin zihniyeti yine %80-85 oranında bu mevzulara çalıştığı için alır. diğer türlüsü de değişik atraksiyonlar ya da kanıt/delil peşinde koşmak için olabilir. aksi halde sağlıklı ve normal bir insanın günlük hayatında kullanmasını gerektirecek bir ürün değil.

edit. üstteki arkadaşın dediği de gayet mantıklıymış tabi.

benim ve 2 yıl kadar önce sattıgım biçok arkadaşın yaptıgı gibi dersde kullanabilirsiniz mesela.ben sabah uykumu alamadıgımda ( ki genelde alamazdım :D ) kafayı vurur yatardım sınıfta.kaydı başlatıp bunuda tam hocayı görücek şekilde bırakırdım sıraya,akşam yada sınav zamanı direk hocanın sesinden,görüntüsünden dersi dinlerdim.yurtta kalan bi arkadaşım ise sürekli odada eşyalarını çalan kişiyi yakalamak,onun çaldıgını ispat etmek için kullanmıştı.kısacası kullanım amacı kişiden kişiye degişir.sizinde belirttiginiz gibi kullanmak isteyecekler için kötü bi ürün,orasına katılıyorum tabi.düzgün amaçlar için kullanmak gerekir.

Ders okul 10 sene geride kaldı malesef hocam :)

Bakalım haram mı sevap mı muhabbetine dönmesi kaç dakika sürecek

Aynen hocam. Beklemedeyim bende. Bu göreceli bir durum. Hayırlı yada hayırsız işlerde kullanmak kişinin seçimidir.
Örnek bir bıçak, evde ekmekte kesebilirsiniz ama isterseniz bir silah olarak kullanıp suçta işleyebilirisiniz. Bu durum bıçak satışını yasaklar mı, yasaklamaz mı? Önemli olan bu ayrımı iyi yapıp ona göre kullanmak.

yani mantıken bu tip kameraların %80-85 i teşhircilik için üretiliyor bana kalırsa. alan kişinin zihniyeti yine %80-85 oranında bu mevzulara çalıştığı için alır. diğer türlüsü de değişik atraksiyonlar ya da kanıt/delil peşinde koşmak için olabilir. aksi halde sağlıklı ve normal bir insanın günlük hayatında kullanmasını gerektirecek bir ürün değil.

edit. üstteki arkadaşın dediği de gayet mantıklıymış tabi.

Hocam ne %85i %100 bunun için üretiliyor bu kameralar. Yoksa dürüstçe çekmek varken bir şeyi neden gidip birisi gizli kamera alsın ki.

sabitken nasıl çekiyor önemli olan o bırakıp masanın üzerine önünden faln geçin o şekilde nasıl çekiyor önemli olan bu şekilde bir tanıtım videosu daha mantıklı olur

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri