Daha önce farklı ortamlarda 50 adet sattım.Cihazları tek tek denediğim için sıkıntısız olarak gönderiyorum. E-ticaret puanı yüksek olan arkadaşlara gönderim yapıp ödemeyi sonra eft/havale yada paypal üzerinden kabul edebilirim.Yeni üyeler ve e-ticareti olmayan kişilere ise peşin ödeme ile gönderim yapabilirim.
Havale-EFT ödemeleri için kargo dahil adet fiyatı 35 tl'dir.
Paypal aracılığı ile alımlarda kargo dahil adet ücreti 38 tl'dir.
Kapıda ödeme almak isteyenler için ücret kargo dahil 42 tl'dir
Alarm anahtarlık kamera ile isterseniz sesli video, isterseniz resim çekebilirsiniz!
Anahtarlık kamera gizli bir kamera olup araba anahtarlığı görünümündedir.
AVI Formatında kaydettiği videoları istediğiniz bilgisayarda kolayca izleyebilirsiniz.
Anahtarlık kamera görüntüsü oldukça nettir. Video kaydı esnasında ses kaydı da yapmaktadır.
ÜRÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Video Formatı: 720*480 HD 30 fps
Fotoğraf Formatı: JPEG 1280*1024
Kamera Boyutları: 50*32*13 mm
Renk :Siyah
Malzeme: Plastik
Pil: Li-ion Pil
Max. Hafıza Kartı desteği:8 GB (CİHAZ İÇİNDE HAFIZA KARTI YOKTUR, CİHAZI KULLANABİLMEK İÇİN MICRO SD HAFIZA KARTI KULLAMANIZ GEREKMEKTE)
Flash Disk olarak kullanabilme: Evet
USB Kablosu: Var
Paket İçeriği:
Anahtarlık Kamera
USB Ara Kablo
Türkçe Kullanma Kılavuzu
Hasar Görmeyecek Şekilde Paketlenip Gönderilecektir.
Önemli Not: Ürünü kapalı durumda bilgisayarınızın usb sinden şarj edebilirsiniz. Ürün tak çalıştır özelliğine sahiptir, ürünü usb ye yerleştirdiğinizde otomatik olarak bilgisayar tanıyacaktır.
KULLANIM VE ÖRNEK VİDEO LİNKLERİ
Çekimin daha net olması için anahtarlığı sabit tutmak gerekiyor. Ben dikkat etmediğim için görüntü çok sallanıyor. Ayrıca hava rüzgarlı olduğu için seste belli oluyor.
ANAHTARLIK KAMERA TANITIM VİDEOSU - HEYYBE ALIŞVERİŞ - YouTube
ANAHTARLIK KAMERA ÖRNEK VİDEO - HEYYBE ALIŞVERİŞ - YouTube
Havale-EFT ödemeleri için kargo dahil adet fiyatı 35 tl'dir.
Paypal aracılığı ile alımlarda kargo dahil adet ücreti 38 tl'dir.
Kapıda ödeme almak isteyenler için ücret kargo dahil 42 tl'dir
Alarm anahtarlık kamera ile isterseniz sesli video, isterseniz resim çekebilirsiniz!
Anahtarlık kamera gizli bir kamera olup araba anahtarlığı görünümündedir.
AVI Formatında kaydettiği videoları istediğiniz bilgisayarda kolayca izleyebilirsiniz.
Anahtarlık kamera görüntüsü oldukça nettir. Video kaydı esnasında ses kaydı da yapmaktadır.
ÜRÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Video Formatı: 720*480 HD 30 fps
Fotoğraf Formatı: JPEG 1280*1024
Kamera Boyutları: 50*32*13 mm
Renk :Siyah
Malzeme: Plastik
Pil: Li-ion Pil
Max. Hafıza Kartı desteği:8 GB (CİHAZ İÇİNDE HAFIZA KARTI YOKTUR, CİHAZI KULLANABİLMEK İÇİN MICRO SD HAFIZA KARTI KULLAMANIZ GEREKMEKTE)
Flash Disk olarak kullanabilme: Evet
USB Kablosu: Var
Paket İçeriği:
Anahtarlık Kamera
USB Ara Kablo
Türkçe Kullanma Kılavuzu
Hasar Görmeyecek Şekilde Paketlenip Gönderilecektir.
Önemli Not: Ürünü kapalı durumda bilgisayarınızın usb sinden şarj edebilirsiniz. Ürün tak çalıştır özelliğine sahiptir, ürünü usb ye yerleştirdiğinizde otomatik olarak bilgisayar tanıyacaktır.
KULLANIM VE ÖRNEK VİDEO LİNKLERİ
Çekimin daha net olması için anahtarlığı sabit tutmak gerekiyor. Ben dikkat etmediğim için görüntü çok sallanıyor. Ayrıca hava rüzgarlı olduğu için seste belli oluyor.
ANAHTARLIK KAMERA TANITIM VİDEOSU - HEYYBE ALIŞVERİŞ - YouTube
ANAHTARLIK KAMERA ÖRNEK VİDEO - HEYYBE ALIŞVERİŞ - YouTube