Analytics artık Türk Lirası

• Kullanıcı rhaegar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri

rhaegar

Kayıtlı Üye
Beyler yeni mi değil mi bilmiyorum ama konuyu açayım dedim.
Analytics'e geldiğimizde sağ üstten ayarları tıklayıp analytics'i Türk Lirası'na veya istediğiniz herhangi bir paraya çevirebiliyorsunuz.

Analytics in gec guncellenme sebebi de buydu sanirim.

Partnerler dolar olarak ödediği için Türk lirası olarak bakmak yanlışa sebep olabilir. Dolar kalması partner kazançlarını takip etmek için daha iyi. Kur falan değişik sonuçta ve bize dolar ödenecek.

Son düzenleme:
vallahi ben dolar ödenmesinden yana oldugum için partner 4ever onlarda umarım tl falan yapmazlarda gül gibi geçinir gideriz :D

İyi olmuş :D dolarlaylen kazanç bana düşük gözüküyordu :)

Dolar olarak ödenir yine o güncelleme sadece varsayım olarak para birimine çeviridir inşallah dolar candır.

Sadece gösterim biçimi öyledir çünkü isterseniz çin para birimi bile yapabiliyorsunuz partner öyle ödeyecek değil ya. :)

Buda yeni özellik sanırım Filtrelerde 4K,3D arama özelliği gelmiş.

XB64y0.png

Bnu istediğimiz zaman değiştirebiiyormuyuz o uyarı ne kadar daha duracak orda ben arada değişik ülkelerin para birimlerine göre ne kadar kazandığımıda merak ederim :)

japonya yeni yapın gözünüz para görsün :P :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri