Analytics Bölümünde Kazançlarım Gözükmüyor

TheChaCha

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Analytics bölümünde eskiden kazanlarımı görebilirdim kanalı 2 ay önce silip yeniden kurmuştum. Tekrardan gaza gelip videoları yüklemeye başladım. Kanalım adsenseye bağlı ama resimleride koyuyorum​

nnis.png

vple.png

8wav.png

95go.png

Adsense'den takip et, neden youtube'tan bakıyorsun ki?

Kanalındaki herhangi bir videoya girip kaynağı görüntüle dedikten sonra ca-host-pub- diye arama yap oradaki pub id ile seninkinin tutup tutmadığını kontrol edin. Eğer tutmuyorsa tekrar ilişkilendirmesi yapın benim bu şekilde ilişkilendirme yaptığım halde kazanç yansımayan 30 dan fazla kanalım vardı hepsini silmek zorunda kalmıştım.

Kanalındaki herhangi bir videoya girip kaynağı görüntüle dedikten sonra ca-host-pub- diye arama yap oradaki pub id ile seninkinin tutup tutmadığını kontrol edin. Eğer tutmuyorsa tekrar ilişkilendirmesi yapın benim bu şekilde ilişkilendirme yaptığım halde kazanç yansımayan 30 dan fazla kanalım vardı hepsini silmek zorunda kalmıştım.
Bunu nasıl yapacağımı bilemedim. Kaynağı görüntüle yazısını bulamadım :S

Tıkladım ve görüntü:

02on.png

youtube da video yu açın sağ tuş yapıp kaynağı görüntüle demeniz yeterlidir.
K4Q3a4.jpg

youtube da video yu açın sağ tuş yapıp kaynağı görüntüle demeniz yeterlidir.
K4Q3a4.jpg

Sayfa kaynağını göster dedim arattırdığın kelimeden sonra ile benim adsensedeki yayıncı kimliğimin pub'ı uyuşmuyor. Ne yapmam lazım şimdi

Bu kısımdan adsense ilişkiledir tekrar ilişkilendirme yap 1-2 gün bekle belki düzelir eğer benim kanallarım gibi düzelmezse yapabileceğin birşey yok ben bu şekilde 30 dan fazla kanalı sildim.

Bu kısımdan adsense ilişkiledir tekrar ilişkilendirme yap 1-2 gün bekle belki düzelir eğer benim kanallarım gibi düzelmezse yapabileceğin birşey yok ben bu şekilde 30 dan fazla kanalı sildim.
Oradaki kimlik numarasıyla adsense numarası aynı. Birde değiştir kısmından mı halledecem onu yoksa sonraki denen kısımdan mı ? Teşekkürler

Değiştir diycekseiniz sonra aynı adsense ile tekrar ilişkilendirme yapacaksınız.

Değiştir diycekseiniz sonra aynı adsense ile tekrar ilişkilendirme yapacaksınız.
Adsense durumunu incele dediğimde çıkan numara ile adsense numarası aynı ama video içindeki numara farklı kanalı silip yeniden mi açmak zorundayım ? Bu kesin çözüm mü ?

Hocam değiştir linkine tıkla adsense ilişkilendirmesini tekrar yap oradaki numaraların aynı olması önemli değil tekrar ilişkilendirme yaptıktan sonra 48 saat içinde videolarda senin pub-id gözkmesi laızm eğer gözükmüyorsa kanalı sil gitsin sana bir getirisi olmuyor.

Hocam değiştir linkine tıkla adsense ilişkilendirmesini tekrar yap oradaki numaraların aynı olması önemli değil tekrar ilişkilendirme yaptıktan sonra 48 saat içinde videolarda senin pub-id gözkmesi laızm eğer gözükmüyorsa kanalı sil gitsin sana bir getirisi olmuyor.

Ne yazıkki uyuşmuyor hiç biri o zaman. Kanalı silip yeniden açmamı öneriyorsunuz sanırım

Ne yazıkki uyuşmuyor hiç biri o zaman. Kanalı silip yeniden açmamı öneriyorsunuz sanırım

Size kalmış bir durum ancak ben bu şekilde olan 30 dan fazla kanalı sildim. Bu kanallardan birisine para kazanma kapanıcak uyarısı gelmişti ve para kazanması kapanmıştı o şekilde bile adsensedeki diğer kanalları etkilemedi demekki böyle kanallar adsense ilişkilendirilmemiş görünüyor. Kanalı yeni bir hesaba kopyalayıp bunu silin bari yeni kanaldan kazanç elde etmeye başlayın.

Size kalmış bir durum ancak ben bu şekilde olan 30 dan fazla kanalı sildim. Bu kanallardan birisine para kazanma kapanıcak uyarısı gelmişti ve para kazanması kapanmıştı o şekilde bile adsensedeki diğer kanalları etkilemedi demekki böyle kanallar adsense ilişkilendirilmemiş görünüyor. Kanalı yeni bir hesaba kopyalayıp bunu silin bari yeni kanaldan kazanç elde etmeye başlayın.

Şimdi yeni bir G-mail hesabı alıp yeni bir kanal açtım. Bunu aynı adsenseye bağladım. Ardından "ca-host-pub-" tekrar kontrol ettim ve "ca-host-pub-4895533112976992" yazdı. Ardından diğer maildekini kontrol ettim ve "ca-host-pub-4895533112976992" olduğunu gördüm. Ama adsensemde yayıncı kimliğimi "pub-6************5" olarak görüyorum sorun nedir anlamıyorum

Şimdi yeni bir G-mail hesabı alıp yeni bir kanal açtım. Bunu aynı adsenseye bağladım. Ardından "ca-host-pub-" tekrar kontrol ettim ve "ca-host-pub-4895533112976992" yazdı. Ardından diğer maildekini kontrol ettim ve "ca-host-pub-4895533112976992" olduğunu gördüm. Ama adsensemde yayıncı kimliğimi "pub-6*********5" olarak görüyorum sorun nedir anlamıyorum

4895533112976992 google'in ilişkilendirilmesi olmayan kanallarda olan id sidir. Yeni açtığınız kanal hemen ilişkilendirme olmaz 48 saat filan sürebiliyor. Birde kendi id numaranızı *** lı olarak değiştirin nolur nolmaz

4895533112976992 google'in ilişkilendirilmesi olmayan kanallarda olan id sidir. Yeni açtığınız kanal hemen ilişkilendirme olmaz 48 saat filan sürebiliyor. Birde kendi id numaranızı *** lı olarak değiştirin nolur nolmaz
Öneriniz için teşekkürler değiştirdim. O zaman pazar sabahına kadar bekleyecem. Birde bugün tahmini kazançlarda "Kazanç ve reklam performans verileri gecikti. Biz sorunu çözmek için çalışıyoruz." bu yazmaya başladı

işte bende aynı sorunu yaşadım 2 gündür 70 k boşuna gitti:S daha önce parakazanma devre dışı kalıp tekrar google+ kes bağla ile açılan kanalda malesef böyle sorunlar medyana geliyor yani anlayacağınız google para kazanmayı açsak bile artık o kanal 5 para etmiyor :D bunu nede diyorum 2 gün önce açtığım kanalı tekrar bağladım pub kodu modu hala gözükmedi

işte bende aynı sorunu yaşadım 2 gündür 70 k boşuna gitti:S daha önce parakazanma devre dışı kalıp tekrar google+ kes bağla ile açılan kanalda malesef böyle sorunlar medyana geliyor yani anlayacağınız google para kazanmayı açsak bile artık o kanal 5 para etmiyor :D

Sonuç olarak farklı mailden kanal mı açmamız gerek ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri