Analytics Kısmındaki Yazı

• Kullanıcı ademseri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ademseri

Yasaklanmış
We undercounted views from April 29th through May 12th by about 2% and on May 14th by about 10%. We will be adding those views back in over the next couple of weeks.

Böyle bir yazı var bende arkadaşlar sanırım şöyle diyor :
29 nisan ile 12 mayıs arasındaki görüntülemelerin %2sini ve 14 mayısın %10 unu sakladık, gizledik . Bir kaç hafta içinde bu görüntülemeleri ekleyeceğiz.
Tam anlamadım ingilizcesi iyi olan yada daha önce böyle bir durumla karşılaşan biri aydınlatabilir mi.
Sizde de benzer yazı var mı ?
Şurda yazılan tarihler arasında benim tıklarım %80-%90 azaldı, bununla bi alakası olabilir mi ?

aynı yazı bendede var 10k izlenim var 1 kuruş para yansımadı adsenseye ve tıkta yansımıo sonradan yansıcak sanırım

bende ona yoruyorum aynı durumdayım seninle. adsenseyi fln değiştiricektim herşeye sıfırdan başlıycaktm ama eğer sorun buysa ve sonradan düzelecekse problem yok.
başka bi açıklaması düşüncesi olan var mı?

Bende de aynı sorun var, herhalde dediğiniz gibi yakın zamanda alınan görüntüler eklenecektir.

29 nisan ile 12 mayıs arasındaki görüntülemeleri %2, 12 ile 14 mayıs arasındaki görüntülemeleri %10 yanlış hesaplamışlar. Bir kaç hafta içinde düzelteceklermiş.

teşekkürler cevaplar için. inş tıklarıda ilgilendiren bir sorundur ve düzelir çünkü hiç tık saymıyo diyebilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri