Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tam 7 gündür güncellenmeyen kanalım var izlenim 5k oldu hala quize sokacam kanalı paralar boşa gidiyor.
Para kazanma aciksa para bosa gitmez analitike yansir partnere girince oraya yollarlar kimin yt de neyi kalmista alamamis....
hazır bekleyen 30a yakın kanalım var quize sokacağım![]()
Bende de hazir 200den fazla kanal var quize sokacagim siparisler vsdelirtiyorlar beni de
![]()
Bu iste sabretmek ogrenilecek ilk kural...
Merak etmeyin hocam sabirliyimdir benkucuk bir tepki gosterdim sadece. Sıkıntı yok bir ay da olsa bekleriz
işi birakcam değiliz ya
Allah isinizi rast getirsin.
13-15 kanalda benim sırada bekliyor quiz için.bu arada digerlerine devam ediyoruz mecburen ama bian önce düzelsede şu kanalları baglasak.hayır yani sonra unutuyorum bagzılarını,35k izlenme aldıkdan sonra hatırladıgım kanal vardı geçen ay![]()
[MENTION=26712]hommate01[/MENTION] Biliyorum sorunda o zaten videolar anında ünlem veriyordu ünlem geçmeye erindim hepsini salladım kanala quize sokarım diye şimdi de analytics güncellenmiyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.