anasunucudan veri çekerken ki yavaşlık.

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bacanak

Kayıtlı Üye
arkadaşlar renderı dedicated'tan alıyorum sonra da vds'ten dedicated'a bağlanıp filezilla o dosyaları çekip vds'ten yükleme yapıyorum. ana sunucudan paylaşımı filezilla server ile verdim.

aynı anda 1 dosya da çeksem 10 dosya da çeksem yaklaşık 1mb/s ile çekiyor. 10 dosya çekerken saniyede 10 mb dosya indirebiliyorum demektir bu fakat 1 dosya çekerken 1 mb veriden fazlasını çekemiyorum saniyede.

dedicated'tan filezilla server ile hız sınırını kaldırdım, vds'ten de aynı şekilde filezilla ile download sınırını kaldırdım. hala aynı şekilde iniyor.

şu anki haliyle de fena değil fakat daha hızlı çekebilecekken çekememek biraz daha yavaş çalışmama neden oluyor.

bilmediğim bir ayar daha olabilir mi acaba?

Firma limit koymuştur, bazı firmalar youtube-dl ye bile sınırlama koyuyo bazısı ftp bazısı torrente.

Sunucunda sorun yoksa anormal. Sunucu aldığım firmaya bi sor.
ana sunucunun up/down hızları süper, sunucuyla alakalı değil sanırım. vds'lerden de download denedim 9-10 mb dosya çekiyor saniyede.
Firma limit koymuştur, bazı firmalar youtube-dl ye bile sınırlama koyuyo bazısı ftp bazısı torrente.
bu olabilir, [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] bi baksın buna. :o
Videoyu torrente ekle torrentten çek
o iş çok zahmetli hocam. 9 vds ile çalışıyorum o yüzden olacak iş değil. belki dropbox olabilir ama onlarda doğru düzgün çalışmıyor.

mediafire kullandım çok dandikti eşlemedi verdiğim 200 kb'lik dosyayı bütün sunuculara. yandex diske geçtim bu iyi şimdilik 1-2 ufak sorun haricinde ciddi bi sorun yaşatmadı bana.

Tarafımızdan herhangi bir sınırlama yok. Dosyaların bulunduğu sunucunun lokasyonu neresi ? Dosyaları çektiğiniz sunucunun lokasyonu neresi ?

Tarafımızdan herhangi bir sınırlama yok. Dosyaların bulunduğu sunucunun lokasyonu neresi ? Dosyaları çektiğiniz sunucunun lokasyonu neresi ?
sedat dedicated senden aldığım dedicated almanya lokasyon dosyaları da tr lokasyon vds'lere çekiyorum.

aynı anda 1 dosya da çeksem 10 dosya da çeksem 1.1 mb/sn gördüğüm maksimum hız. bi kaç kez de 5-7 mb/sn gördüm ama genelde 800-900 kb/sn arasında görüyor.

tr lokasyon vds ile saniyede 9-10 mb dosya indiriyor youtube'dan.

hetzner'in bi kısıtlaması olabilir mi?

sedat dedicated senden aldığım dedicated almanya lokasyon dosyaları da tr lokasyon vds'lere çekiyorum.

aynı anda 1 dosya da çeksem 10 dosya da çeksem 1.1 mb/sn gördüğüm maksimum hız. bi kaç kez de 5-7 mb/sn gördüm ama genelde 800-900 kb/sn arasında görüyor.

tr lokasyon vds ile saniyede 9-10 mb dosya indiriyor youtube'dan.

hetzner'in bi kısıtlaması olabilir mi?

Kısıtlama yok olamazda, türkiye netiyle almanyadan dosya çekiyorsun ondan dolayı yavaş

almanya to almanya mı yapıyorsun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri