Android cihazımdaki Gmail hesaplarında sorun var!

weberesice

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Android telefonuma tanımlamış olduğum hesaplar var, bunlar adsense ve youtube özgün kanallarım için kullandığım mailler. Yaklaşık 3 gündür resimdeki hatayı alıyorum.

21mriqe.png

Bu ünlemleri ilk gördüğümde çok korktum. Tam da büyük kıyımlar varken üstelik... Çünkü böyle olunca genelde hesaplar silinmiş oluyordu. Ancak tüm hesaplara bilgisayardan giriş yaptım herhangi bir sorun yok.

Hesapları telefondan kaldırmayı denedim olmadı. Durup durup bu hata bildirimleri geliyor ekrana.

Fazla da kurcalayamıyorum açıkcası...

Bu konuda bi fikri olan ya da benzer bir durum yaşayan varmı son günlerde? Sorun Google kaynaklı mı yoksa cihaz kanaklı mı acaba...

kARDEŞ telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamadan o hesaplar gitmez.

Yani onlar illaki gözükecek

Merhaba arkadaşlar

Android telefonuma tanımlamış olduğum hesaplar var, bunlar adsense ve youtube özgün kanallarım için kullandığım mailler. Yaklaşık 3 gündür resimdeki hatayı alıyorum.

21mriqe.png

Bu ünlemleri ilk gördüğümde çok korktum. Tam da büyük kıyımlar varken üstelik... Çünkü böyle olunca genelde hesaplar silinmiş oluyordu. Ancak tüm hesaplara bilgisayardan giriş yaptım herhangi bir sorun yok.

Hesapları telefondan kaldırmayı denedim olmadı. Durup durup bu hata bildirimleri geliyor ekrana.

Fazla da kurcalayamıyorum açıkcası...

Bu konuda bi fikri olan ya da benzer bir durum yaşayan varmı son günlerde? Sorun Google kaynaklı mı yoksa cihaz kanaklı mı acaba...

bendeki mailde böle hata veriyor.

kARDEŞ telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamadan o hesaplar gitmez.

Yani onlar illaki gözükecek

Kardeşim gözükmesi değil de neden gözüktüğü sorun. Yani bu hesaplar kapanan hesaplar ya da şifresi değişen hesaplar değil. Özgün kanal ve adsense hesaplarım ve bilgisayardan kullanabiliyorum. Ancak cihazda kapanmış gibi bu hataların çıkmasını araştırıyorum yani...

---------- Spam Engelliyici 23:43 ---------- Önceki Mesaj 23:41 ----------

bendeki mailde böle hata veriyor.

Neden olmuş olabilir kardeşim bir fikrin var mı? Hesap sağlam, değil mi?

Bu sorun yüzünden bende cihaza hard reset atmıştım çok uyuz bir durum.

Valla cihaza ultra mega hard bilimum resetleri atarım sorun değil yani hesaplarla ilgili bir sorunun habercisi olmasın da bu durum :)

Hocammm androide sistem atmış Anasını ağlatmış biri olarak diyorum ki hesaplarla alakası yok :D

---------- Spam Engelliyici 21:53 ---------- Önceki Mesaj 21:52 ----------

Aklıma şu an gelenler anlık batarya çıkMASI Sİmkart çıkması yada sdkartı çıkaRMA vs den oluyordur benim gioda öyleydi :(

Hocammm androide sistem atmış Anasını ağlatmış biri olarak diyorum ki hesaplarla alakası yok :D

---------- Spam Engelliyici 21:53 ---------- Önceki Mesaj 21:52 ----------

Aklıma şu an gelenler anlık batarya çıkMASI Sİmkart çıkması yada sdkartı çıkaRMA vs den oluyordur benim gioda öyleydi :(

Biraz içimi ferahlattın kardeşim sağol :) Yani hesaplarda sorun olmasın da gerekirse telefonu yakarım :D

Dediğin olabilir kardeşim birkaç gün önce telefon donmuştu. Kapatamadım. Çareyi batarya çıkarmakta bulmuştum belki de onun etkisi oldu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri