Android Oyun Programcılığı?

mixnewss

Kayıtlı Üye
meraba beyler herkese bol kazançlar

Şimdi ben bu android oyun yapma işine çok heveslendim para kazandırır veya kazandırmazo konuyu açmıyorum bile sadece yapabilmek istiyorum yani bunun için netten biraz baktım kurslar var ama bu kurslar biraz kafamı karıstırdı bilgi almak istedim sizden

Kafamı karıstıran şu bu kursa katılmak için Orta düzey java programala bilmeniz lazım diyor
Java kursuna bakıyorum ordada programlama bilgisine sahip olmanız gerek diyor

yani benim android oyun tasarlayabilmem için ne bilmem gerekir ben bilgisizim vaktimde çok ama nerden baslamam lazım hangi kursa önce gitmem lazım bunlar için akıl alayım dedim:D [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION]

Son düzenleme:
direkt sıfırdan javaya başlayabilirsin, zaten olay algoritmada bitiyor. onu halledince dil öğrenmek kolay hemen hemen hepsi aynı. Ama android için java bilmen lazım.

Android program yazmak için Java veya C# lazım. Ancak Java bilmeden olmaz.

Türkiye'de Mimar Aslan bu konunun ustası ve gururumuzdur diyebiliriz. Facebook gibi yerlerden iş teklifi geliyor adama.

Eğer ciddi olarak Android alanında ilerlemeyi düşünüyorsanız. Mimar hocanın sırasıyla
1-Java SE 7 Programlama
2-Android Programlama 1
3-Android Programlama 2

Eğitimlerini izlemelisiniz. Mimar Aslan | Computer Engineer | Udemy

Güzel bi konu açılmış,takipteyim

Android program yazmak için Java veya C# lazım. Ancak Java bilmeden olmaz.

Türkiye'de Mimar Aslan bu konunun ustası ve gururumuzdur diyebiliriz. Facebook gibi yerlerden iş teklifi geliyor adama.

Eğer ciddi olarak Android alanında ilerlemeyi düşünüyorsanız. Mimar hocanın sırasıyla
1-Java SE 7 Programlama
2-Android Programlama 1
3-Android Programlama 2

Eğitimlerini izlemelisiniz. Mimar Aslan | Computer Engineer | Udemy
hocam tamam sıralama bu şekilde diyelimki bende kurslarına gittim ögrendim ama kursu veren firmalarda java kursuna kabul edilmek için programlama bilmeniz gerekmektedir diyor bu işi :d direk ögretcek bir yer yokmu yani beni alıcal 1 yıl egitime sana önce javayı ögreticez sonra Android ögreniceksin diyen

hocam tamam sıralama bu şekilde diyelimki bende kurslarına gittim ögrendim ama kursu veren firmalarda java kursuna kabul edilmek için programlama bilmeniz gerekmektedir diyor bu işi :d direk ögretcek bir yer yokmu yani beni alıcal 1 yıl egitime sana önce javayı ögreticez sonra Android ögreniceksin diyen

Hocam bu eğitim zaten online ve Java hakkında emin ol seni bir yerlere getirir. İnternet üzerinden bu işi öğrenebilirsin illa kursa gideceksin diye bir şey yok.

Eğitimleri izlemek için : Mimar Aslan | Computer Engineer | Udemy

Tek bir dil ile compiler'da yazılan oyundan pek bir şey olmaz. Unity ile başla. Js ve C# dillerini destekliyor. Başlangıç için pm at bazı kaynaklar atarım.

meraba beyler herkese bol kazançlar

Şimdi ben bu android oyun yapma işine çok heveslendim para kazandırır veya kazandırmazo konuyu açmıyorum bile sadece yapabilmek istiyorum yani bunun için netten biraz baktım kurslar var ama bu kurslar biraz kafamı karıstırdı bilgi almak istedim sizden

Kafamı karıstıran şu bu kursa katılmak için Orta düzey java programala bilmeniz lazım diyor
Java kursuna bakıyorum ordada programlama bilgisine sahip olmanız gerek diyor

yani benim android oyun tasarlayabilmem için ne bilmem gerekir ben bilgisizim vaktimde çok ama nerden baslamam lazım hangi kursa önce gitmem lazım bunlar için akıl alayım dedim:D [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION]

KODLAB | ANDROID PROGRAMLAMA - Aysan Ethem NARMAN
KODLAB | ANDROID OYUN PROGRAMLAMAYA GİRİŞ - Abdul Kerim FIRAT

Başlamak için çok iyi iki kaynak kitaplamı cd ile mi olacak bu iş deme git al oku öğren uygula :)

iyi isler ortaya cikarmak istiyorsan Java SE-ni cok iyi bilmelisin.algoritma kurmayada hakim olmalisin.egitim videolari var ama onlar seni bir yere kadar aparir.Kitap + video egitimlerle davamli okursan iyi olur.
Kodlab Java SE -i okudum ben javanin temeli icin cok iyidir ama belli bir yere kadar.ingilizce kitaplardan okumalisin belli bir yerden sonra

Oyun programlayacaksan unity tavsite ederim bir çok ders var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri