Android telefonunuzla para kazanın..(Ödeme Kanıtlı)

TheGangster

Yasaklanmış
Evet sevgili arkadaşlar bugün sizlere Whaff Rewards adlı androıd uygulamayı tanıtıcağım. uygulama çok kolay kazandırıyor ve cok yüksek paralar kazanma sansınız var.Önceliklenasıl kazandırdıgı hakkında kısa bilgi veriyim. uygulamanın size sundugu diger uygulamaları indirerek veya video izliyerek Facebook arkadaş davet ederek çok yüksek meblalarda kazanabiliyosunuz.

Öncelikle Kurulumla Başlıyalım.
Sizin yapmanız gerekenler sadece;
1) Play Storeden WHAFF Rewards İndirmek.
2) Facebook hesabınız ile giriş yapmak isterseniz sahte hesapla giriş yapın.site güvenilirdir.
3) İnvite KOD Yerine AQ28623 Yazarsanız,kayıt olur olmaz para ile başlarsınız.(Bu kod sayesinde giriş yaptınızda Hem siz hem ben para kazanırım.)
4) Artık kazanmaya hazırsınız.

Para Kazanma Yolları ;
1)Premium Picks:Bu kısımda genelde bir oyun verilir ve sizden günde 5 dk bu oyunu oynamanız falan istenir. Bu isteği yerine getirirseniz belli bir miktar para kazanırsınız. Ayrıca oyunu silmezseniz de gün başına belli bir miktar para kazanırsınız.

2)Whaff Picks: Burada da google play'den seçilmiş oyunlar verilir bunları indirirseniz ne kadar kazanacağınız altında yazar. Bu oyunları indirip 10 saniye açık tuttuktan sonra bildirimlere paranızın geldiğine dair bir bildirim gelecektir. Geldikten sonra oyunu silebilirsiniz.

3)Other Picks: Bu kısımda 4 adet farklı şirketin yaptığı reklamlardan sizden istenen şeyi yaparak para kazanabiliriz. Genelde anket doldurma, küçük oyunlar indirme vb. şeyler istenir.

4)Ayrıca uygulamanın facebook sayfasını beğenerek, google play sayfasında oy vererek, facebook arkadaşlarımızı davet ederek, ve ana menüde en sol kısma gelip "friends invite" kısmından kendi kodumuzu alıp uygulamaya yeni başlayanların girmesi için kodumuzu vererek para toplayabiliriz. Hemen unutmadan söyleyeyim, eğer benim sayemde bu uygulamayı kullanmaya başladıysanız girişte referans kodu kısmına AQ28623 yazarsanız memnun olurum. Hem siz hem de ben 0,30 $ kazanmış olacağız.

ÖDEME YÖNTEMLERİ;
1-Xbox Live Grid Card
2-Amazon Grid Card
3-Google Play Grid Card
4-Steam Grid Card
5-Facebook Grid Card
6-İTunes Grid Card
7-PAYPAL

Ek'te ödeme kanıtı vardır.2 kere ödeme aldım 1 hafta içinde.
Min.Ödeme : 10$ arkadaşlar..

Herkese hayırlı forumlar..

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.jpg
    Ekran Alıntısı.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
Daha önce winnat9 vardı onunda ekmeğini yemiştim bide buna bakalım :D

Onu da hatirladim :)) bide tapcash var ama cok az veriyor su an en iyi whaff gibi duruyor :)

Bu uygulamadan 40$ kazandım. Sonraları da durdu. Türkiye'den girince fazla uygulama göndermiyorlar. Japonya yada USA ip den girerseniz tonlarca Whaff picks gelir. Ancak ilk hangi ülke ip'sini kullandıysanız, her zaman o ülke ip'si ile girmelisiniz. Yoksa ödemeyi isterken direk sizi banlıyorlar. Tecrübe ile sabitti.

Bu uygulamadan 40$ kazandım. Sonraları da durdu. Türkiye'den girince fazla uygulama göndermiyorlar. Japonya yada USA ip den girerseniz tonlarca Whaff picks gelir. Ancak ilk hangi ülke ip'sini kullandıysanız, her zaman o ülke ip'si ile girmelisiniz. Yoksa ödemeyi isterken direk sizi banlıyorlar. Tecrübe ile sabitti.

Aynen hocam bi arkadaşım 50$ alacaktı ban yedi vpn falan bişeyler yapmıştı :D

Hocam ref inle kaydoldum ;) vpn yasaklanmış vpn le yapsak sıkıntı olurmu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri