Android uygulama ile kanalımın videolarını paylaşma!

• Kullanıcı krozz01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

krozz01

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar benim youtube'de izlenmesi güzel 1 tane kanalım var. Bu videoları android uygulama yapıp google play store'de paylaşmak istiyorum.
Fikrim şu;
Android uygulama yapmayı öğreneceğim ve youtubedeki kanalımı youtube üzerinden çekeceğim. Yani uygulamadaki videoları izlemesi için youtubeyi kullanacak uygulama üstünden.Uygulamayı play store yükleyeceğim ve hem uygulamadan para gelecek hemde youtubede izlenme gelecek.
Sizce nasıl fikir ? Tutarmı diyorsunuz:confused: :cool:

Büyük ihtimal uygulamada browser içerisine kendi kanalınızı ekleyeceksiniz. Kullanıcılar browserda videoya tıkladıklarında androiddeki youtube uygulamasına yönlendirecek. Ayriyetten yapacağınız uygulamaya reklam ekleyerek,yüksek görüntüleme sağlarsanız iyi paralar kazanıcaksınız.
Şunu bir araştırın derim; youtube uygulaması dışındaki android uygulamalar üzerinden gelen youtube hitleri organik sayılıyor mu ?
Bu konuda tam bir bilgim yok. Deneme amaçlı free android app creator uygulamalar ile deneyebilirsiniz.

Öncelikle Cevabınız için teşekkürler.
Aynen dediğiniz gibi yapacağım.Organik hit olup olmadığı hakkında benimde bi fikrim yok. O yüzden biraz araştırma yapacağım. Kafama takılan diğer soru ise bu uygulamayı yapsam kanalım için bir sıkıntı olurmu. Biliyorsunuz ki spamdan kazanıyoruz. Bi yandanda riske girmeme gerek varmı diye soru kafamı karıştırıyor. :confused:

Öncelikle Cevabınız için teşekkürler.
Aynen dediğiniz gibi yapacağım.Organik hit olup olmadığı hakkında benimde bi fikrim yok. O yüzden biraz araştırma yapacağım. Kafama takılan diğer soru ise bu uygulamayı yapsam kanalım için bir sıkıntı olurmu. Biliyorsunuz ki spamdan kazanıyoruz. Bi yandanda riske girmeme gerek varmı diye soru kafamı karıştırıyor. :confused:

Youtube icin hazir apk olusturabilirsin. Apk öğrenmen uzun sürer ama ogrenirsen koseyi donersin :D

Ayrica google play store a uygulama eklemek 25 tl veya $ dı.

Öyle Bir Uygulama Düşünüyosan Ki Öyle Uygulamaları Google play store de Gördüm Neden İzlenimli Bir Kanalını Riske Atıyosun Bence Sıfırdan Bir Kanal Aç Sonuçta
Oraya Gelen Hit Farklı Yerden Gelecek Bence Yeni Bir Kanal Aç.

Öyle Bir Uygulama Düşünüyosan Ki Öyle Uygulamaları Google play store de Gördüm Neden İzlenimli Bir Kanalını Riske Atıyosun Bence Sıfırdan Bir Kanal Aç Sonuçta
Oraya Gelen Hit Farklı Yerden Gelecek Bence Yeni Bir Kanal Aç.
Benimde kafama takılan kısım buydu hocam bi risk oluştururmu kanalım için. Malüm kanalım özgün değil :)
O yüzden başka bi yeni kanal üzerinden deniyeceğim bu işi.Fikir için Teşekkürler .

Anladım Hocamda Dediğim Gibi Bence Hiç Araştırmana Ve Düşünmene Gerek Yok Uygulama Ekleyeceğin Kanalın Yeni Yada Eski Olmasının Bir Önemi Yok Sonuçta Çoğu Hit Uygulamayı İndirenlerden Gelecek Hatta Videolarını Özel Yaparak İzlet Böylelikle Kanalını Daha Sağlama Almış Olursun. Benim Düşüncem Böyle Ama Yine Kendi İzlenimi Çok Bir Kanalı Kullanmanın Bence Hiç Bir Mantığı Yok. Kolay Gelsin.

ben de dün android programlama öğrenmeye başladım dostum kaynak istersen yardımcı olabilirim.

android apk isteyen mesaj atsın ücretsiz hazırlayayım :)

Reklam olarak geçmeyecekse ücretsiz android uygulaması oluşturabileceğin bir adres verebilirim. Orada yanlış hatırlamıyorsam uygulama türü olarak browser olanı seçiyorsun. Daha sonra URL kısmına kanalının url'sini yaz. Uygulamanda olması gereken ayarları seç. İşte sana kanalının android uygulaması. Bu uygulamaya reklam eklemek vs. istersen yapımcı sitenin sana koştuğu indirme/kullanma koşullarını yerine getirmen gerekiyor admob reklamları felan daha sonra aktif oluyor. Google Play'e koyman içinde 25$ giriş ücreti verip, uygulamanı yayınlayabilirsin.

üstteki site ve türevlerini kullanmak için google'a "free android app maker" yazmanız yeterli. Gerisi sizin beceri ve translate yeteneğinize kalmış. :)

reklam olarak geçmeyecekse ücretsiz android uygulaması oluşturabileceğin bir adres verebilirim. Orada yanlış hatırlamıyorsam uygulama türü olarak browser olanı seçiyorsun. Daha sonra url kısmına kanalının url'sini yaz. Uygulamanda olması gereken ayarları seç. Işte sana kanalının android uygulaması. Bu uygulamaya reklam eklemek vs. Istersen yapımcı sitenin sana koştuğu indirme/kullanma koşullarını yerine getirmen gerekiyor admob reklamları felan daha sonra aktif oluyor. Google play'e koyman içinde 25$ giriş ücreti verip, uygulamanı yayınlayabilirsin.

üstteki site ve türevlerini kullanmak için google'a "free android app maker" yazmanız yeterli. Gerisi sizin beceri ve translate yeteneğinize kalmış. :)

teşekkürler hocam çok açiklayici olmuş. çok işime yarar.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri