Android Uygulama Nasıl Yapılır ?

• Kullanıcı hidan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS

hidan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.hidan.net
Şu internet aleminde para kazanmak için girmedigim sektör kalmamıştır ve hala borç batağındayım.Bitek android programlama hariç.Ben androidde wallpaper galerisi offline,şarkı sözleri,güzel sözler ve kim 1 milyon ister türü uygulama yapmak istiyorum bilgim sıfır.Bu tarz uygulamaları en kolay hangi programla yapabilirim ve admob reklam kodu ekleyip para kazanabilirim.Yardımcı olandanda olmayandanda Allah razı olsun şimdiden.

Son düzenleme:
Android studio veya unity ile yapılıyor geneli

Şu internet aleminde para kazanmak için girmedigim sektör kalmamıştır ve hala borç batağındayım.Bitek android programlama hariç.Ben androidde şarkı sözleri,güzel sözler ve kim 1 milyon ister türü uygulama yapmak istiyorum bilgim sıfır.Bu tarz uygulamaları en kolay hangi programla yapabilirim ve admob reklam kodu ekleyip para kazanabilirim.Yardımcı olandanda olmayandanda Allah razı olsun şimdiden.

kendin uygulama yapman cok zaman alır. temel java ögrenip Reskin yapmayi ögrenip . sourcelar bulup reskin yaparak kazanman daha kolay olacaktir. 1-2 uygulama yapsan bile tutup tutmama söz konusu. ama 1k uygulaman olursa illaki tutanlar olucaktir. dolayısıyla reskin yapmak güzel bir seçenek.

Udemy ya da ben para ödemek istemiyorum diyorsan youtube'da bile güzel android studio dersleri var. Arkadaşın dediği gibi reskin yapabilirsin. Ancak gördüğüm kadarıyla reskin yap, store'a at bekle, kazandırsın mantığı yok. İllaki reklam bütçesi ayırmak gerekiyor adwords'e ek olarak youtuber'lar ve instagram sayfalarına vereceğin reklamlarla güzel sonuçlar elde edebilirsin bunları denemiştim.

---------- Spam Engelliyici 12:39 ---------- Önceki Mesaj 12:34 ----------

Udemy ya da ben para ödemek istemiyorum diyorsan youtube'da bile güzel android studio dersleri var. Arkadaşın dediği gibi reskin yapabilirsin. Ancak gördüğüm kadarıyla reskin yap, store'a at bekle, kazandırsın mantığı yok. İllaki reklam bütçesi ayırmak gerekiyor adwords'e ek olarak youtuber'lar ve instagram sayfalarına vereceğin reklamlarla güzel sonuçlar elde edebilirsin bunları denemiştim.

Misal şu udemy dersini youtube üzerinde bulabilirsin;

https://www.udemy.com/course/android-uygulama-gelistirme/

https://www.youtube.com/playlist?list=PL5Kp8m5lL8itejgv0tPgvju8CRr0g_fDG

Gerçekten gerekse Youtube gerekse Udemy üzerinde bir çok ders var ama önerim Udemy. 30 gün içerisinde para iadesi de yapabiliyorsun

kendin uygulama yapman cok zaman alır. temel java ögrenip Reskin yapmayi ögrenip . sourcelar bulup reskin yaparak kazanman daha kolay olacaktir. 1-2 uygulama yapsan bile tutup tutmama söz konusu. ama 1k uygulaman olursa illaki tutanlar olucaktir. dolayısıyla reskin yapmak güzel bir seçenek.

Reskin yapsam sadece codecanyon uzerindenmi satis yapilabiliyor hocam ?

Hocam ornek bikac tane gplay de bulunup satilan reskin linki verebilirmisiniz ?

sordugun sorudan bişey anlamak cok güç .

---------- Spam Engelliyici 16:16 ---------- Önceki Mesaj 16:14 ----------

Reskin yapsam sadece codecanyon uzerindenmi satis yapilabiliyor hocam ?

source kodlar codecanyon ve codester.com da bulabilirsin. youtube da nasıl reskin yapilacagini anlatan basit videolar mevcut. temel biraz java android bilgisi ile reskin yapabilirsin. herkesin reklam bütçesine grk var dedigine bakma bütçesiz de kazanan cok insan var.

sordugun sorudan bişey anlamak cok güç .

---------- Spam Engelliyici 16:16 ---------- Önceki Mesaj 16:14 ----------

source kodlar codecanyon ve codester.com da bulabilirsin. youtube da nasıl reskin yapilacagini anlatan basit videolar mevcut. temel biraz java android bilgisi ile reskin yapabilirsin. herkesin reklam bütçesine grk var dedigine bakma bütçesiz de kazanan cok insan var.

Reklamsız kazanmak için ya çok şanslı olacan ya da kimsenin yapmadığı bir şeyi yapacan , playda o kadar çok uygulama var ki sıra gelmiyor sana.

Reklamsız kazanmak için ya çok şanslı olacan ya da kimsenin yapmadığı bir şeyi yapacan , playda o kadar çok uygulama var ki sıra gelmiyor sana.

hocam spam yapınca illaki tutuyor biryerde. Adam Holloween Resimleri atmıs 1 milyon indirilmiş mesela. tuttu tutmadı bakmayip yardırınca yüzlerce app yi illaki tutuyor yani birsürü uygulaman olunca storeda. 1 playstore hesabına 200 tane uygulama atıyo adamlar düşün yani. 5 hesap yapsa her bir uygulama 10k indirilse hesabı yapiyolar :)

Google play çöplük gibi. Bazen kendi uygulamami ben bile bulamiyorum aratarak dedikleri dogru reklam butcesi şart

Hocam ornek bikac tane gplay de bulunup satilan reskin linki verebilirmisiniz ?

binlerce var artık hangisi reskin hangisi değil anlamak güç, örnek ben wallpaper uygulaması yaptım resimleri webden yüklüyorum kullanıcılar mecbur merak edip hep girip bakıyor resimlere, anime ile alakalı olduğu için aç kitle diye tabir edilen weebolara yöneldim :D şimdi ize zumbla adlı bir oyun var code canyonda onu reskin yapmak ile uğraşıyorum, youtube kitlem var indirende en az 4 5 puan basıyor yani geleceğim var. İlla reklam yapman lazım başka yolu yok..

Playstore da bir uygulama 1000 kere indirildiginde ne kadar kazanç getirir acaba tahmini ?

Son düzenleme:
Pinterest ve uygulama çok isteyip giremediğim sektörler

Ben birkaç yıldır yazıyorum ama şunu söyleyebilirim ki Google Play, YouTube'a göre çok daha zor. Kazanç, öne çıkma vs her konuda. Bahsettiğiniz uygulamalar çok basit. Bence öğrenecekseniz daha iyi hedefler seçseniz iyi olur. Bunları kodsuz, programla da yapıyorlar ve binlerce kopyası var.

Playstore da bir uygulama 1000 kere indirildiginde ne kadar kazanç getirir acaba tahmini ?

uygulamana bagli. hiçbirşey de getirmeyebilir. 1 milyon tane bile indirilse 0 dahi getirebilir insanlar programını indirir ama kullanmaz veya hemen silerse. uygulama veya oyunda nekdr cok vakit geçirirlerse okdr para demek.

Reklam yapmadan kazanan varsa illaki ASO olayını çok iyi yapıyorlardır şahsi fikrim

Sane en iyi cevabı ben vereceğim sanırım. Uygulamamın 1 haftalık Admob tablosu bu şekilde :
9YAvRr.png

Uygulama çok aktif ve günlük 200 kişi kullanıyor o şekilde düşün. Burası da pek cazip gelmedi bana. Şunu da belirteyim reklamlarla da kullanıcıları boğmuyorum.

Eğer durumunuz, vaktiniz müsait ise programlama öğrenin, yazılım sektöründe çalışan açığı var. Gayet güzel para kazanmak mümkün. Tabi kısa süreli beklentiler için uygun değil bu tavsiyem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri