Arkadaşlar öncelikler cevap verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı çok çok tşk ediyorum
sizinle başlayayım
Android uygulamalarda para var hatta tema yaparak bile ciddi meblağlar kazanan insanlar var. Ücretli ürünlere baktığımızda indirilme sayısına bir bakarsak buradan bu işlerle uğraşanların ciddi meblağlar kazandığını görebiliriz. Çok istedim böyle şeylerle uğraşmayı ama biraz geç kaldım sanırım. Bence yaşın gençse başla, kendini geliştirmek adınada olsa uğraş.2012ye kadar android markette Türkiyede yapılan uygulamalar ücretsiz olarak sunuluyormuş 2013ten itibaren bu durum değişmiş, fakat yaptığın uygulamanın içine reklam göemerekte para kazanabiliyorsun.Yani ücretsiz olarak yüklediğin bir uygulamada bunuda yapabilirsin. Yani bu büyük pazara girmek için tam vakti..
kardeşim bende aynen böyle bişey düşünüyorum
öncelikle yaşım genç mi değilmi bilmiyorum ama 23 yaşındayım

bişey diycem, ben şöyle bişey düşünüyorum diyorum ki çok çok dikkat çekici bir konuyla alakalı android uygulamalar yapsam ve bunları ücretsiz isteyen herkes indirebilecek ve uygulamaların içine reklam koyucam
şimdi öncelikle birkaç sorum var
Türkçe uygulama mı yapsam ingilizce mi
ve yapacağım uygulamaları google playa mı yüklesem yoksa başka bir yere mi, yoksa bir blogspot açıp oraya mı yükliyim
ve ben yapacağım uygulamaları adwors ve facebookta reklamını yapıcam
sizce tutar mı
ve çok önemli bişey daha söyliycem uygulamalar neye göre google playda üst sıralara çıkıyor
siz uygulamarınızı üst sıralarda çıkartmak için bişey yaptınız mı
yada uygulamalrın üst sıralarda çıkıp çıkmaması önemli bişey değilmi
---------- Mesaj saat 15:59:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:58:24 civarında gönderildi. ----------
Android'den çok ios ile ilgilenmeni tavsiye ederim. Yapmayı düşünürsen, şayet.
kardeşim bu ios hakkında bilgi verebilirmisin tam olarak nedir, kısacası bu konuda bilgi verirmisin
---------- Mesaj saat 16:03:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:59:21 civarında gönderildi. ----------
Ben ugrastim yt deki derslere baka baka 3 tane uygulama yazdim. Artik pek ugrasamiyorum vakit azlığından. Su anda ayda yaklasik 250-300 tl arasi geliyor. Oyun yazabilirsiniz güzel para var
Yaşadığım ülkenin trafik işaretleri ile ilgili eğitici bir uygulama ve haber uygulamalari
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeşim öncelikle yorumun için tekrardan tşk ediyorum
yaşadığınız ülke hangisi acaba söyleyebilirmisiniz
bende aynen sizn gibi düşünüyorum çok dikkat çekici şeylerle alakalı uygulama yapıcam sizce tutarmı ve
tekrar sizede söyleyeyim, uygulamalar neye göre google playda üst sıralara çıkıyor
siz uygulamarınızı üst sıralarda çıkartmak için bişey yaptınız mı
yada uygulamalrın üst sıralarda çıkıp çıkmaması önemli bişey değilmi
---------- Mesaj saat 16:05:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:03:12 civarında gönderildi. ----------
aslında html,css,javascript ile bile android programı yazabilirsiniz(bkz:
phonegap)
ama normal native programlar java ile yazılıyor temel java syntax'ını bilip android sdk'sı üzerinde çalışmalısın
kardeşim yorum için tşkler, sizce en kolay hangi yöntemle android uygulama yazılabilir
---------- Mesaj saat 16:12:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:05:39 civarında gönderildi. ----------
Ben geçen sene aylık 200-400$ arası kazanıyordum. Ancak google reklam politikasını değiştirdi ve kullandığım reklam şirketi reklam modellerini değiştirdi.
o günden beri adam akıllı birşey kazanamadım. Bu arada google play'in çok saçma politikaları var.Dışarıdan çok denetimsiz bir sistem gibi gözükse de bir günde bütün emeklerinizi heba edebiliyorlar.
kardeşim yorum için tşkler
''google reklam politikasını değiştirdi ve kullandığım reklam şirketi reklam modellerini değiştirdi.''
bu yazdığın cümleyi biraz açarmısın ,
sizce bu saatten sonra artık bu işten bişey kazanamayız mı
yani ben şöyle bişey düşünüyorum üstte de belirttiğim gibi
ücretsiz çok dikkat çeken konularla alakalı uygulamalar yapıcam içine reklam koyucam ve ücretsiz isteyen herkes indirebilecek, ve aynı zamanda bu uygulamaları adwors ve facebookta reklamını yapıcam
sizce bu yöntem tutar mı ve bişey daha sormak istiyorum
google playda uygulamalar neye göre üst sıralarda çıkıyor ve alt sıralarda olan bir uygulamanın indirilme şasnı varmı ve nekadar