Android uygulamalardan para kazanmak

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar,
aranızda bu işten para kazanan varmı

birkaç bişey sormak istiyorum arkadaşlar, şimdi internette birçok android geliştirme dersleri var acaba sizce bu konuda hiç bilgisi olmayan birisi sıfırdan bu işi öğrenebilirmi, bu konuda tecrübesi bilgisi olanlar varsa bilgi verebilirmisiniz

mrb arkadaşlar,
aranızda bu işten para kazanan varmı

birkaç bişey sormak istiyorum arkadaşlar, şimdi internette birçok android geliştirme dersleri var acaba sizce bu konuda hiç bilgisi olmayan birisi sıfırdan bu işi öğrenebilirmi, bu konuda tecrübesi bilgisi olanlar varsa bilgi verebilirmisiniz

Android uygulamalarda para var hatta tema yaparak bile ciddi meblağlar kazanan insanlar var. Ücretli ürünlere baktığımızda indirilme sayısına bir bakarsak buradan bu işlerle uğraşanların ciddi meblağlar kazandığını görebiliriz. Çok istedim böyle şeylerle uğraşmayı ama biraz geç kaldım sanırım. Bence yaşın gençse başla, kendini geliştirmek adınada olsa uğraş.2012ye kadar android markette Türkiyede yapılan uygulamalar ücretsiz olarak sunuluyormuş 2013ten itibaren bu durum değişmiş, fakat yaptığın uygulamanın içine reklam göemerekte para kazanabiliyorsun.Yani ücretsiz olarak yüklediğin bir uygulamada bunuda yapabilirsin. Yani bu büyük pazara girmek için tam vakti..

Android'den çok ios ile ilgilenmeni tavsiye ederim. Yapmayı düşünürsen, şayet.

Benimde dikkatimi çekti. Aslında çok parlak fikirler ile ciddi anlamda paralar kazanmak mümkün. Tam olarak acaba nasıl yapılıyor.

Öğrenilmesi gereken konular neler?

Ben ugrastim yt deki derslere baka baka 3 tane uygulama yazdim. Artik pek ugrasamiyorum vakit azlığından. Su anda ayda yaklasik 250-300 tl arasi geliyor. Oyun yazabilirsiniz güzel para var

Ben ugrastim yt deki derslere baka baka 3 tane uygulama yazdim. Artik pek ugrasamiyorum vakit azlığından. Su anda ayda yaklasik 250-300 tl arasi geliyor. Oyun yazabilirsiniz güzel para var

Uygulamanın içeriği nasıl hocam, ilham vermesi açısından paylaşırsanız seviniriz.

---------- Mesaj saat 12:11:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:09:39 civarında gönderildi. ----------

Aklıma Bu Video Geldi. İbretlik yeminle.

https://www.youtube.com/watch?v=xFoCgwOtOt4

Yaşadığım ülkenin trafik işaretleri ile ilgili eğitici bir uygulama ve haber uygulamalari

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde dikkatimi çekti. Aslında çok parlak fikirler ile ciddi anlamda paralar kazanmak mümkün. Tam olarak acaba nasıl yapılıyor.

Öğrenilmesi gereken konular neler?

aslında html,css,javascript ile bile android programı yazabilirsiniz(bkz: phonegap)

ama normal native programlar java ile yazılıyor temel java syntax'ını bilip android sdk'sı üzerinde çalışmalısın

Ben geçen sene aylık 200-400$ arası kazanıyordum. Ancak google reklam politikasını değiştirdi ve kullandığım reklam şirketi reklam modellerini değiştirdi.

o günden beri adam akıllı birşey kazanamadım. Bu arada google play'in çok saçma politikaları var.Dışarıdan çok denetimsiz bir sistem gibi gözükse de bir günde bütün emeklerinizi heba edebiliyorlar.

Uygulamanın içeriği nasıl hocam, ilham vermesi açısından paylaşırsanız seviniriz.

---------- Mesaj saat 12:11:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:09:39 civarında gönderildi. ----------

sen bu tür videoları izlemekle vakit harcıyosan hiç başlama bu işe. abuk subuk saptırılma videoları izleyerek bi yere varamassın.

Arkadaşlar öncelikler cevap verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı çok çok tşk ediyorum
sizinle başlayayım

Android uygulamalarda para var hatta tema yaparak bile ciddi meblağlar kazanan insanlar var. Ücretli ürünlere baktığımızda indirilme sayısına bir bakarsak buradan bu işlerle uğraşanların ciddi meblağlar kazandığını görebiliriz. Çok istedim böyle şeylerle uğraşmayı ama biraz geç kaldım sanırım. Bence yaşın gençse başla, kendini geliştirmek adınada olsa uğraş.2012ye kadar android markette Türkiyede yapılan uygulamalar ücretsiz olarak sunuluyormuş 2013ten itibaren bu durum değişmiş, fakat yaptığın uygulamanın içine reklam göemerekte para kazanabiliyorsun.Yani ücretsiz olarak yüklediğin bir uygulamada bunuda yapabilirsin. Yani bu büyük pazara girmek için tam vakti..

kardeşim bende aynen böyle bişey düşünüyorum
öncelikle yaşım genç mi değilmi bilmiyorum ama 23 yaşındayım :D
bişey diycem, ben şöyle bişey düşünüyorum diyorum ki çok çok dikkat çekici bir konuyla alakalı android uygulamalar yapsam ve bunları ücretsiz isteyen herkes indirebilecek ve uygulamaların içine reklam koyucam

şimdi öncelikle birkaç sorum var
Türkçe uygulama mı yapsam ingilizce mi
ve yapacağım uygulamaları google playa mı yüklesem yoksa başka bir yere mi, yoksa bir blogspot açıp oraya mı yükliyim

ve ben yapacağım uygulamaları adwors ve facebookta reklamını yapıcam
sizce tutar mı
ve çok önemli bişey daha söyliycem uygulamalar neye göre google playda üst sıralara çıkıyor
siz uygulamarınızı üst sıralarda çıkartmak için bişey yaptınız mı
yada uygulamalrın üst sıralarda çıkıp çıkmaması önemli bişey değilmi

---------- Mesaj saat 15:59:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:58:24 civarında gönderildi. ----------

Android'den çok ios ile ilgilenmeni tavsiye ederim. Yapmayı düşünürsen, şayet.

kardeşim bu ios hakkında bilgi verebilirmisin tam olarak nedir, kısacası bu konuda bilgi verirmisin

---------- Mesaj saat 16:03:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:59:21 civarında gönderildi. ----------

Yaşadığım ülkenin trafik işaretleri ile ilgili eğitici bir uygulama ve haber uygulamalari

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeşim öncelikle yorumun için tekrardan tşk ediyorum
yaşadığınız ülke hangisi acaba söyleyebilirmisiniz

bende aynen sizn gibi düşünüyorum çok dikkat çekici şeylerle alakalı uygulama yapıcam sizce tutarmı ve
tekrar sizede söyleyeyim, uygulamalar neye göre google playda üst sıralara çıkıyor
siz uygulamarınızı üst sıralarda çıkartmak için bişey yaptınız mı
yada uygulamalrın üst sıralarda çıkıp çıkmaması önemli bişey değilmi

---------- Mesaj saat 16:05:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:03:12 civarında gönderildi. ----------

aslında html,css,javascript ile bile android programı yazabilirsiniz(bkz: phonegap)

ama normal native programlar java ile yazılıyor temel java syntax'ını bilip android sdk'sı üzerinde çalışmalısın

kardeşim yorum için tşkler, sizce en kolay hangi yöntemle android uygulama yazılabilir

---------- Mesaj saat 16:12:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:05:39 civarında gönderildi. ----------

Ben geçen sene aylık 200-400$ arası kazanıyordum. Ancak google reklam politikasını değiştirdi ve kullandığım reklam şirketi reklam modellerini değiştirdi.

o günden beri adam akıllı birşey kazanamadım. Bu arada google play'in çok saçma politikaları var.Dışarıdan çok denetimsiz bir sistem gibi gözükse de bir günde bütün emeklerinizi heba edebiliyorlar.

kardeşim yorum için tşkler
''google reklam politikasını değiştirdi ve kullandığım reklam şirketi reklam modellerini değiştirdi.''
bu yazdığın cümleyi biraz açarmısın ,
sizce bu saatten sonra artık bu işten bişey kazanamayız mı
yani ben şöyle bişey düşünüyorum üstte de belirttiğim gibi
ücretsiz çok dikkat çeken konularla alakalı uygulamalar yapıcam içine reklam koyucam ve ücretsiz isteyen herkes indirebilecek, ve aynı zamanda bu uygulamaları adwors ve facebookta reklamını yapıcam
sizce bu yöntem tutar mı ve bişey daha sormak istiyorum
google playda uygulamalar neye göre üst sıralarda çıkıyor ve alt sıralarda olan bir uygulamanın indirilme şasnı varmı ve nekadar

Birde arkadaşlar çok önemli bişey daha söylicem lütfen bu konuda bilgisi olan varsa cevap verebilirmi

şimdi arkadaşlar hani uygulamaya reklam alıcaz ya, bu reklam şirketlerinin tbm si adwors gibi midir
yani mesela adworste en yük tbm si olan ülkeler ingiltere norveç vs
yani hani uygulamaya reklam alıcaz bu reklamdan tık başı kazanıcaz ya şimdi bütün ülkelerin tık başı kazancı aynı mıdır yokda ülkeden ülkeye değişiyor mu

Saptırılma ile hiç bir alakası yok ki. Burada "ülkede nelere nasıl bir bakış açısı var"
adlı kompozisyon var.

konuyu siyasete çekmek istemiyorum fakat siyaseti takip eden biriyim. ilk olarak binali yıldırımın konuşmasının tamamını dinle sonra yorum yap. adam bilgisayarın zararlarından bahsederken kesmişler videonun o kesimini direk obamanın arkasına yapıştırmıylar. bizim koyun milletimizde sürü psikolojisiyle balıklama atlamış.

ayrıca madem teknolojiye destek veren ve gelişmek isteyen bi ülke arıyon 10 yıl önce bilgisayarın b sini bilmeyen bi türkiye varken şuan her evde bilgisayar olan bi türkiye var. sizi tutanmı var kod yazmayın diye. yazan yazıyor. 3-5 yaşındaki çocuklar bile bilgisayarın altını üstüne getiriyor bugün türkiyede. bugün türkiye kendi işletim sisteminide yazıyor f16 savaş uçaklarının kodlarınıda yazıyor. ama bizim boş gelip boş giden milletimizin ne işi olur kodlarla teknolojiyle. bizim millet sadece birbirinin hakkını yer birbirine sahte telif atar birbirine çamur atar birbirinin ekmeğiyle oynar. bu ülkede 3-5 kuruş için her türlü adiliği yapacak insan çok malesef.

konuyu siyasete çekmek istemiyorum fakat siyaseti takip eden biriyim. ilk olarak binali yıldırımın konuşmasının tamamını dinle sonra yorum yap. adam bilgisayarın zararlarından bahsederken kesmişler videonun o kesimini direk obamanın arkasına yapıştırmıylar. bizim koyun milletimizde sürü psikolojisiyle balıklama atlamış.

ayrıca madem teknolojiye destek veren ve gelişmek isteyen bi ülke arıyon 10 yıl önce bilgisayarın b sini bilmeyen bi türkiye varken şuan her evde bilgisayar olan bi türkiye var. sizi tutanmı var kod yazmayın diye. yazan yazıyor. 3-5 yaşındaki çocuklar bile bilgisayarın altını üstüne getiriyor bugün türkiyede. bugün türkiye kendi işletim sisteminide yazıyor f16 savaş uçaklarının kodlarınıda yazıyor. ama bizim boş gelip boş giden milletimizin ne işi olur kodlarla teknolojiyle. bizim millet sadece birbirinin hakkını yer birbirine sahte telif atar birbirine çamur atar birbirinin ekmeğiyle oynar. bu ülkede 3-5 kuruş için her türlü adiliği yapacak insan çok malesef.

Sen olayı direkt siyasete çekmişsin. Bilgisayar kimsede yoktu ama şimdi herkeste telefon da var mesele yokluk değil. Globalleştik kısaca.

Kesmişler videonun o kesimini diyosun da kestikleri yerde dedikleri zarardan mı bahsediyo. Şöyle bişey varmış bilmem ne ne dediği belli değil adamın. Gözünü seviim ona kalırsa radyo tv sinema okuyorum 3. sınıftayım senin X sözcüğünün biz altında yatan derin anlamlarını, okuyanı nasıl yönlendirdiğini alıştırdığını vs öğreniyoruz.

Burdaki videoda mesele "bilgi ve destek" üzerine idi. Konu kapanmıştır.

hiç bir siyasetçiyi ve siyaseti sevmiyorum ama, bunu movie maker da düzenleyip youtube a atan arkadaş küçük bir proğram yazabilirdi o vakitte :)

madem ülke nin zihniyeti o şekilde o zaman biz değiştirelim arkadaşlar :) bence öyle değil tabi.

son güncellemeden önce acemiler de gayet rahat kazanıyordu
ama artık biraz daha zor
oyun yaparsanız köşe olma ihtimaliniz artar
bakınız blogumdaki android yazılarım:Android | Özer Gül
iyi çalışmalar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri