flyx
Süper Moderatör
Bugün Aralık Bülteninden böyle bir mail aldım arkadaşlar android kullanıcısı olarak sevindim ama şimdilik hevesim kursağımda kaldı. Ülkemizde kullanılamıyormuş, belki işine yarayanlar olur diye paylaşmak istedim..
"Yılbaşı dönemi, insanların genellikle normalden daha fazla hareket halinde olduğu yoğun bir zamandır. Artık Android ve iOS cihazlar için indirilebilen yeni AdSense uygulaması sayesinde, nerede olursanız olun AdSense hesabınıza erişebilirsiniz."
Android İçin Tıklayınız
iOS İçin Tıklayınız
ayrıca android için çok güzel bir uygulama var aynı zamanda "witget" olarak telefonunuzun ana ekranına (hava durumu ve saat gibi) ekleyebiliyorsunuz. şahsen pc'den adsense'e girmek daha zor geliyor
çok sık kullandığım bir uygulamadır..
bahsettiğim android uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz..
bol kazançlar...
"Yılbaşı dönemi, insanların genellikle normalden daha fazla hareket halinde olduğu yoğun bir zamandır. Artık Android ve iOS cihazlar için indirilebilen yeni AdSense uygulaması sayesinde, nerede olursanız olun AdSense hesabınıza erişebilirsiniz."
Android İçin Tıklayınız
iOS İçin Tıklayınız
ayrıca android için çok güzel bir uygulama var aynı zamanda "witget" olarak telefonunuzun ana ekranına (hava durumu ve saat gibi) ekleyebiliyorsunuz. şahsen pc'den adsense'e girmek daha zor geliyor
bahsettiğim android uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz..
bol kazançlar...