Android veya IOS Program yazabilen Arkadaşlara Büyük Ödül

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle yapılacak işlem çok basittir.

Kişi üyelik mailini girecek ve videoyapda oluşturduğu mobil şifresini girecek. Sizin kodlamanız gereken sadece bir form olacak benim siteye gönderilecek değerler true ise karşısına 2 seçenek çıkacak.

Telifli videolar & Para kazan
Kanal İstatistikleri

ben bu sayfalar için mobil tasarımı yapacağım ve linkleri vereceğim. Bunla birlikte sadece o 2 sayfaya hızlıca erişim sağlayabilecekler. Program 1 saatde bir açık olmasada benim özel vereceğim urlyi kontrol edecek. Eğer bir sıkıntı varsa kişinin telefonuna bildiri olarak düşebilecek.

Piyasasını tam bilmediğim bir iştir. Ama hakettiği tutarın üstünde tutar vereceğimi garanti ediyorum. Daha önceden yaptığınız uygulamaların linkinide verirseniz sevinirim.

İlgili Arkadaşlar:
www.videoyap.com/destek.php

tasarım olmadan sadece verdiğiniz iki linki bir araya sabitleyerek istediğinde tıklayarak kontrol etmesini sağlayabilirim.ama tasarım sabit olur.sadece link yerleştiririm.ücret de istemiyorm

tasarım olmadan sadece verdiğiniz iki linki bir araya sabitleyerek istediğinde tıklayarak kontrol etmesini sağlayabilirim.ama tasarım sabit olur.sadece link yerleştiririm.ücret de istemiyorm
Merhaba hocam,

teşekkürler ilgin için. Ücreti problem değil, geliştirme adına her zaman bütçeyi kullanırım.

Şu tarz anlatayım. Üye mail ve şifre bilgisi girilecek. O bizim servera iletilecek değer true gelirse dediğiniz gibi 2 menü acılacak ve belirtilen linklere yönlendirilecek? Bildiri gönderme olayından vazdageçebilirim. Bir şekilde program düzgün çalışsında. Android mi hocam ios mu?

Veya Sen belirttiğim bölüme bir iframe açsan ben tüm herşeyleri mobil olarak yaparım. Peki bunları ios ve andorid olarak indirtmeyi mümkün kılabilecekm iyiz?

Uzun zamandır aklımdaydı ama buldun da bunuyorsun durumuna düşmemek için söylemedim.:) Buna da el attı sonunda videoyap teşekkürler

2 gün önce bir konu açmıştım başka kategoriye taşındı. Dedimki benim her isteğim o kategoride olmak zorunda galiba. Bugün bu konuyu açtım başka kategoriye sonra buraya taşındı. Galiba bende araştırmacılık ruhu yok. (Bir sitem etmiyorum, doğru olan yapılmış. Adminleri yorduğum için özür diliyorum.)

Uzun zamandır aklımdaydı ama buldun da bunuyorsun durumuna düşmemek için söylemedim.:) Buna da el attı sonunda videoyap teşekkürler

:) Söyleyebilirsin hocam tabiki. Çay yapma isteklerinden sonra bu işi yapabilecek çok arkadaş çıkar. Sizde kazanç, bizde kazanç demektir. Bizde kazanç, yatırım demektir.

mesajım bulunsun eğer olumlu cevap gelirse android için dönüş yapıcam hocam size

yapacak arkadaşı bulamaz ve kendin yapmak istersen;
PhoneGap | Home kullanarak html&css&js kodlarıyla 7 farklı mobil işletim sistemine uygulama geliştirebilirsin

2 gün önce bir konu açmıştım başka kategoriye taşındı. Dedimki benim her isteğim o kategoride olmak zorunda galiba. Bugün bu konuyu açtım başka kategoriye sonra buraya taşındı. Galiba bende araştırmacılık ruhu yok. (Bir sitem etmiyorum, doğru olan yapılmış. Adminleri yorduğum için özür diliyorum.)

:) Söyleyebilirsin hocam tabiki. Çay yapma isteklerinden sonra bu işi yapabilecek çok arkadaş çıkar. Sizde kazanç, bizde kazanç demektir. Bizde kazanç, yatırım demektir.

Abi report gönderilmiş ondan değiştirilmiş :) burası daha uygun gibi sanki Bu arada efsaneliğe doğru ilerliyo videoyap büyük iş bu çabalar tebrik ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri