Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
baktımki angaralı çok burda buraya açayım dedim konuyu acil angara havası lazım bi kaç tane atın piknikte lazım olacaaak
Arkadasim youtube'da "Angara Havasi" araman yeterliydi ... 1 dakikani almaz
ah ah ah aklıma hiç gelmedi keşke bide sana danışsaydım
aradım bulamadım.
o değilde bu başlık ne biçim başlık iyice dingonun ahırına döndü forum
hemen sana göre başlık açıyorum
// Arkadasin tavirli konusma tarzi böyle sanirim tatsizlik olmamasi icin kimse [MENTION=89]xyloves[/MENTION] ciddiye almasin... en iyisi böyle...
Yt ye la bize heryer angara yaz
Bu Konu Dışı bölümü hangi forumda varsa hep sorun çıkartıyorÖzellikle seviyeli forumlarda daha çok rastlanılıyor bu duruma. Böyle bir başlık kategori içinde normal karşılanır da Ana sayfaya düşünce hoş olmuyor.
Ya şu avatarını gördükçe istemsiz gülüyorum vallahiBu Konu Dışı bölümü hangi forumda varsa hep sorun çıkartıyorÖzellikle seviyeli forumlarda daha çok rastlanılıyor bu duruma. Böyle bir başlık kategori içinde normal karşılanır da Ana sayfaya düşünce hoş olmuyor.
Buda Benden Amma Batar Amma Çıkar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.