Evet arkadaşlar.İsteyenlere para ile anime+çizgi film e book satışı yapıcam.referans alımı vardır sadece 2 kişi.İlk kişi seçilmeyecektir referansta.İlk 15 kişi içinden seçilecektir.Kitabı ücretsiz verdiğim kişiler zaten konudan yazacaklar nasıl olduklarını.Daha detaylı bilgi için Skype: elsaati,Gerçek ismim Ege Canbulat'tır.Skype'den iletişim kuramayanlar için facebook: https://www.facebook.com/egecanbulat?fref=ts
Mail:[email protected]
Bana bu yollar ile ulaşırsanız e book hakkında detaylı bilgi verebilirim.Ve en önemlisi skypeden +YARIM SAAT EĞİTİM DE VERİLECEK ANİME HAKKINDA.Ne yükleyeceksiniz.Nasıl kazanacaksınız.Adsense bağlantısı kurma falan.TBM oranı yüksek kelimeler vericem.E-Book+30 DKLİK EĞİTİM 30TL'dir.Referans alımı için konu altına mesaj yazmanız yeterlidir.Herkse iyi günler dilerim.
Mail:[email protected]
Bana bu yollar ile ulaşırsanız e book hakkında detaylı bilgi verebilirim.Ve en önemlisi skypeden +YARIM SAAT EĞİTİM DE VERİLECEK ANİME HAKKINDA.Ne yükleyeceksiniz.Nasıl kazanacaksınız.Adsense bağlantısı kurma falan.TBM oranı yüksek kelimeler vericem.E-Book+30 DKLİK EĞİTİM 30TL'dir.Referans alımı için konu altına mesaj yazmanız yeterlidir.Herkse iyi günler dilerim.