Ankara Antlaşması ile İngiltere de yaşayan var mı?

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

HJC

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

Ankara Antlaşması ile İngiltere de yaşayanlar benimle iletişime geçebilir mi? Bilgi alışverişi yapmam gerek.

Heyttt be uzun zaman bu yapmak istemiştim fakat sermaye yetersizliğinden başvuramadım bi türlü

Önümüzdeki Haziran bir aksilik çıkmazsa öğrenci stajı ile İngiltere' ye gideceğim. İngiltere' de yaşayan, Ankara Antlaşması hakkında bilgiye sahip olan iletişime geçerse çok sevinirim.

Önümüzdeki Haziran bir aksilik çıkmazsa öğrenci stajı ile İngiltere' ye gideceğim. İngiltere' de yaşayan, Ankara Antlaşması hakkında bilgiye sahip olan iletişime geçerse çok sevinirim.

İngiltereye gittikten sonra amacınız nedir acaba çok özel değilse öğrenebilir miyim ?

İngiltereye gittikten sonra amacınız nedir acaba çok özel değilse öğrenebilir miyim ?

Dil eğitimi, kariyer, macera, kaliteli hayat... Bir çok sebep var hocam. Tabi ülkemiz gibisi yok ama ülkemizin ekonomik durumu bazı konulardaki yetersizliği ve gidişat beni endişelendiriyor. İnşallah iyi bir kariyer yapıp ülkemize faydalı oluruz.

---------- Spam Engelliyici 17:53 ---------- Önceki Mesaj 17:53 ----------

Yolun açık olsun adam gibi adam :)

Sağolasın adamın hası. :)

Son düzenleme:
Dil eğitimi, kariyer, macera, kaliteli hayat... Bir çok sebep var hocam. Tabi ülkemiz gibisi yok ama ülkemizin ekonomik durumu bazı konulardaki yetersizliği ve gidişat beni endişelendiriyor. İnşallah iyi bir kariyer yapıp ülkemize faydalı oluruz.

---------- Spam Engelliyici 17:53 ---------- Önceki Mesaj 17:53 ----------

Sağolasın adamın hası. :)

Anladım. Umarım başarılı bir kariyere ulaşıp ülkemiz için faydalı bir bilgiye sahip olursunuz. Çalışmak için gidiyorsanız yardımcı olmaya çalışayım diyecektim. Abim var ingilterede kebap işi yapıyor. yurt dışına gidenlerin genel olarak yaptığı iş :)

Anladım. Umarım başarılı bir kariyere ulaşıp ülkemiz için faydalı bir bilgiye sahip olursunuz. Çalışmak için gidiyorsanız yardımcı olmaya çalışayım diyecektim. Abim var ingilterede kebap işi yapıyor. yurt dışına gidenlerin genel olarak yaptığı iş :)

Çok sagol hocam teşekkür ederim. Üstte belirttim staj yapacağım diye. Staj demek beleş işçi demek. :) Parayı yetiştiremezsem mecbur iş arayacağım. Hatta bir arkadaşım birkaç gün önce gitti oraya dil okuluna. Gitmeden önce THY de flyling chef ti. Benden önce ona yardımcı olursan sevap point kazanırsın. :)

Kızın bıdı bıdısından sözleşmeyle alakalı konuyu ben çözemedim anlayan özet geçebilir mi mümkünse?

Çok sagol hocam teşekkür ederim. Üstte belirttim staj yapacağım diye. Staj demek beleş işçi demek. :) Parayı yetiştiremezsem mecbur iş arayacağım. Hatta bir arkadaşım birkaç gün önce gitti oraya dil okuluna. Gitmeden önce THY de flyling chef ti. Benden önce ona yardımcı olursan sevap point kazanırsın. :)

Arkadaş nerde gidecek kursa. Abim Birmingham yakınları Shropshire bölgesinde

Work and travel gibimi acaba program?

tamamen farklı bir uygulama, ankara anlaşması sadece türklere ingiltere iş kurma ve yaşama hakkı sunan bir anlaşma. 2005'te londraya gidip 4 ay kalmıştım ankara anlaşması o tarihte de zordu şimdi daha da zor. Örnek vermek gerekirse yakın zamanda londra'dan (kasım - ocak ayında) londra'ya turist olarak gidip geri dönen bir arkadasım var oradaki türk avukatlar yapacağı iş için (iş danışmanlık - sermaye gerektirmeyen bir iş) min. 15.000 pound sermaye göstermesi gerektiğini ve bu parayı 6 ay kullanamayacagını belirtmiş, durum böyle olunca para konusu ciddi sıkıntı, bunun dışında bu süre içinde başka bir işte çalışamazsınız (kaçak olarak çalışabilirsiniz tabi) kısacası parası olan için mümkün...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri