Ankara'da Askeri Araçlara Saldırı

terör bu ülkenin kaderi oldu
huzurlu günler tam başlayacakken yine bir olay..
Allah rahmet eylesin

Ölenlerin kimlikleri şuan belli değil TV de asker olduklarını söylemedi.Ölenlere ALLAH rahmet eylesin.

nolacak böyle ya 3 5 it sürüsüne koskoca ülke nasıl baş edemiyor ya

Terörü ve terörü destekleyen vicdan yoksunlarının Allah belasını versin...
Allah rahmet eylesin :(

Nasil yakalayamiyorlar bunlari ? nasil ulkenin baskentinde bomba patlatiyorlar , yaziklar olsun.

evet vali kimlik söylemedi fakat hayatını kaybedenler terör şehididir Allah rahmet eylesin

Allah yardımcıları olsun . Allah rahmet eylesin şehitlerimize.Güvenparktaydım yer sarsıldı ciddi şekilde nereye kdar sürcek böyle Allah yardımcımız olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yazdim yazdim geri sildim................Allah en kisa zamanda helak etsin bu hain köpekleri

11 oldu Allah rahmet eylesin diyecek bir şey yok.

Şehit Sayısı 11 Olmuş Çok kötü ya Allah rahmet eylesin

Kimse kusura bakmasın ancak yurtdışında Twitter engelleniyor patlama yüzünden ses yok;

Türkiye'de engelleniyor olay çıkıyor.

Klavye başından atıp tutmak kolay, şahsen allah korusun oradaki bir yakınım olsa ve o halde görüntüleri çıksa daha da kahrolurum.

Allah ölenlerin ailelerine sabır versin.

işid çıkar ise rusya yaptırmıştır pkk ise yine rusya yaptırmıştır. dış politika belirlerken bizim terör gibi zayıf karnımızın olduğunu düşünmek gerek. bakın rusyada diktatörlük var. rusyanın yolcu uçağı vuruldu 150 kişi öldü rusyada kimsenin sesi çıkmadı, amerika deniz aşırı ülke.. bunlarla dans edemezsin. türkiyede işid diye yutturulan birçok eylemin arkasında rusya var. ankara saldırısı,reyhanlı vb eylemlerin gerçekleştiği dönemlere bakarsanız manidar.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri