Ankarada Okuyan/Okuyacak Öğrenci Çalışan

RoxiRox

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,

2-3 hafta önce ankaraya geldim ve ev tuttum şuan Eryaman'dayım 4.etap'da. Tek kişiyim 1+1 evde kalıyorum yanımda klmak isteyen yada ev arkadaşı arayan varsa talip olabilirim. :) Şuan Kızılay'da çalışıyorum evde pek duramıyorum.

Sebebi ise tek canım sıkılması ve pek zaman geçmemesi. :)

Bahçelievlerde tutsaydın gelebilirdim hocam :) Bilkentte okuyorum yakın orası. Şu anda mecbur kız arkadaşımın evinde kalıyorum bahçelice ama ayrı eve çıkmak daha iyi olabilirdi :)

Bahçelievlerde tutsaydın gelebilirdim hocam :) Bilkentte okuyorum yakın orası. Şu anda mecbur kız arkadaşımın evinde kalıyorum bahçelice ama ayrı eve çıkmak daha iyi olabilirdi :)

Hocam buralar çok güzel sessiz ve sakin yerler Göksupark'a yakın. Biraz kiralar tuzlu olsada değer diye düşünüyorum.

ya eryamanda oturulurmu :D bu arada dün eryaman 4.etaptayım bizim dedemgil oturuyo orda :D yukarı eve biri taşındıydı yoksa senmiydin o :D 4 etapta tam ada vs olarak ne olarak geçiyo hocam ?

doğan la aynı evde kalınmaz hocam boşver :D adamı fıtık eder

ya kaç kere kaldın benle :D bi kal sonra zevkini yaşa . benle yaşamak paha biçilemez .))

---------- Spam Engelliyici 22:15 ---------- Önceki Mesaj 22:15 ----------

Hocam buralar çok güzel sessiz ve sakin yerler Göksupark'a yakın. Biraz kiralar tuzlu olsada değer diye düşünüyorum.

Bence Bilkent 1 den tutalım hocam madem o kadar kira vericez :) orası da sakin Ankara ayaklarının altında

ya eryamanda oturulurmu :D bu arada dün eryaman 4.etaptayım bizim dedemgil oturuyo orda :D yukarı eve biri taşındıydı yoksa senmiydin o :D 4 etapta tam ada vs olarak ne olarak geçiyo hocam ?

17659 ada hocam çztaş bloklarındayım ben şuan.

ya kaç kere kaldın benle :D bi kal sonra zevkini yaşa . benle yaşamak paha biçilemez .))

---------- Spam Engelliyici 22:15 ---------- Önceki Mesaj 22:15 ----------

Bence Bilkent 1 den tutalım hocam madem o kadar kira vericez :) orası da sakin Ankara ayaklarının altında

Sorun değil hocam İncek'e bile gideriz. :D

Merhaba arkadaşlar,

2-3 hafta önce ankaraya geldim ve ev tuttum şuan Eryaman'dayım 4.etap'da. Tek kişiyim 1+1 evde kalıyorum yanımda klmak isteyen yada ev arkadaşı arayan varsa talip olabilirim. :) Şuan Kızılay'da çalışıyorum evde pek duramıyorum.

Sebebi ise tek canım sıkılması ve pek zaman geçmemesi. :)

bende o taraftayım canın sıkılınca pm at hocam:)

[MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] arada 5-6 bina max var :D 17636 dedemgilinde :D keşke yazaydın dünden görseydim görüşürdük :d

kira fiyatı nedir eşyali mi ortam sakin mi sessiz mi ders çalişma ortami var mi ?

[MENTION=7868]sessiz01[/MENTION] eryamanda adam öldürüp bi köşeye atsan kimsenin ruhu duymaz o derece sessiz.Köpekle kedinin kardeş olduğu bi semt :D

kira fiyatı nedir eşyali mi ortam sakin mi sessiz mi ders çalişma ortami var mi ?

Ankara'nın en sessiz ve nezih yeri ve zengin kesimler bu yerlerde oturuyorlar. Kiralar biraz fazla şuan 550 kira 125 aidat veriyorum. yani 675 lira. Ev eşyalı 1+1. İnternet fiber superonline hocam site içerisinde.

Ankara'nın en sessiz ve nezih yeri ve zengin kesimler bu yerlerde oturuyorlar. Kiralar biraz fazla şuan 550 kira 125 aidat veriyorum. yani 675 lira. Ev eşyalı 1+1. İnternet fiber superonline hocam site içerisinde.

fena değil miş toki değil demi başka eşyali kiralık var mi daire herhangi bir sitede ilan felan var mi ev fotoları nasıl ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri