ankaraya gidicem laptop var internet yok ttnetliyim

hemato

Kayıtlı Üye
ankaraya gidicem laptop var internet yok ttnetliyim internet olayını nasıl hallederim ?

Kaç günlüğüne gideceksin? Eğer 1 , 2 ay falansa internetini nakil yaptırabilirsin. Ama kısa dönemli gidiyorsan mecbur telefonu modem filan yapacaksın.

1 haftalığına gidiyorum ama nasıl olcak anlamadım. sadece dedicated a bağlansam yeter

Ttnet wifi kullan 600 dakika hediyesi var.

Yoksa wifi kıracaksın başka çaren yok.

Yada benim taktiği yap.

Kalacağın yere git laptopu aç sinyal gelen adresleri aç bak not al.

Sonra dışarı çıkıp dükkanın yaptığı işe göre bir bahane bulup dükkana gir alıcıymış gibi görüş bu arada wifi şifresini iste telefondan bir şey göstericem diyor sonra eve git wifiye gir kullan :)

Lokantaya gidip menemen yiyip 5 TLye internete sahip olmuştum,

Başkası adına suç uydurup avukatlık bürosuna gidip yalandan dava hakkında soru sorup wifi şifresini sorup internete sahip olmuştum,

yapı firmasına gidip yüklü miktarda inşaat malzemesi hakkında soru sorup wifi şifresini isteyip internete sahip olmuştum :)

Bunun gibi bir çok kılığa girip wifi almıştım her yerden :)

Son düzenleme:
Hocam ttnetliysen ttnetin bazi yerlerde wifisi var oradan kendi faturana ait olan eposta ve sifre ile giris yapabilirsiniz internete

1-interneti olan cafe ve restoranlardan girebilirsin.
2-akıllı telefon kullanıyorsan modem gibi kullanabilirsin
3-madem bir kaç günlüğüne gidiyon bırak şu işleride biraz kafanı dinle bence :D

Turkcellde 1 gb sinirsiz net var 1 gb bitene kadar 7mbps bitince 1 mbps ama sinirsiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri