Anket Doldurarak Para Kazanmak (Günlük 1-3 Euro)

• Kullanıcı shamag54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Ben 35 yaşımda bir kadın olayım. Çocuğum 16 yaşında olsun falan derken çift kişilik sahibi olacağım :)

Bu task belli bir zaman sonra yenileniyor mu hocam? Level sadece task ile mi kasabiliriz?

Ben 35 yaşımda bir kadın olayım. Çocuğum 16 yaşında olsun falan derken çift kişilik sahibi olacağım :)

Bu task belli bir zaman sonra yenileniyor mu hocam? Level sadece task ile mi kasabiliriz?

Hahahah valla hocam ben de 3 çocuk sahibi oldum bu anket sayesinde, doğum tarihlerini fotoğraf çektim unutmayayım diye :D

Task kısmı şu aralar çok sakin çünkü taskları yayınlayan firma el değiştirdi.

Level sadece task kısmında önemli anket yaparken herhangi bir level söz konusu değil. Ama anketler içerisinde tuzak sorular oluyor onlara dikkat etmek lazım (örneğin: lütfen şimdi "katılmıyorum" seçeneğini işaretleyin.). Offers kısmı ise devamlı yenileniyor ben her gün tüm offer firmalarının sekmelerine tıklıyorum. Ayrıca anketlere de gün içerisinde tıklıyorum ne zaman geliceği belli olmuyor. Mesela şimdi offertoro sekmesine "pep" uygulamasını indir gelmiş. İndirdim 60 cent aldım sildim.

Offer>>> AdGate kısmı bu haftaya özel x2 kat ücret ödüyor. Ayrıca 6 adet yeni oyun görevi geldi. 4 dolar 71 cent veren görev de var 18 dolar veren de. Bazıları için uygulama için ödeme yapmanız isteniyor. Kaçırmayın derim.

Son düzenleme:
söylediğiniz gibi hesap açtım ama nedense hiç survey gelmiyor ya

söylediğiniz gibi hesap açtım ama nedense hiç survey gelmiyor ya

Daily Survey Routers kısmındaki butonlara gün içinde(gece pek gelmez) aklınıza geldikçe basabilirsiniz ne zaman survey geleceği belli olmaz. Onun dışında yukarısında bulunan surveyler de gün içinde ortalama 3 kere çıkar zamanı belli olmadan. Bunu görmek için google chrome addon eklentisini indirebilirsiniz. En son olarak da offers kısmında bazı şirketlerin de survey seçenekleri mevcut örneğin peanutlabs ya da wannads. Günde 1 kere girip çıkarsanız survey göremeyebilirsiniz. Haftasonu survey gelmez bu yıllardır böyledir. Yeni kullanıcılar da öncelikle kendilerini tanıtan profilleri doldurur her anket firması için bu ayrıdır. İlk günlerde gelmese de max 3 gün sonra gelmeye başlar kanıtlar için dm atabilirim. Bol kazançlar.

offers>>adGem kısmı kısa süreliğine 2x ücret ödüyor.

Değerlendirebilirsiniz hızlıca.

yeni oyunlar ve görevler eklendi, task kısmı farklı siteye geçirildi. İşimden dolayı çok bakamıyorum ama yardımcı olmaya çalışırım hala.

hala kazandırıyor mu ? guncel kanıtı olan var mı ?

Ben tüm teklifleri yaptığımdan dolayı yeni teklifler çoğalana kadar ara vermiştim. Bu aralar tekrar başladım güzel kazandırıyor tekrardan tavsiye ederim. Dileyene yardımcı olurum.

Ben tüm teklifleri yaptığımdan dolayı yeni teklifler çoğalana kadar ara vermiştim. Bu aralar tekrar başladım güzel kazandırıyor tekrardan tavsiye ederim. Dileyene yardımcı olurum.

Şu an ne kadar kazandırıyor ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri