[Anket] Kimler Özgün Çalışıyor yada İleride Çalışır?

Özgün çalışıyormusunuz yada yakın zamanda çalışmayı düşünüyormusunuz?

• Özgün çalışıyorum

Oy: 37 28,5%
  • Yakın zamanda özgün çalışmayı planlıyorum

Oy: 45 34,6%
  • Özgün çalışmıyorum, ileride de özgün çalışmayı düşünmüyorum

Oy: 48 36,9%

• Kullanılan toplam oy
    130

xchernobilx

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Merhaba,

Bazi girisimlerimizden dolayi ozgun calisan yada ileride ozgun calismayi dusunen arkadaslari guzel sartlar altinda birlestirmeyi dusunuyoruz. Yabanci yerlerle gorusmelerim devam ediyor fakat ileri bir adim atabilmemiz icin forumdaki ozgun calisan yada ileride calismayi planlayan arkadaslarin potansiyelini ogrenmemiz gerekiyor. Forumun ozgun potansiyeline gore girisimlerimizi sonuclandiracaz.
Lutfen oy verirseniz cok sevinirim :)

Iyi calismalar

Özgün ve spam çalışıyorum. :) Özgünden gelen para tatmin ederse spamı bırakırım her türlü. :) Çok stresli iş spam abi. ;)

Spamdan para biriktirmeye çalışıyorum. Sonrası için yapıcam ben de.

Lightwave ve Zbrush ile ilgili video çekmeyi planlıyorum ama zamanım yok şimdilik

Özgüne geçtiğim gün youtube'u bıraktığım gündür :)

Spam ve özgün yapıyorum özgün kanal oturduktan sonra spamı bırakacağım. Kafada saç kalmadı :D spamı er yada geç bitirecekler şimdiden özgün çalışanlar ise ufaktan para almaya devam edicek

2 full özgün kanal. çok kasmıyoruz. keyfimiz geldikçe ve vakit buldukça video yükleyerek ilerliyorum

Sonuclarda ilginc :) Bu kadar ozgun olmasi sevindirici

Cogu arkadas zaten bizimle calisiyor :)

Ben de pırıl pırıl yetenekli genç kardeşlerimle girdim bir yola ama bakalım sonumuz hayrola Allah izin verir ise başarıya ulaşıcaz inşallah.

Özgünün dışında bir de başarılıda bir spamcı olurum inşallah değirmeninde dönmesi lazım :D

Yakın zamanda özgün çalışmayı planlıyorum ama çalışamayacağımı da biliyorum. :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri