Anket: Youtube ile gerçek para kazanmaya başlamanız ne kadar sürdü?

Youtube ile gerçek para kazanmaya ne zaman başladınız?

• Bir Haftada

Oy: 11 15,5%
  • Bir Ayda

Oy: 16 22,5%
  • Üç Ayda

Oy: 22 31,0%
  • 1 Yılda

Oy: 22 31,0%

• Kullanılan toplam oy
    71

e3fn45fn44

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, herkesin yararlanması için bir anket açıyorum, youtube'a başladığınız andan itibaren gerçek para kazanmaya başlamanız ne kadar sürdü?

Edit1: Eğer kazanamıyorsanız zaten birşeyi işaretlemenize gerek yok. Soru zaten kazananlar için, kazanmayanlar için değil.

Edit2: Burada ciddi bir soru soruyorum, özellikle yeni başlayanlar ve para kazanmak isteyenlerin yararlanması için gelip dalga geçenler var. Aklı başında, mantıklı insanın yapıcağı bir iş değil. Burası eğlence forumuda değil, eğlenmek istiyorsanız konu dışı foruma yazarsınız.

Son düzenleme:
11 haziran 2013'te Serkan Abi'nin meşhur videosunu izledim. Ayın 12'sinde bir kaç tane videosunu attım. Ayın 16'sında bir kaç günlüğüne günlük xxx haneli kazançlara çıktım.
Acemi şansı işte. O gündür bugündür günlük xxx haneli kazançlara çıkamıyom :(

Ben Youtube'a başlamadan önce para kazanıyormuşum, haberim yokmuş. Sonra öğrenince banka falan ekledim parayı aldım. Hehe :)

mayısta başladım eylülde pin vs tamam olunca ilk paramı aldım her şeyi forumdan öğrendim.

2012 nisandda başladım 2013 ocakta para kazanmayı öğrendim aylık xxxx kazanırken o zaman şimdi ayda xxx e zar zor çıkıyorum :D

7 ay felan oldu heralde aslında 2 seneye yakındır biliyorum 1-2 kanal açmıştımda komedi video atıp çok az para geliyor diye uğraşmamıştım ayda 1-2 tl gibi sonra işi kavrayınca spam başladım

3 ayı işaretledim ama yaklaşık 6 ay sürmüştür adam gibi kategori bulmam

Hiç kazanmadım Şu an sadece forumu takip ediyorum umarım bir gün bende kazanırım :)

Başladıktan 3-4 ay sonra düzenli elime para geçmeye başladı.
Son 6-7 aydırda belli bir meblağın altına düşmedim.
Yetiyor o parada bana.

Kazanamayanlar için işaret koyulmamış o yüzden yazı ile yazman gerekiyor sanırsam :D

Anket seçenekleri çoğaltılmalı:D Ne atsam dünya engeli, 3.taraf ,bazı ülkelerde engellendi cıkıyor nasıl kazanacağızki?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri