Anlaşabileceğim kadar ingilizce nasıl öğrenebilirim ?

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Turizmle uğraşıyorum küçük bir butik apart diyelim bir yerim var bu ara araplardan rezarvasyon alıyorum ancak ingilizcem hep gördüm lise ünv ama konuşma veya anlamada sıkıntı yaşıyorum anlaşabileceğim kadar ing nasıl öğrenebilirim.
Ücretli veya ücretsiz eğitim setide alırım nerden temin edebilirim sıfırdan öğrenmek istiyorum.
Öğrenme isteği çok fazla ama nerden başlayacağım nasıl başlayacağım konusunda sıkıntı yaşıyorum.

çalışan ihtiyacın varsa yanına ingilizcesi olan birini işe alabilirsin. :)

çok kısa sürede bir sonuç istiyorsan hızlandırılmış sistemleri deneyebilirsin, mesela;

https://www.youtube.com/channel/UC6_RR9GIqv_Q6IkwNpTFavA

Bu tür sistemler günlük işini görür ama dilin ilerlemez ise, zaman ayırıp yabancı dilde film, dizi, haber izlemeli ayrıca ilgilendiğin alandaki bir siteden yazılanları önce google-translate yardımıyla sonrada kendini zorlayarak anlamaya çalışman lazım ve bunu sistemli şekilde yapman lazım, ara vermeden.. Veya yabancı bir insanla sürekli diyalog kurmakta bir yöntem. Bütün bunlar eğer Türkiye'de kalacaksan geçerli, yoksa yabancı ülkede kalma imkanın varsa çok hızlı ilerler dilin.

Kolay gelsin..

Ben daha çok sıfırdan olan bir eğitim seti arıyorum ücretli olsun ama kaliteli olsun
Yazdıklarınız sadece Öner'i gibi yokmu ben sıfırdan başladım ve şu şekilde şunları yaptım şunla ilerledim ve sonunda kavramaya başladım diyecek biri

Merhaba arkadaşlar,
Turizmle uğraşıyorum küçük bir butik apart diyelim bir yerim var bu ara araplardan rezarvasyon alıyorum ancak ingilizcem hep gördüm lise ünv ama konuşma veya anlamada sıkıntı yaşıyorum anlaşabileceğim kadar ing nasıl öğrenebilirim.
Ücretli veya ücretsiz eğitim setide alırım nerden temin edebilirim sıfırdan öğrenmek istiyorum.
Öğrenme isteği çok fazla ama nerden başlayacağım nasıl başlayacağım konusunda sıkıntı yaşıyorum.

Başlangıç seviyesi için kurs lazım değil bence. basit bir web sitesi bile yeterli dediğiniz kadar ingilizce için. sorunuz olursa om atabilirsiniz

Sıfırdan başlamak istiyorsan kursta olur kitapta olur yığınla site var onlarla da olur. Grammerden başlıcaksın Belli başlı tensleri öğrendikten sonra cümle yapılarını nasıl kuracağını vs anlıcaksın. Sonrasında derdini anlatabilmen için kelime bilgin şart. Bunun içinde vikipedia'dan makale okuyacaksın takıldığın yerde sözlükten kelimelere bakıcaksın. Bir müddet sonra kelime dağarcığın genişlicek. Dükkanda da satışta pratik yaptın mı derdini anlatabilirsin.

Benim size tavsiyem TOEFL top 1000 words var buradan ilk olarak bu kelimelerden ne kadar öğrenebilecekseniz öğrenin Türkçe de nasıl günlük dilde belli kelimeleri kullanıyoruz İngilizce de aynı şekilde. Eğer derseniz ki 1000 kelime bana ağır gelir zorlanırım buradan
300 kelime var bunları öğrenebilirsiniz. İngilizce öğrenmenin yolu kelimeden geçer dil bilgisi olayın en son noktasıdır. Kursa gitmeye gerek yok eğer başlangıç düzeyinde istiyorsanız ayrıca "Udemy" de çok güzel kurslar var oradanda öğrenebilirsiniz. Şuan sizin seviyeniz "Elementary" ondan sonra "Pre-intermediate" seviyesine göre eğitim almanız lazım internet kursunda. İşinize gelicek olursak turizmle uğraşıyorsunuz. Bu yüzden sizin daha çok turistlere yönelik soruları ezberlemeniz ve cevaplarını öğrenmeniz gerek buradan öğrenebilirsiniz. Aklın yolu birdir genellikle turistlerin sorduğu sorular bellidir o yüzden daha çok sizin sorular üzerinde yoğunlaşmanız lazım ve bu sorulara ne tarz cevaplar vericeğiniz üzerinde çalışmanız lazım. En son verdiğim website gayet faydalı olacaktır. Hiçbir bilginiz olmayabilir bu son verdiğim site soruları anlamayabilirsiniz sorun değil translate den çeviri yapabilirsiniz. Kısa soruları translate çevirirken bir sıkıntı çıkarmaz oradan sorunun içeriğinin ne olduğunu anlayabilir ona göre yanınızda küçük notlar alarak ve günlük 10 tekrarla hafızaya atarsınız. Kolay gelsin :)

Merhaba arkadaşlar,

ben bu sorunuza hınzırca bir cevap vereyim hocam. :)
Derlerki dil dile degmeden dil ögrenilmez :):D

Ferhat yıldız master of languages var sadece izle

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene hazırlık sınıfını bitiriyorum, ingilizcenin tek olayı zaman. Belirli bir kırılma noktan var ve ondan sonra işin mantığını kavrıyorsun. Kişiden kişiye değişiyor ama 5-6 aylık süreçten sonra bu kırılma noktası oluyor. O kırılma noktasından sonra pratik yaparak advanced oluyorsunuz zaten.

konusarakogren den eğitim almıştı babam, baya faydası olmuştu, Amerikadan falan bir eğitici, sizin istediğiniz saatlerde Skype dan arıyor sizi eğitim veriyor sohbet falan ediyor. Günlük 10 dk, 20 dk veya 30dk siz nasıl eğitim isterseniz ona göre ücret ödüyorsunuz. Önce sizin seviyenizi ölçüyorlar ona göre paket öneriyorlar, 6 aylık 9 aylık 3 aylık paketler var falan. Günlük dersler var hazırlanıyorsunuz o konular üzerinden sohbet ediyorsunuz. Derse hazır olmadığınızda my mother ill diyorsunuz kapatıyorsunuz :D

Lingustadan sürekli mail geliyo bana bir ara kaydolmuştum,deneyen varmı aramızda ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri