anlayan birileri cevaplarsa sevinirim

astalawista

Kayıtlı Üye
tecrübeli arkadaşlarım geçen ay kanallarımın hepsi kapanmıştı. alt kanaldı hepsi bende kanallarımın hepsini sildim alt kanalları.. ana kanal duruyordu .. param az bir kesintiyle kesinleşmişti .. işten güçten az ara vereyim dedim .. demin ana kanala girdiğimde sildiğim bütün kanalalrın geri geldiğini gördüm herkese açık hiç video yok yazıyor hepsinde ? bu kanallar nasıl geri geldi anlamadım hepsini silmiştim.... ayarlar para kazanma kısmına girdiğimde ÜLKE KONUMUNU SEÇİN yazıyor.. silinen kanalların hepsi nasıl geri geldi hala anlamış değilim.. yorum yapacak birisi varmı acaba bu duruma ?

sadece kanalın ismi mi görünüyor
yoksa kanal bildiğin acık mı
benim de sildiğim alt kanalların sadece ismi kanal listesinde görünüyor. ama kanal acık değil

sadece kanalın ismi mi görünüyor
yoksa kanal bildiğin acık mı
benim de sildiğim alt kanalların sadece ismi kanal listesinde görünüyor. ama kanal acık değil

kanal bildiğin açık hocam.. silinen kanallarımın hepsi videolar da silinmiş şekilde geri gelmiş ... daha öncede yani birkaç gün önce bile kanala baktıgımda yoktu ama şuan var .. kanala girebiliyorum para kazanmasını açabiliyorum... şoktayım şuan

gmailleri silmedigine göre sadece kanalı silmissin , buda otomatik olarak maile her girişinde karşın yeni kanal oluştur sorusuyla gelir..

gmailleri silmedigine göre sadece kanalı silmissin , buda otomatik olarak maile her girişinde karşın yeni kanal oluştur sorusuyla gelir..
hocam anlamadınız sanırım herşeyiyle sildim ben kanalları.. artı yeni kanal oluştur demiyor kanallarım eskisi gibi olmuş açılmış... para kazanmasınıda açtım biraz önce birkaç tanesinin..

3 kategori düşün.

1. serbest
2. göreceli izin.
3. yasaklı

seni başta yasaklamışlardır. ardından ceza olarak kanalları kapatıp videoları sildikten sonra belli bi ceza süresi tayin edip süre dolunca kanalını " göreceli izin " adı altıyla boş bi şekilde geri vermişlerdir. tahminlerimde yanılmıyorsam abonelerin yerinde duruyordur, kanal url leri vs de aynıdır o kanalı tekrar kullanabil diye. yani bi nevi incelenme konumundasındır. yerinde olsam hiç uğraşmadan sıfırdan kanal açıp çalışır, serbest kategorisinde takılırım. aksi takdirde sürekli arkana bakarak ilerlemek durumundasın.

3 kategori düşün.

1. serbest
2. göreceli izin.
3. yasaklı

seni başta yasaklamışlardır. ardından ceza olarak kanalları kapatıp videoları sildikten sonra belli bi ceza süresi tayin edip süre dolunca kanalını " göreceli izin " adı altıyla boş bi şekilde geri vermişlerdir. tahminlerimde yanılmıyorsam abonelerin yerinde duruyordur, kanal url leri vs de aynıdır o kanalı tekrar kullanabil diye. yani bi nevi incelenme konumundasındır. yerinde olsam hiç uğraşmadan sıfırdan kanal açıp çalışır, serbest kategorisinde takılırım. aksi takdirde sürekli arkana bakarak ilerlemek durumundasın.

hocam abone ve videolar yok malesef ... url lerde gitmiş birkaçtanesine yeni url alıp para kazanmasınıı açtım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri