Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fransadan mı alacaksın hocam yani türk firması öneri yapalım mı yoksa sadece LG bosch felan mı
[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] bosch siemens grundig tartışmasız en iyileri ancak arkadaşın dediği daha da iyisi.. annenle git hocam daha iyi olur.. o heyecanın tadına o da varır en azından..Bence anne ile birlikte gidip almakta fayda var. O kullanacağı için kendi seçmesi daha iyi olur gibi geldi bana
Bence anne ile birlikte gidip almakta fayda var. O kullanacağı için kendi seçmesi daha iyi olur gibi geldi bana
1 yıldır aklımdaydı daha yeni fırsatım olucak ama bulaşık makinesi hakkında hiçbir bilgim yok burda baktıgım fiyatlara göre 200 euro 350 euro arası değişiyor
ama oğlu alcağı için anne yine kıyamaz ucuzuna bakar hesaplı olana bakar anneler fedakardır o yüzden sen güzel birşey al
hocam yemin ediyor boyle sey olamaz aynı konuyu acmak bugun benımde aklımdan geçti bende almak istiyorum fakat bır bılgım olmadıgı ıcın forumda ki arkadaşlara danısım dıyecektım acamadım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.