Ansense BANLARIN TEK SEBEBİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kindersaft

Kayıtlı Üye
bravo beyler övünuyodunuz 2 gun once ben gunde 500 video yukluyorum ben gunde 1000 yukluyorum yok ben 1500 yukluyorum iyi mi oldu şimdi yaptıgınız spam yuzunden butun spamcılar yuzunden herkesin başı yandı utanmadan ortanlanmmıs vıdeoyu cekıp bıde uzerıne sız ortonluyodunuz ne partner kaldı ne youtube bravo bunuda batırdınız mübarek olsun ...

Her yerde herkes söylüyor insanları gerecek konular açmayın tamam anladık şu an burda gözünün üstünde kaş var deyip tartışma çıkarabilecek potansiyelde insanlar var ben dahil. Hepimiz sıfıra indik. Anladık tamam oldu mu?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

la havle vela kuvvete ....... bu spam güncellemesi falan değil eylülden önce açılmış özgün adsenseleri de uçurdular.

Ya şu konuşanlardan birisi de vietnamlılara falan neden konuşmuyor anlamıyorum. Gidin onlarada konuşun. Herşeyin sorumlusu Türklermiş gibi bıdıbıdıbıdı

la havle vela kuvvete ....... bu spam güncellemesi falan değil eylülden önce açılmış özgün adsenseleri de uçurdular.

Ne güncellemesi peki hocam amaç ne bi türlü anlayamadım. Hep yorumlarınızı görüyorum bir sonuç çıkartamadım mantıklı bir açıklama bulamadım nedir bu banlanmaların sebebi.

Ayrıca: http://www.ytpara.com/1173433-post29.html

bu mesajınızda 100k altı abonesi olanlar content idsi olmayanlar kendini özgün saymasın demişsiniz şimdi de özgünler gitti diyorsunuz anlayamadım. Yanlış anlamayın ben sadece bu konuda bilginiz olduğuna güvenerek soruyorum size

sende spam yapmasaydın 3-5 bin video az olurdu bizim işlerde bitmezdi kardeşim ne yani amacı neydi bu işin zaten?

heye vietnamlılar özgün çalışıyor demi google onlara değil bizim gırtlağımıza çöktü. sen bunu göremeyecek kadar mantıksızsan ben ne yapayım. siz content id'e hakkı olmayan amatör videoları özgün saydığınız için öyle diyorum bana kalırsa content id'e almamış amatör videoların hepsi kaliteli spamdır.

Ne güncellemesi peki hocam amaç ne bi türlü anlayamadım. Hep yorumlarınızı görüyorum bir sonuç çıkartamadım mantıklı bir açıklama bulamadım nedir bu banlanmaların sebebi.

yt bitti nerdeyse siz bitmediniz...

Edit:Ayrıca öncelikle katlettiğin ve anadilin olmasına rağmen nerdeyse ne dediğini bile anlatamadığın güzelim Türkçe'ye saygın varsa,yt işini bırak önce onu düzeltmeye çalış...
Buna da,adminlere söyleyip başlığını düzelttirmekten başla !!!

Son düzenleme:
heye vietnamlılar özgün çalışıyor demi google onlara değil bizim gırtlağımıza çöktü. sen bunu göremeyecek kadar mantıksızsan ben ne yapayım.

Yakıştı mı bu güzel kardeşim ben sana güzelce soru sormuşum.

Bu topluluk dan kanal kapanma belası kanallarıma musallat oldu Ondan sonra işin ucu adsenselerımın ikisininde banlanmasına kadar geldi İlerde adsense açsak bile boyle topluluk gelınce adsense banlarınırsa gercekten işimiz var demektır Başa cıkılır gıbı değil

mantık çercevesinde gidiyoruz hocam. bende senin gibi ilk gün spamı aha bunlar bitiriyor diye düşündüm ama dünyadan kitlesel ban haberleri gelmeyince bunun sadece türkiyeyle alakalı bir durum olduğunu gördüm. quizle birlikte zaten allah ne verdiyse basma devri bitti, kapandı zaten. bu arada tekrar söyleyeyim siz content id'e hakkı olmayan amatör videoları özgün saydığınız için özgün diye tanımlıyorum bana kalırsa content id'e almamış amatör videoların hepsi kaliteli spamdır.

Yakıştı mı bu güzel kardeşim ben sana güzelce soru sormuşum.

Son düzenleme:
mantık çercevesinde gidiyoruz hocam. bende senin gibi ilk gün spamı aha bunlar bitiriyor diye düşündüm ama dünyadan kitlesel ban haberleri gelmeyince bunun sadece türkiyeyle alakalı bir durum olduğunu gördüm. quizle birlikte zaten allah ne verdiyse basma devri bitti, kapandı zaten. bu arada tekrar söyleyeyim siz content id'e hakkı olmayan amatör videoları özgün saydığınız için öyle diyorum bana kalırsa content id'e almamış amatör videoların hepsi kaliteli spamdır.

Durmadan siz siz diyorsunuzda hocam kaç tane benim bu özgündür, spamı bunlar bitirdi yorumumu gördünüz de böyle kişisel konuşuyorsunuz. Ben sizle tartışmak için değil bilgileşmek için yazmıştım ilk mesajı çok hoşgörülü bir üyeymişsiniz daha karşınızdakinin söylediğini anlamadan "mantıksız" teşhisi koyarak bunu gösterdiniz. Neyse daha fazla tartışamayacağım sizinle, iyi akşamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri