Dksy
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.erdalozdemir.com
Merhaba Ytpara Canlar;
Bu günden itibaren ytpara yada farklı bir forumlarda calıştıgım tüm webmaster ve grafiker arkadaşlarımla olan anlaşmalar tarafımca sonlandırılmıştır.
Şikayetcimiyim tabiki de hayır, hepsinden ALLAH razı olsun haklarımda helaldir.
Fakat değerli iş veren kardeşlerime tavsiyem, gerek sunucu aldıgınız firmayı gerekse çalıştıgınız webmaster ve grafiker arkadaşlarımızı çok iyi secmelisiniz.
Yoksa hepiniz 15 gün kadar kısa bir zaman diliminde, BURAYI abartmadan yazayım on binlerce tl zarar edebilirsiniz.
Kimseye sitem etmiyorum veya suclamıyorum;
Şimdi gelelim asıl konumuza.
ANTALYA DA YATILI ÇALIŞACAK WEBMASTER ARANIYOR. (Kesinlikle Ve Kesinlikle Uzaktan Çalışılmayacak)
Webmaster Arkadaşımızdan Beklentilerim;
1) Asp Veya Php İşlerinden İyi Derecede Anlayacak.
2) Antalya'da Yatılı Kalacak
3) Hazırlanacak Site Tasarımları
Bay & Bayan Giyim (Ayakkabı Dahil)
Bay & Bayan Bütün Bitkisel Ürünler (Cinsel Ürünler Dahil)
Aslında Kısacası İgneden Tutun İplige Kadar Neyi Uygun Buluyorsam Alıyor Ve Satıyorum.
Birde Forumlar Üzerinden Satış Yaptıklarım Var Mesela Steam, Sinema Bileti, Facebook Yazılım Ve Profil, Kontör Alım Satımları Vs Vs Vs Onlarca Alan, Bunlar İçin Ayrı Ayrı Tasarımlar.
Ayrıca Çok Yakında Steam Üzerinden Oynanacak Tarafımca Yazılan ve Son Aşmasına Gelen Bir Oyun Var, Bunun Kendi Destek Sitesi (Profesyonelce) Hazırlanacak.
Webmaster Arkadaşıma Verebileceklerim;
1) İster Maaş, İsterse Yaptıgı Tasarıma Göre Ücret Öderim.
2) Ben Şirket Sahibi Degilim, Fakat Olma Yolundayım. Sigortasız Asla Çalıştırmam Gerek Maliye ye Gerekse SGK ya Gideriz Ne Yapılması Gerekiyorsa Yaparız.
3) İş Yerim Olmadıgı İçin Antalyadaki Evimde Çalışacak, İş Yerimiz Acıldıgında Ofiste Çalışacak.
4) Yemek, İçmek Bunlar Bende Sınırsız.
5) İzin Günleri Haftada İki Gündür.
6) Kendisi İsterse Bir Çok Alanda Ortak İşlerde Yaparız. (Extra)
Açıklama;
Bu Konuyu Ytpara, R10 Ve Wmaraci Forumlarında Multi Açmak Ve En İyi Webmaster Kardeşimle Çalışmak İstiyorum.
Forumların Ana Temeli Madem ki Paylaşmak Ben Buna Hazırım.
Paylaşmak Güzeldir.
İLETİŞİM BİLGİLERİM
Telefon: Lütfen Pm İle İsteyiniz.
Forum Dışı İletişim Skype: [email protected] (Müsait Oldugumda Acabiliyorum)
Herkese İyi Forumlar, Hayırlı İşler.
Bu günden itibaren ytpara yada farklı bir forumlarda calıştıgım tüm webmaster ve grafiker arkadaşlarımla olan anlaşmalar tarafımca sonlandırılmıştır.
Şikayetcimiyim tabiki de hayır, hepsinden ALLAH razı olsun haklarımda helaldir.
Fakat değerli iş veren kardeşlerime tavsiyem, gerek sunucu aldıgınız firmayı gerekse çalıştıgınız webmaster ve grafiker arkadaşlarımızı çok iyi secmelisiniz.
Yoksa hepiniz 15 gün kadar kısa bir zaman diliminde, BURAYI abartmadan yazayım on binlerce tl zarar edebilirsiniz.
Kimseye sitem etmiyorum veya suclamıyorum;
Şimdi gelelim asıl konumuza.
ANTALYA DA YATILI ÇALIŞACAK WEBMASTER ARANIYOR. (Kesinlikle Ve Kesinlikle Uzaktan Çalışılmayacak)
Webmaster Arkadaşımızdan Beklentilerim;
1) Asp Veya Php İşlerinden İyi Derecede Anlayacak.
2) Antalya'da Yatılı Kalacak
3) Hazırlanacak Site Tasarımları
Bay & Bayan Giyim (Ayakkabı Dahil)
Bay & Bayan Bütün Bitkisel Ürünler (Cinsel Ürünler Dahil)
Aslında Kısacası İgneden Tutun İplige Kadar Neyi Uygun Buluyorsam Alıyor Ve Satıyorum.
Birde Forumlar Üzerinden Satış Yaptıklarım Var Mesela Steam, Sinema Bileti, Facebook Yazılım Ve Profil, Kontör Alım Satımları Vs Vs Vs Onlarca Alan, Bunlar İçin Ayrı Ayrı Tasarımlar.
Ayrıca Çok Yakında Steam Üzerinden Oynanacak Tarafımca Yazılan ve Son Aşmasına Gelen Bir Oyun Var, Bunun Kendi Destek Sitesi (Profesyonelce) Hazırlanacak.
Webmaster Arkadaşıma Verebileceklerim;
1) İster Maaş, İsterse Yaptıgı Tasarıma Göre Ücret Öderim.
2) Ben Şirket Sahibi Degilim, Fakat Olma Yolundayım. Sigortasız Asla Çalıştırmam Gerek Maliye ye Gerekse SGK ya Gideriz Ne Yapılması Gerekiyorsa Yaparız.
3) İş Yerim Olmadıgı İçin Antalyadaki Evimde Çalışacak, İş Yerimiz Acıldıgında Ofiste Çalışacak.
4) Yemek, İçmek Bunlar Bende Sınırsız.
5) İzin Günleri Haftada İki Gündür.
6) Kendisi İsterse Bir Çok Alanda Ortak İşlerde Yaparız. (Extra)
Açıklama;
Bu Konuyu Ytpara, R10 Ve Wmaraci Forumlarında Multi Açmak Ve En İyi Webmaster Kardeşimle Çalışmak İstiyorum.
Forumların Ana Temeli Madem ki Paylaşmak Ben Buna Hazırım.
Paylaşmak Güzeldir.
İLETİŞİM BİLGİLERİM
Telefon: Lütfen Pm İle İsteyiniz.
Forum Dışı İletişim Skype: [email protected] (Müsait Oldugumda Acabiliyorum)
Herkese İyi Forumlar, Hayırlı İşler.