anzer balı hk.

Karabela

Kayıtlı Üye
arkadaşlar hakiki anzer balı lazım google da ilk sırada bu site çıkıyor http://www.anzerbali.com/ buranın güvenilir olup olmadığı hakkında bilgim yok daha önce bu baldan alan oldumu olduysa nasıl temin etti yazarsa sevinirim

680 TL az da degil.Riske etmeye degmez.Rizeye gidip kendiniz gorerek alin daha iyi :D

hocam bence güvendiğiniz biri varsa gerçekten onun vasıtasıyla alın
anzer balı denildiğine göre çok az üretiliyor ve inanılmaz faydalı, valla mantık olarak düşündüğümüzde bu kadar az üretilen ve inanılmaz faydalı olan bir balı sadece ülke devlet başkanları almak istese bile başka insanlara kalmaz))

yani anzer balı sağda solda uydurma olarak satılıyor yüksek fiyatlardan, belki 1 kilo normal bala 1 kaşık karıştırılmıştır kimse bilemez

1 Kaşıktan fazla yiyen adam'a Helal olsun :) Evde 5 kilo var. Trabzondan sevgilim yollamıştı. Kaç Lira olduğu hakkında bilgim yok :)

Anzer balı yalnız Rize'de birlikten satılıyor, verdiğiniz sitenin doğruluğunu isterseniz yarın doğrularım. Yalnız şu var anzer balı üretilir, siparişleri bir yıl önceden alınır sıralı stoğa göre sıranızı alırsınız artık sıra gelirse balınızı alırsınız. Yani herhangi bir site üzerinden satışı yok. Piyasa da anzer balı diye dolaşanlarında hiç birisi anzer balı değil. Bilginiz olsun.

+ olarak yıllık üretimi çok düşüktür.

elini kolunu sallayarak anzer balı alamassınız.....

Anzer balı dedikleri deli bal mı acep? dikkatli kullanmak gerek diye biliyorum ani baş dönmesi ve tansiyon düşmesi yapıyor diye duydum fazla kullanımda...

Hocam Merhabalar.
Anzer balı hakkında bildiklerimi anlatayım. Yıllık 500-600 KG arası üretiliyor. Rize Ve Trabzonda ANZER yaylalarında. Kesinlikle İnternet üzerinden veya buralardaki Magazalardan Aktarlardan almayınız. Aksi Takdirde kandırılacaksınız. Anzer balı 1 Kaşık yersiniz günde. 2-3.kaşıkdan sonrası Baş dönmesiyle başlar hastaneye kadar götürebilir. Bunları nereden biliyorsun derseniz Eniştem Balcılık yapıyor Erzurumdan getiriyor. İsteyen olursa Erzurum Kekik balı göndertiyim kapıda baksın tatsın. Beğenmezse almasın bu kadar iddaalı. Kekik balınında birçok hastalığa çözüm getirdiği kanıtlanmış.

Teşekkürler Kolay Gelsin Kardeşlerim.

Hocam Merhabalar.
Anzer balı hakkında bildiklerimi anlatayım. Yıllık 500-600 KG arası üretiliyor. Rize Ve Trabzonda ANZER yaylalarında. Kesinlikle İnternet üzerinden veya buralardaki Magazalardan Aktarlardan almayınız. Aksi Takdirde kandırılacaksınız. Anzer balı 1 Kaşık yersiniz günde. 2-3.kaşıkdan sonrası Baş dönmesiyle başlar hastaneye kadar götürebilir. Bunları nereden biliyorsun derseniz Eniştem Balcılık yapıyor Erzurumdan getiriyor. İsteyen olursa Erzurum Kekik balı göndertiyim kapıda baksın tatsın. Beğenmezse almasın bu kadar iddaalı. Kekik balınında birçok hastalığa çözüm getirdiği kanıtlanmış.

Teşekkürler Kolay Gelsin Kardeşlerim.

bunlar bu kadar önemli mi bu ballar. hiç tatmadım, hiçde arastırmadım. ısımlerını duydum sadece. bu kadar faydalımı bılmıyorumdum acıkcası. Bu arada üstüme düşmez kardes yanlıs anlama sakın beni. ben cok uyarıldım. o bakımdan söylüyorum. tamamen Bold yazı yazmak yasakmıs forumda. tekrar soyluyorum. ben uyarmıyorum. ben üyeyim. uyarıldıgım ıcın sana bılgı vermek ıstedım

Haa. Teşekkür ederim bilgilendirme için bilmiyordum kardeşim.
Evet bu balların çeşitleri çoktur. Faydalarıda Çokdur. Ama iş orjinal balı bulabilmekde Benim En iyi bildiğim şey Türkiyede en iyi katkısız balı Köylü yer.

bu yaz karadeniz turuna çıktık 7 günlük heryerde bal satıyorlar hepside çakma bal.

Balın kaynağına gittik orda bile çakmasını satıyorlar.

yöre insanının bilgisi dahilinde orjinalini bulmanız mümkün. (birden çok kişiden referans alın derim)

bu yaz karadeniz turuna çıktık 7 günlük heryerde bal satıyorlar hepside çakma bal.

Balın kaynağına gittikm orda bile çakmasını satıyorlar.

yöre insanının bilgisi dahilinde orjinalini bulmanız mümkün. (birden çok kişiden refenas alın derim)

Su mesaja bakınca düşündüm de. Allah'ın bizlere bir ikramı olan ve çok müthiş bir kudretle olusturulan balı bile almak için 40 şahid istiyoruz dogrumu değil mi diye. Buna mecbur kaldı artık ınsanlar. ne kadar bozuk bir toplum olduk. Artık kimsenin kimseye güveni kalmadı. Türkiye için üzücü bir durum acıkcası.

Su mesaja bakınca düşündüm de. Allah'ın bizlere bir ikramı olan ve çok müthiş bir kudretle olusturulan balı bile almak için 40 şahid istiyoruz dogrumu değil mi diye. Buna mecbur kaldı artık ınsanlar. ne kadar bozuk bir toplum olduk. Artık kimsenin kimseye güveni kalmadı. Türkiye için üzücü bir durum acıkcası.

temmuz15 gibi uzungöl yaylasındaydım. ramazan ayının içinde.

8-10 tane esnafa sordum (bakkalı, restoranı, otelcisi,hediyelik eşya satanı vs..)

bana bitane yaşlı bir amcaya yönlendirdi çoğu hatta falanca gönderdi de fiyatta indirim yapar demişlerdi.

neyse gittim amcanın yanına 250-800gr lık kavanozlarda ballar vardı (çiçek balı, çam balı,kestane balı vs...) adama yemin ettirdim ramazanlık aydayız bak dayı felan demiştim öyle bal almıştım :)

Allahtan bal sağlam çıktı millete rezil olmadık

Okadar vahim bir duruma geldik yani hocam.

temmuz15 gibi uzungöl yaylasındaydım. ramazan ayının içinde.

8-10 tane esnafa sordum (bakkalı, restoranı, otelcisi,hediyelik eşya satanı vs..)

bana bitane yaşlı bir amcaya yönlendirdi çoğu hatta falanca gönderdi de fiyatta indirim yapar demişlerdi.

neyse gittim amcanın yanına 250-800gr lık kavanozlarda ballar vardı (çiçek balı, çam balı,kestane balı vs...) adama yemin ettirdim ramazanlık aydayız bak dayı felan demiştim öyle bal almıştım :)

Allahtan bal sağlam çıktı millete rezil olmadık

Okadar vahim bir duruma geldik yani hocam.

haha. oda guzelmıs. yemın et dayı falan :) gercı artık yemin de herkezin agzinda sakız olmus.

Hani derler ya. yalan yere yemin etme çarpılırsın. Millet yemin ediyor. çarpılmıyor. Sanıyor ki çarpılmak sadece elin ayagin yamulmasi. Rahmet melekleri insanın çevresinden gidince o kişiler yine çarpılmış ve hattan elin ayağın yamulmasından daha beter bir duruma düşmüşlerdir ki iş işten geçmiştir onlar için. İşleri bozulur, kaza bela uzak olmaz, yolunu şaşırır, kendini kaybeder vs. vs.

O yüzden günümüz toplumunda dikkate alınmayan bu yemin-i biraz daha dikkatli kullanmak gerekiyor.

Buna bir kıssadan hisse olsun okuyanlara. Eminim birinin gözüne çarpar faydası olur bu yazılanın.

Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler şifa bulmak için alacağım bende ama dediğiniz gibi orjinalini bulmak zor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri