AOF Kayıt Yenileme Belge İstiyor

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar önlisanstan AOF'ye geçiş yapanlar biliyordur, belge istiyorlar, mezuniyet puanını istiyorlar. Normalde ofise gitmek gerekiyodu ama bir buton koymuşlar belgeyi oraya yükleyebiliyoruz. Ben yükledim dün ancak henüz bakılmadı galiba hala uyarı veriyor. Buradan yükleyip de işini halledebilen oldu mu? yarın son gün ona göre sabah gidicem.

Kayıt yenileme süresi uzatıldı. 13 ekim cumaya kadar. Mesaj gelir bugün mesai saatleri içinde. Sorduğunuz soru hakkında fikrim yok bu arada

Kayıt yenileme süresi uzatıldı. 13 ekim cumaya kadar. Mesaj gelir bugün mesai saatleri içinde. Sorduğunuz soru hakkında fikrim yok bu arada

bu sebepten uzatıldı o zaman :) çünkü ofislerde inanılmaz kuyruk var 100 kişi felan, bu işlemi anca bitirirler 13 üne kadar zaten

ben belge vs götürmeden kayıt yeniledim arkadaşım yenileyememişti

Telefonlarından bırıne ulasabılırsen ara hocam garanti olur

ben de belge yüklemeden kayıt yeniledim.belge yükleme ekranı var benimde yüklemem gerekir mi.

Arkadaşlar önlisanstan AOF'ye geçiş yapanlar biliyordur, belge istiyorlar, mezuniyet puanını istiyorlar. Normalde ofise gitmek gerekiyodu ama bir buton koymuşlar belgeyi oraya yükleyebiliyoruz. Ben yükledim dün ancak henüz bakılmadı galiba hala uyarı veriyor. Buradan yükleyip de işini halledebilen oldu mu? yarın son gün ona göre sabah gidicem.

2 gün önce e devletten aldığım belgeyi yükledim. Ders ekle / sil kısmı 2 gündür açılmıyordu. Ders ekle sil kısmına giriş yapmaya çalıştığımda kırmızı bir yazı yazıyordu. Bugün saat 12 gibi giriş yapabildim ve ders ekle / sil işlemlerimi sonrasında ödeme işlemini yaptım öğrenciliğim şuan aktif.

Sen belgeyi aof sitesi üzerindengönderdiysen henüz kontrol edilmemiş olabilir. O gönderilen belgeleri senin bağlı olduğun aof bürosu kontrol ediyor. 13 ekime kadar süre uzatıldı. O güne kadar yetişir için rahat olsun hocam :)

Telefon hatlari calismiyor milletle ugrasmamak icin kapatmislar. Bu kadar gevseklik olmaz ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eklemek isterim belge yükleme sayfasında aşağıdaki resim varsa ders ekle / sil işlemlerinizi yapabilirsiniz. Kırmızı - Turuncu uyarı yazıları varsa henüz belgeniz kontrol edilmemiş ve kontrol aşamasında demektir. Beklemekten başka çare kalmıyor. Son gün 13 ekim.

aAQHadIRSP2cVBZQmgNGrA.png

ben ders kaydı yaptım sonrasında ödememi yaptım henüz belge vs istemiyor benden sistem.aradığımda da açan yok. sorun olur mu acaba ? öğrenci durumu aktif yazıyor

arkadaşlar bu kayıt onlinemi yapılıyor yoksa direk şubeye gidipmi yapmak gerekiyor ve ne kadar para yatırmak gerekiyor bankaya broşür vs varmı acaba ?

DGS ile aöf geçiş yapanlar için kayıtlar başladımı arkadaşlar? Konu açılmışken sorayım dedim.

arkadaşlar merhaba
aöf de geçen sene 2.dönem taksiti yatırmadım dolayısıyla sınavada girmedim şunu merak ediyorum şuan kayıt pasif görünüyor atıyorum 2 yıl sonra kaldığım yerden devam etmek istesem bana geçmiş dönemlerin borçlarını falan çıkartılarmı bi ara faiz sekmesi falan vardı borç sorgulamada şuan orayada girmiyor ana sayfaya yönlendiriyor

Son düzenleme:
Bu örgün öğretim için, bizimkisi aöf olacak.

AÖF bürosuna gittim. Herşeyden bir haberler.
Kayıt için nasıl bir sıra olacak dedim internetten bakman gerek dedi gönderdi adam.
Şimdi nerden başlayacağız. Nereye kayıt yapacağız.

hmm anladım beklemedeyiz kayıt yapsamda kurtulsam askerlik bekliyor kapıda :D gelişme olursa buraya yazarsanız çok memnun olurum.

burada başvuru tarihi eklenecek yazıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri