aokancelik adlı üyeden şikayetçiyim !!!!!

• Kullanıcı Tai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var

Tai

Kayıtlı Üye
Arkadaşa 23.10.2014 tarihinde 6 adet tasarımlı kanal siparişi verdim. 1 hafta sonra siparişleri teslim edeceğini söyledi. Tamamdır sorun değil dedim.

Siparişten 1 gün sonra "hocam benm yarın ödme yapmam gerk acil ödemeyi bana biraz erken yapabilirmsniz sorun olmucaksa. 1 kanal ekstra yaparım." vs dedi. Arkadaşın Itrader puanı 14, mesaj sayısı da 300 üzeri olunca problem yaşamam diye düşündüm. 100 TL paypalden gönderdim.

1 hafta sonra teslim edilmesi gereken 7 Kanalın 3 tanesi 1 hafta sonra, 1 tanesi 13 gün sonra, 1 tanesi de 15 gün sonra teslim edildi.
2 tanesi ise siparişin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen hala teslim edilmedi. Ayrıca kanallardan biri haftası bile dolmadan kenarda beklerken kapandı. (Bunu problem yapmadım.)

Arkadaşı sık boğaz etmedim ama siparişimin üzerinden 1 ay geçmiş. El insaf.

http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...-kazanmasi-acik-videolu-adsense-kanallar.html

Arkadaşın videolu kanal satış ilanı yukarıdadır.
Yöneticilerimizin gereğini yapacağını umuyorum. İsteyen yöneticilerimize mesaj dökümü gönderebilirim.

Saygılarımla.

Kime Güveniceğimi Bilmiyoruz :) Bende Yakın Zamanda Gelirli Kanal Alıcam Nerden Alıcam Bilmiyorum :)

yazık ya tutamayacagınız sözler vermeyin arkadaş artık Böyle ticaretlere bir kaç şart ve kural konulması lazım

[MENTION=18946]Tai[/MENTION] Alacağınız ne kadar acaba bildirebilir misiniz bana ? [MENTION=13817]aokancelik[/MENTION]

banada borcu var o konudan kaç kere yazdım vereceğim dedi ama vermedi bende daha uğraşmadım

Bu tarz satış şikayetlerinde satıcı kişinin ceza alması durumunda satış konusunda geçen "Kefilim" yazanların da bu sürece dahil edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben aldım memnunum , şöyle oldu gibi tecrübeleri paylaşalım amenna ama ben arkadaşa kefilim-kendisi çok güvenilir bir arkadaştır gibi yazılanlar alıcıları en çok etkileyen cümlelerdir. Beni yanlış anlamayın bir kişiden tabi ki memnun kalırsınız ve tecrübenizi paylaşırsınız ama bunu ben şu kadar kanal aldım çok memnun kaldım gibi yaparsak mağdur olanların vebalini de almamış oluruz.

Bu arkadaşın konusu için yazmadım genel olarak yazıyorum, henüz bu şikayet konusu sonuçlanmadığı için.

[MENTION=13817]aokancelik[/MENTION] konuya bekleniyorsunuz....

not : gerçi 3-4 gündür ugramamış siteye ama umarım bian önce gelir...

Samimiyetle parasında değilim. Alacağım videolu tasarımlı 2 adet kanaldır. Kapanan kanal ile ilgili arkadaştan herhangi bir talepte bulunmadım. Kapanan kapanmıştır.

Hocam sorun ücretse ben karşılayacağım o yüzden soruyorum.Satıcıyı tanıyorum dolandırmak vs gıbı nıyetının olmadıgını da bılıyorum.

Bu tarz satış şikayetlerinde satıcı kişinin ceza alması durumunda satış konusunda geçen "Kefilim" yazanların da bu sürece dahil edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben aldım memnunum , şöyle oldu gibi tecrübeleri paylaşalım amenna ama ben arkadaşa kefilim-kendisi çok güvenilir bir arkadaştır gibi yazılanlar alıcıları en çok etkileyen cümlelerdir. Beni yanlış anlamayın bir kişiden tabi ki memnun kalırsınız ve tecrübenizi paylaşırsınız ama bunu ben şu kadar kanal aldım çok memnun kaldım gibi yaparsak mağdur olanların vebalini de almamış oluruz.

Bu arkadaşın konusu için yazmadım genel olarak yazıyorum, henüz bu şikayet konusu sonuçlanmadığı için.

Aynen katılıyorum hocam.. Geçen gün biri dikkatimi çekti. Daha bu ay ytpara ya üye olmasına ragmen satış konusu açmış ve 4-5 kişi çok iyi arkadaştır falan filan yazmış.. Yahu adam yeni üye olmuş nerden tanıyorsun demek geldi içimden vazgeçtim. Ama bunlara dikkat etmek gerek. Bence burada bir ekip var. Biri patlarsa diğeri satışa devam ediyor ya da yeni hesap alıp devam ediyorlar bu işlere..

Editt.. Bu arkadaşın kefilleri sağlam o yüzden konuda keşen kişiye ithafen söylenmemiştir...

Son düzenleme:
[MENTION=13817]aokancelik[/MENTION] e her türlü kefil olurum.Mutlaka bir sorunu vardır [MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] 'ında belirttigi gibi beklenmeli, ücret iadesi sorunu çözecekse onun adına ben yapayım.Aylarca çalıştım, 100 den fazla kanal yapmıştır bana, en ufak bir sorun yaşamadım.Bu yüzden bu arkadaşa sonuna kadar kefilim, geregini yapmayada hazırım.
Saygılar.

Hocam sorun ücretse ben karşılayacağım o yüzden soruyorum.Satıcıyı tanıyorum dolandırmak vs gıbı nıyetının olmadıgını da bılıyorum.

bu arkdaş benım olduğum şehirde tanıyorum kendisini işe gidiyor ondan dolayı halldememiştir

@aokancelik e her türlü kefil olurum.Mutlaka bir sorunu vardır @YtKoRaY 'ında belirttigi gibi beklenmeli, ücret iadesi sorunu çözecekse onun adına ben yapayım.Aylarca çalıştım, 100 den fazla kanal yapmıştır bana, en ufak bir sorun yaşamadım.Bu yüzden bu arkadaşa sonuna kadar kefilim, geregini yapmayada hazırım.
Saygılar.

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. Ali Okan'a destek olmanız takdir edilebilir. Ben de iyi kötü yazıştım samimi bir arkadaş. Öğrenci olduğunu aynı zamanda çalıştığını da biliyorum.
Şu kadarını söyleyeyim konu başlığı her ne kadar şikayet olsa da özünde bir sitemdir. Arkadaşın kendine göre mazeretleri var ben de anlayışsız biri değilim ama diğer taraftan da işin realitesine bakmak lazım.

Bende 2 adet kanal aldım okan abiden ama 2 gün içerisinde teslim etmişti.. Gelirli kanal satış piyasaı sanırım git gide azalıyor üzücü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri