Apaçi mustafayı kimler biliyor :D

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
D

Dean

Guest
Ya bu çocuk beni bitiriyo evlencem diye kafayı yiyecek benim evlenmeye hakkım yok mu seda hanım diyo, herkese talip oluyo bu olmazsa ben gidecem burdan diyo ertesi gün yine geliyo sırf bunun için denk geldikçe izliyorum programı :D

https://www.youtube.com/watch?v=_qvy4MkkWHM

bir hatun olsam şöyle dans eden bir insanla evlenemem heralde :D:D

neden diye sorarlar adama mıstafaaaaaaaaa ..

adam dansa ciddi suratla başlıyo (sanki bana atomu parçalayacak) devamında beyin iyice sulanıyo ve mal ortada..

hele 1:57'de takla açamaması bomba :D

TOPLARLAYIN MISTAFAYIII

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] kardeşim senin AKK niye doluyo şimdi anlaşıldı ... :D

Abi bunları evlendirmek yerine birazcık insaniyet olsa giderler bakırköy sinir hastalıklarına yatırırlar bu adamın akli dengesi yerinde değil.

senin ben beyin hücrelerini sağdan soldan seveyim, önün arkan başkasına kalsın mustafa :D

böyle salaklar olduğu sürece bu 0-6 yaş arası programlar devam eder

Adam herşeyi yapıyormuş valla :D Son dakika duydum rap'de yapıyormuş :D

ben biliyorum ya. Malum bütün gün evdeyiz en eğlencelide bu program o saatlerde bütün kızlar buna talip oluyor anlamıyorum :D

Bu adam evlenir ama ben zor evlenirim ha. Bizim kızlar seviyor maymunları yapacak bir şey yok adamda böyle bir yol seçmiş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri