★ Apple iPhone 5S GOLD (16GB) ★ Garantili,Kutulu,Faturalı ★ 1050 TL

Hocam 2 yıl garantili 1350 lira benm teklifim garantisi az oldugu ve kozmetikte hatalar olduğu için 750 liradır uygunsa pm atın.

Evet 0 i 1350 tl arastirirsaniz bulursunjz

Sıfırı 1350 TL değil demedim ki ben hocam,arkadaşımız teklifini yanlış yazdı diye düşündüm.iPhone 5 ikinci el piyasasına göre teklif verdi ondan bahsediyorum hani belki yanlışlıkla yazmıştır diye..

Kalp kırmamak istiyorum bir yandan da,hadi sonumuz hayrolsun..

İyi satışlar hocam size peki.

konuyu baltalamak gibi olmasın ama 1425 tl ye ben isteyen herkese sıfır saglayabilirim
fiyatta biraz aşırıya kaçmışsınız hocam

konuyu baltalamak gibi olmasın ama 1425 tl ye ben isteyen herkese sıfır saglayabilirim
fiyatta biraz aşırıya kaçmışsınız hocam

Ben anlamıyorum,hitap şeklimi bozmak istemiyorum ama inatla teşvik ediyorsunuz.Hocam konuya gir fiyat yüksek ise geri çık,girip yorum yapmak zorunda değilsin.

Hocam baltamak gibi olmasın ama sıfırları 1350 civarı yani sizin cihazda 2 yıllık 350 tl indirmekle olmaz yani isterseniz biraz daha aşağı çekin

iPhone 5 lerin piyasası 700 civarında iken benim fiyatı düşürmem saçma olur.Piyasayı öldürmemek gerek..
Tutturmuşsun bi piyasa kendin düşün bi 2 yıl geçmiş cihaz 300 tl verip yenisini almakmı yoksa 300 tl için 2 yıl eski cihazımı kullanırsınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri