Araba ses sisteminden anlayan biri bakabilirmi

alxfatih1

Kayıtlı Üye
Arkadaslar benim sorum şöyle

Arac pejo 206 ben ses sistemi kurdurcam ama bu konuyla daha once hic alakam olmadi

Simdi gordugum arkaya bagaja buyuk bi haporler oluyo bass diyolar

Bunun gorevi bas disinda sarkiyida calarmi sadece bass mi verir

Yani benim arabanin orjinal haporleri var ama sesi kaliteli degil

arkaya buyuk bi bas alinca

Bass disinda seside omu vercek yoksa sesi arabanin kendi haporlerleri vericek o arkaya aldigim sadece basmi vericek

Yani ona gore kapilarada haporler alicam

Size sormak istedim cunku bu devirde saticilara pek guvenilmiyo

Öyle bir sistem kurmak yerine araçtaki mevcut sistemi değiştirin bence Teyp+amfi+hoparlör falan yeterli olur. Diğer şekil ben herkes dinlesin rahatsız edeyim onları'da diyorsan arkaya bass 2 tane kayık amfi falan yeter. Araba çalışmazken çalıştıramazsın akü biter gider. Daha iyi anlayan arkadaşlar daha iyi cevap verebilir.

Son düzenleme:
Yok ben kekoluk yapmak istemiyorum zaten kimsenin olmadigi yerlerde yuksek ses acarim kendim icin istiyorum basli kaliteli bi ses almak icin iste sorum arkaya alinan o bas muzik sesinide vericekmi yoksa sesi arabanin kendi haporleri vermeye devam edicek birde 800 tlye guzel bi sistem kurabilirmiyim

Yok ben kekoluk yapmak istemiyorum zaten kimsenin olmadigi yerlerde yuksek ses acarim kendim icin istiyorum basli kaliteli bi ses almak icin iste sorum arkaya alinan o bas muzik sesinide vericekmi yoksa sesi arabanin kendi haporleri vermeye devam edicek birde 800 tlye guzel bi sistem kurabilirmiyim

800 tlye orta seviyede bir sistem kurarsın. Sesin gayet kaliteli olur. Arkadakine subwoofer denir ve sadece bas verir. Ses vermez. Bir sistem yaptığınızda kapı hoparlörleride değişir. Fabrika çıkışı olanlar genelde sesi güzel olmaz.

Onlar sadece bass vurması için senin ondan almana gerek yok. Dediğim gibi araçtaki mevcut hoparlör yerlerine göre yenilerinden al düzgün bir ses içinde amfi falan bağlantısı yaparlar. Hatta teyp bile yeterli olabiliyor. Amfiye gerek kalmayabilir. Bu işi yapan bir yere gidip yapmak istediğini söyle ama yok şöyle yapalım böyle yapalım demelerine izin verme yok set atalım daha iyi olur. Apaçi gibi yaparlar sonra mevcut sistemi değiştir sen yeter.

Usb bellekten müzik çalar özellikle flac yüksek kaliteli bi adet oto teyp
Pioneer Mvh-85Ub Usb-Mp3 Çalar Oto Teyp örnek bu model bi teyp
(Normal mp3 ile flac arasında acayip kalite farkı var) teyp 180-200 tl civarı
2 adet ön hoparlör
2 adet arka hoparlör
arka bagaj pandizotuna 2 adet oval işlem tamamdır. Ses fazlasıyla yeter.
Bütçeyi aşmaz ise önlere 2 adet mid takımı hoparlör

Aşırı bas istemezsen size fazlasıyla yeter. Yok ben bas istiyorum cigerlerim sallanacak. Aynalar sallanacak dersen bütçe fazla ister. Ses sistemiyle kalmaz bide araca izalasyon ister. Plaka ses yapar bagaj kapagı ses yapar bastan aynalar ses yapar bastan aracın her yerinden takur takur sesler gelir onlarla uğaraşacan bass sonrası.

Son düzenleme:
Güçlü ses sistemi istiyorsan 2 amfi alman gerekecek Benim arabadaki ses 400 metre ilerden duyuluyordu çok az bişe yüksek ses açsam Ben ses sistemını satısa cıkarmıstım satıs konusu açmıstım şu anda satmıyorum ama benım konuya bakarak fikir elde edebılırsın

beyler hepinize çok teşekküre ediyorum istediğim cevabı aldım eyvallah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri