Arkadaşlar bugün sabah 1 motor aracıma çarptı sağ ön kapının altında hafif bir göçük yarattı tutanak tutucaktık araçta yoktu , adam bizim üst mahallede oturuyormus numarasını falan verdi gel akşam tutalım dedi sigorta kim haklı kim haksız kararını verir yaptırır dedi ama benim üzerime atmaya calıstı şimdi durumu size iza ediyorum
Resimdeki numaralar
1 Numara Başka araç(önümdeki araç)
2 Numara Park Etmiş Araç
3 Numara Benim arabam
4 Numara Motorcu
Transporterin oldugu yerde
Yolu ortalamış ilerliyodum önümde 1 numaralı ve park etmiş 2 numaralı araç oldugu için sağ şerite geçemedim park etmiş aracı geçtikten sonra sağ şerite geçtiğim anda motor gelip ön sağ kapıma vurdu götürdüm bizim ustaya 550tl dedi sana 400tl olur dedi adamda sigorta kim sucluysa onun kararını verir dedi ama sen bana vurdun gibisnden sözler etmeye başladı bende dedimki ben sana vursam sen motordan uçardın körmüsün sen arkadan gelip sen vuruyosun falan filan neyse arkadaşlar suçlu sizce kim yani sonucta arkadan gelip kapıma sürtüyo adam
kazanın resmi
Resimdeki numaralar
1 Numara Başka araç(önümdeki araç)
2 Numara Park Etmiş Araç
3 Numara Benim arabam
4 Numara Motorcu
Transporterin oldugu yerde
Yolu ortalamış ilerliyodum önümde 1 numaralı ve park etmiş 2 numaralı araç oldugu için sağ şerite geçemedim park etmiş aracı geçtikten sonra sağ şerite geçtiğim anda motor gelip ön sağ kapıma vurdu götürdüm bizim ustaya 550tl dedi sana 400tl olur dedi adamda sigorta kim sucluysa onun kararını verir dedi ama sen bana vurdun gibisnden sözler etmeye başladı bende dedimki ben sana vursam sen motordan uçardın körmüsün sen arkadan gelip sen vuruyosun falan filan neyse arkadaşlar suçlu sizce kim yani sonucta arkadan gelip kapıma sürtüyo adam
kazanın resmi