Aralık & Kasım Ayı Toplu Adsense Banlanmaları

Battal

Kayıtlı Üye
Forumumuza böyle bir kategori kazandırdığı için Google'a ne kadar teşekkür etsek az. Malum kesinleşmeler yaklaşıyor ve Google un rahat duracağı da yok.Ağzımı hayır açmak istiyorum ama eğer banlanmalar olacaksa tek konu üzerinden gidilse iyi olur.Yoksa her banda bir konu açılıyo kafamız karışıyo.

Edit:
Bazı arkadaşlar sanki hesapları ben banlamışım gibi tavır alıyolar ya kıl oluyorum valla bu foruma konu açılmaz.Tmm bu konunun kimseye bir faydası yok da yani arkadaşlar kabullenin artık bunu bununla yaşamamız lazım.Her ay ban yaşanacak.Şimdiye kadar hiçbir önlem geri alınmadı.Bu da alınmayacak.Aklınıza sokun bunu.

Son düzenleme:
Forumumuza böyle bir kategori kazandırdığı için Google'a ne kadar teşekkür etsek az. Malum kesinleşmeler yakınlaşıyor ve Google un rahat duracağı da yok.Ağzımı hayır açmak istiyorum ama eğer banlanmalar olacaksa tek konu üzerinden gidilse iyi olur.Yoksa her banda bir konu açılıyo kafamız karışıyo.

banlanmadan konu açılıyor kafamız yine karışıyor bismillah bi durun

Hala kesinleşmeler olmadı diğer konuda güncelleme olmadığına göre girmeye korkuyorum bakalım ne olacak inşlh olmaz banlama falan yine

inşallah kimsenin banlanmaz ama geçen ayda böyle oldu ödeme yaklaştı banladılar inşallah bu ay olmaz

töbe töbe hocam banlanmadan böyle konular açmayın gözünüzü seveyim

İnşallah dediğiniz gibi yok hükmünde bir konu olur

e banlanma yoksa niye konu açıyorsunuz bu da yeni adet mi? zaten herkes tedirgin [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Son düzenleme:
arkadaş yanlış bir şey yapmadı. kasımın 1 inde baya hesap spama düştü muhtemelen hatta kesin olarak onları ödeme gününden önce banlayacak.

geçen haftadan bu yana problem yok.eldeki son adsenseleri kullanıyorum,bunlar da banlanacak gibi.tek ödeme alsam yeter.

0J7UVst.jpg

Bazı arkadaşlar sanki ben hesapları banlamışım gibi tavır alıyolar ya kıl oluyorum :) valla bu foruma konu açılmaz.Tmm bu konunun kimseye bir faydası yok da yani arkadaşlar kabullenin artık bununla yaşamanız lazım.Her ay ban yaşanacak.Şimdiye kadar hiçbir önlem geri alınmadı.Bu da alınmayacak.Aklınıza sokun bunu.

Banlanma olmadan konu açman yanlış. Zaten canımız burnumuzda bi anda heyecan yaptırıyosunuz insana. Banlanırsa açarız.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakın yukarıya 1 tane Kasım ayına ait adsense si banlanmış bir arkadaşın.

Bu konudan devam edilecekse sonuca ulaşmak için şu sorulara da cevap verilsin
Hem daha düzenli olur

Spama düştümü
Toplu kapanma yaşadımı
Multi adsense mi
Telifli yedimi
Dünya engeli geldimi
Kaç haneli kazanç vardı

Her ay ödeme kesinleşme vb. konular açılırken bu tarihlerde artık banlanma konusu açılıyor Allah sonumuzu hayır etsin ( konuyu baltalamak yada konuyu açan arkadaşa laf söylemek için demiyorum )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri