Aralık veya Ocak ayı içinde Para kazanması kapananlar cevap verirse sevinirim!

• Kullanıcı kont2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kont2000

Kayıtlı Üye
Aralık ya da Ocak ayı içinde para kazanmanız kapatıldı.
Kapanmaya sebep olan kanalı google + ile sildiniz kökten.
Google + yöntemi ile ana kanalı para kazanmaya açtınız.
Herkesin yaptığı bu..

Asıl merak ettiğim şu ve tam cevabını bulamadığım:
Para kazanmaya kapatılan diğer alt kanallarınızı ne yaptınız sonuç ne oldu?

A-Tüm para kazanmaya kapanan alt kanalları google artısı ile sildiniz mi
paranız kesinleşti mi?

B-Sorunlu kanal dışında alt kanallara dokunmadınız para kazanma kapalı beklediyse kesinleşme oldu mu?

Bende merak ediyorum 10 alt kanalım gitti

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende merak ediyorum 10 alt kanalım gitti

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

en iyi cevap başına bu olay gelen kişiden gelecek. Ya da yine cevabı bulamayıp 11 martta biz durumu anlıycaz

---------- Mesaj saat 21:34:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:14:25 civarında gönderildi. ----------

Aralık Ocak aylarında kimsenin para kazanması kapanmadı mı ya da herkes derbi maçında mı :D ne zor soru soruyorum ben ya :D Cevap aranıyor

Aralık ya da Ocak ayı içinde para kazanmanız kapatıldı.
Kapanmaya sebep olan kanalı google + ile sildiniz kökten.
Google + yöntemi ile ana kanalı para kazanmaya açtınız.
Herkesin yaptığı bu..

Asıl merak ettiğim şu ve tam cevabını bulamadığım:
Para kazanmaya kapatılan diğer alt kanallarınızı ne yaptınız sonuç ne oldu?

A-Tüm para kazanmaya kapanan alt kanalları google artısı ile sildiniz mi
paranız kesinleşti mi?

B-Sorunlu kanal dışında alt kanallara dokunmadınız para kazanma kapalı beklediyse kesinleşme oldu mu?
üstad alt kanal hiç açmadım bu işe ilk başladığım zaman bi kaç kişi ile istişare etmiştik açılmalımı açılmamalımı diye açmayalım dedik açmadım hiç daha derin bilgileri olan arkadaşlar var konuya davet edersek eminim yardımcı olmaktan zevk alacaklardır

üstad alt kanal hiç açmadım bu işe ilk başladığım zaman bi kaç kişi ile istişare etmiştik açılmalımı açılmamalımı diye açmayalım dedik açmadım hiç daha derin bilgileri olan arkadaşlar var konuya davet edersek eminim yardımcı olmaktan zevk alacaklardır

Anladım hocam sagol.. Evet alt kanal sıkıntı gerçekten. O yüzden aralıkta ocakta bu olay başına gelen ve parası kesinleşti mi kesinleşmedi mi bunun için alt kanalı ne yaptı tam bir yanıt alsak ona göre işlem yapacağım bende. yoksa para kazanma kapalı şekilde sorunlu kanal silinmiş mart ayı para kesinleşmede yanıtı canlı canlı almış olurum. bu yanıt belki 300 tl ye patlar ama yapacak bişey yok

Bendede aynı dert var acemiyim ana kanal yerine alt kanala atmışım videoları ben ana kanaldayım zannedıyorum kanalda tutmasınmı günlük 100 lira kazanıyor kanalın para kazanması kapanırsa acemi şansımda yok olacak alt kanal oldugu için hiç para alabilirmiyim sizce ?

para kazanmam da kapatıldı telifden de kapatıldı kanallarım hepsi oldu, sorunlu kanalları kökten sildim tekrardan kanal açarak devam ettim. herşeyi temizledim. ve yinede param kesinleşti

para kazanmam da kapatıldı telifden de kapatıldı kanallarım hepsi oldu, sorunlu kanalları kökten sildim tekrardan kanal açarak devam ettim. herşeyi temizledim. ve yinede param kesinleşti

Sorunlu kanalı kökten silme işlemini bende yaptım.
fakat 3 tane daha alt kanal var para kazanması kapalı vaziyete geldi o sorun yaratan yüzünden.

Para kazanmaya kapatılınca diğer kanalllarıda mı tamamen silmek gerekiyor yoksa para kazan kapalı kesinleşe kadar beklemeli miyiz asıl bu önemli. Yoksa bağladım başka kanal devam ediyor ama birikeni en az kesintiyle nasıl alırız onun peşindeyiz

Kapanan kanalı açmadanmı sildin ? alt kanalmıydı ?

fakat 3 tane daha alt kanal var para kazanması kapalı vaziyete geldi o sorun yaratan yüzünden.

Para kazanmaya kapatılınca diğer kanalllarıda mı tamamen silmek gerekiyor yoksa para kazan kapalı kesinleşe kadar beklemeli miyiz asıl bu önemli. Yoksa bağladım başka kanal devam ediyor ama birikeni en az kesintiyle nasıl alırız onun peşindeyiz

benim öyle sorun olmadı kapalı fln gelmedi para kazanma. ben herşeyini siliyorum kanalı o kanala ait maili o kanallardan hiçbir eser kalmıyor.

dostum benim para kazanması kapanan 10 alt kanaldan sorunlu kanalı nasıl bulurum

Alt kanalın bağlı olduğu mail adresine youtube mail atıyor. Şu kanal yüzünden kapatılmıştır diye.

bu mail gelmiş
w1a6Wb.png

ilk başladığım da ,aralık ayında alt kanalları gmailleriyle birlikte sildim hiç uğraşmadan.kesinleşen paraya etkisi olmadı.

ingilizcem de berbat :) birinci paragrafta kanal ismin yazıyor mu?
mesela benim sorun çıkaran kanalı okla gösterdim. Paragrafın içinde kanal ismi var mı? en yukarı hitap kısmını es geç

http://i.hizliresim.com/Kgvr33.jpg

---------- Mesaj saat 00:13:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:12:14 civarında gönderildi. ----------

ilk başladığım da ,aralık ayında alt kanalları gmailleriyle birlikte sildim hiç uğraşmadan.kesinleşen paraya etkisi olmadı.

kanallar önemli değil silinirde gmailini silerken alt kanalın direkmen uyarı var. finansal tüm haklardan vazgeçtim felan gibisinden. Sorun çıkaran kanalda paradan vazgeçtik zaten o sorun değil. diğerlerini de silersek ocaktan sonra biraz kurallar değişti sanki hiç bir şey vermez zaten kabul ettiğimiz için

sanırım Movie kanalım sorunlu

suçlu tespit edildiğine göre önce youtubeden sonra google artıdan temelli yok et! o kanalın kazançları zaten ödenmeyecek %99 ama diğerlerini ne yapacağız karar veremedim. sorunlu kanalı sil yeni kanal bağla,silmeden bağlarsan onlarda kapanır.

En güzeli bekleyip görmek. Tam cevabı bilen yok helede ocaktan sonra.. Ben sorunlu kanalımı kokten sildim. Diğerleri de para kazanmaya kapalı beklesin bakalım. Yeni kanalda bağladım. işin ilginci 5 saatte bağlandı adenseye yansıma başladı. yeekte kanalın olması güzel bişi :D

Hayırlısı hocam inş kalan alt kanallardan paralar kesinleşir!

aragorn evet sorunlu kanalın "Movie". Aslında o mailden 2 gün önce sana bi mail daha atıolar. Şu kanalından dolayı tüm kanalların para kazanmaya kapatılacaktır diye. işte onu gördüğün zaman hiç acımadan silmen gerekiyor tüm kanallarını.

---------- Mesaj saat 00:39:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:33:23 civarında gönderildi. ----------

Benimde 4 Şubatta tüm kanallarım para kazanmaya kapatıldı. Bu işe Ocak ayında başlamıştım acemilikten kolaya kaçıp yeni hesap açmak zor geldiği için Tüm kanallarımı alt kanal olarak açmıştım. Toplamda 4 gmail hesabının altında 40 tane alt kanal vardı ve hepsinin para kazanması kapatıldı aynı anda. Bana 2 şubatta mail atmışlar. Şu kanalınızdan dolayı tüm hesaplarınız para kazanmaya kapatılacaktır diye fakat ben takip etmediğim için mailleri geç kaldım. Kapatıldıktan sonra hem bu forumda hem de yabancı Forumlarda Baya bir araştırma yaptım ancak alt kanalların para kazanmasının tekrar açılması ile ilgili hiç bir şey bulamadım. Sonra kendimce çözüm olarak adsensemi de kaybetmemek için tüm kanalları hereyi ile silmekte buldum. O dört tane gmail hesabımı kapattım. Kapattığımda tarih 8 Şubat olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam da 12 Şubatta tüm hesaplarımdan kazandığım miktarlar adsenseme yatırıldı.

---------- Mesaj saat 00:41:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:39:42 civarında gönderildi. ----------

Şu anda aldığım ders ise bir daha ne olursa olsun alt kanal açmıyorum ve her kanalın gmailini kendi kullandığım mail adresnine yönlendirip mailleri de telefondan sürekli kontrol ediyorum

Başka bir kanalım yüzünden diğer kanalların para kazanması kapandı.Sorunlu kanalı g mail ile tamamen sildikten sonra diğer kanalımın ve buna bağlı 2 alt kanalın 3 aydır para kazanması kapalı ve parası kesinleşmedi.

17 Aralık günü para kazanmalarım kapatıldı ve Hiç brşey yapmadım. aynı adsense ile devam ettim. hiç sorun yaşamadım. Ödemelerimide aydan aya almaya devam ettim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri