Arama Yaparak Para Kazanın (Karlı Bir İş)

SessionID

Kayıtlı Üye
Yasak olduğu için silindi...

İsteyenlere PM ile yollayabilirim.

Ban yemeden silmeni öneririm.Forumda başka kazanç konuları açmak yasak diye biliyorum.

zaten bunu ben denedim yapmaya deymez senin refinle uye olunca senin puanin artacak sen 30 40 dolar alirsin en fazla ama burda uye olan kimse tek.kurus.kazanamaz cok zor puan geliyor bunu kendide biliyor

zaten bunu ben denedim yapmaya deymez senin refinle uye olunca senin puanin artacak sen 30 40 dolar alirsin en fazla ama burda uye olan kimse tek.kurus.kazanamaz cok zor puan geliyor bunu kendide biliyor

Şu çekememezlik bu ülkenin insanlarında oldukça daha çok sahte telif yer buradaki insanlar. Yahu zibilyon tane forum var niye kazanamıyorsun?

ne cekememezligi kardesim simdi sen burdaki insanlar senin refinle uye oldugu zaman para kazanacakmisin kazanmayacakmisin sen kazan orda lafim yok millete cesitli kazanc yolu gosteriyorsu. ama sende biliuirsun 1 2 saat onda sorf yapacan sonra 1 2 puan gelecek ee mille full pc acik tutup sorf yapsa gunde 50 puan gelse ayda 1500 puan yapar 6000 puanda sanirsam 5 dolar veryor ki. ugrasir boyle isle ben milleti aydinlatmaya calisiyorum sen anca kendini dusunuyorsun onun icin bana cekememezlikten bahsetme simdi milletin uzerinden para kazanmak diye ben buna derim iste ha sen kazaniyon millette kazansa tek cumle lafim yok sana onun icin birak bu isleri

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri