Aramızda cs go oynayan arkadaşlar var mı? Silver rütbesindeki arkadaşlar varsa pm atabilirler mi? (Akşamları takım halinde oyuna girmek için)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nova var![]()
Ben 2 gün oynadım belim ağrıdı bıraktım![]()
1 ay önce fln başladım,can sıkıntısından oynutorum genelde hergün![]()
smurf başlamayı düşünüyodum ben de. ana hesabım kartal. skype ekleyebilirsiniz (ataberkqata)
Ben şu oyunu yıllardır beceremiyorum. İnternet cafe işletiyordum 2004 yıllarında o zamanda beceremiyordum, belki beceririm diye satın aldım 1.5-2 yıl önce yine olmuyor.
Konuyu dağıtmayım da Knight oynayan varmı aranızda? Akara serverında?
nova uyar mı nova 2(acemi)![]()
taşımak bizim işimiznova 3 ama alnında çift keleş yaziyor
![]()
Hocam steam hesabını pm ile yollar mısın? Arkadaşlık yollayayım.
Bende cs 1.3 ve 1.5 zamanında de biraz oynamıştım daha sonra 1.6 oynadım araya 2,3 sene girdi 1,2 ay önce de cs go ya başladım hocam
Nova gelecekse acemi kabul etmiyoruz. Zaten eşleştirmelerde nova denk gelir o zaman bizdeki novanın bizi taşıması lazım![]()
Aramızda cs go oynayan arkadaşlar var mı? Silver rütbesindeki arkadaşlar varsa pm atabilirler mi? (Akşamları takım halinde oyuna girmek için)
ben her aksam oynuyorum steam hesabını pm ıle yolla eklıyeyım
Hesabım LEM ama gireriz sorun değil![]()
[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] bilir namımı![]()
Hocam rütbeniz nedir? Çok üst rütbeleri eklemiyoruz. Çünkü denk gelen takım üst rütbeli oluyor hep ölüyoruz
Lem yüksek hocam ya
Ekledim hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.