arapça içeriklerde durum nedir ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
forumda aradım ama bulamadım, daha önce çalışan çalışıp bırakan araştırıp bişeyler bulanlar var mı arkadaşlar ? tbm to durumları türk ve hintliler gibi mi yoksa

adworsle adsense tbm bgbg nin hiçbir alakası yok, adwors kelime aracını kastediyorsan,
adwords kelime aracını kastediyorum da içerik bazlı rahatça anlaşılabilir
mesela kiralık arabayı daha önce çalıştığın dilde birde yeni çalışacağın dilde aratırsın
kırmızı ruj satın al, i5 bilgisayar satın al, şeklinde aratırsın
bgbm yi az çok oranlayıp anlarsın...

adwords kelime aracını kastediyorum da içerik bazlı rahatça anlaşılabilir
mesela kiralık arabayı daha önce çalıştığın dilde birde yeni çalışacağın dilde aratırsın
kırmızı ruj satın al, i5 bilgisayar satın al, şeklinde aratırsın
bgbm yi az çok oranlayıp anlarsın...

evet olabilir ama bende niche kelime için kullanmıştım adwors kelime aracını,
adworsde 40 50 lira veren kelimeler adsenseye 0.20 0.30 olarak yansıyordu,
yani anlatmak istediğim ikisinin oranları aynı değil

Son düzenleme:
forumda aradım ama bulamadım, daha önce çalışan çalışıp bırakan araştırıp bişeyler bulanlar var mı arkadaşlar ? tbm to durumları türk ve hintliler gibi mi yoksa

Hocam arapça ben çalistim dizi film çizgi film gelir çok düsük
tbm felan fazla incelemem bende söyle diyim ayni içerik ayni izlenim de ingilizceden gelirin 3 kat az oluyor

50 lira olan kelimenin % 55 ini google alır, geriye 23 lira kalır. bir reklam tıklamasına 23 lira verecek şirket yer yüzünde yok. kuru tıklamaya en fazla 0.20 - 0.30 verilir. oda en fazla. 23 liralık reklam tıklamasının bedeli olarak üründen satın alınması gerek.

evet olabilir ama bende niche kelime için kullanmıştım adwors kelime aracını,
adworsde 40 50 lira veren kelimeler adsenseye 0.20 0.30 olarak yansıyordu,
yani anlatmak istediğim ikisinin oranları aynı değil

Son düzenleme:
50 lira olan kelimenin % 55 ini google alır, geriye 23 lira kalır. bir reklam tıklamasına 23 lira verecek kadar zengin şirket yer yüzünde yok. kuru tıklamaya en fazla 0.20 - 0.30 verilir. oda en fazla. 23 liralık reklam tıklamasının bedeli olarak üründen satın alınması gerekir.

evet bunu bende biliyorum, yani mesajda anlatmak istediğim, adwors kelime aracı ile adsensedeki oranlar hiç bir birini tutmaz

iyi olsa bile kim iyi derki kardesim adamlar sir gibi gizliyor niye cunku onlari calisiyor o icerigi cevap verenede ozelden uyariyorlar oyle deme diye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri