Aras kargo eve gelmeden ALICI KABUL ETMİYOR YAZMIŞ.

Santa

Yasaklanmış
n11den alışveriş yaptım satıcı aras kargo ile gönderdi kargoyu sorguladığımda böyle bir ekranlar karşılaştım bu nasıl bir rezilliktir?

Kargo eve dahi gelmedi.

vaDWJ4.png

şubeyi aradınızmı hocam? ne dediler? aras genelde benim en memnun olduğum şirkettir şahsen

şubeyi aradınızmı hocam? ne dediler? aras genelde benim en memnun olduğum şirkettir şahsen

Bu saatte nasıl arıyayım ki 00:00 da bu güncellemeyi yapmışlar sabah arayacağım bende ilk defa karşılaştım böyle birşeyle

yıl olmuş 2019 bu ne rezilliktir.

gün içinde sandımda. bende n11'den ürün bekliyorum, teslim edilemedi yazıyor (yurtiçi kargo). sizinde muhtemelen gün içinde kargo durumunuz güncellenecektir diye düşünüyorum hocam bence paniklemeye gerek yok :)

gün içinde sandımda. bende n11'den ürün bekliyorum, teslim edilemedi yazıyor (yurtiçi kargo). sizinde muhtemelen gün içinde kargo durumunuz güncellenecektir diye düşünüyorum hocam bence paniklemeye gerek yok :)

ya paniklenecek bir durum yok zaten yürüyerek 5-10 dakika bana uzaklığı ama neden böyle birşey yapıyorlar onu anlamıyorum sinir bozucu :D

sinir bozuculuk konusunda şunu söylüyeyim beni telefonla arayıp üstad gelip şubeden alsan ya kargonu dedikleri zamanı bilirim ben :D kargo şirketlerinin saçmalıkları işte

Bir sonraki güne kaldı demek, bu bilgiden sonra ben aramıştım yarın dağıtıma çıkar demişlerdi

Evime 2 cadde mesafede olan MNG Kargo'dan bana da "Evinizde bulunmadığınız için şubemizden teslim almalısınız." diye bir yazı geldi. Arayıp dedim bu kargo bugün gelecek diye sabahtan akşama kadar bekledim siz nasıl böyle bir şey yaparsınız diye. Konu hakkında inceleme başlatabilirsiniz vs. dediler. Kargoyu almaya gittiğimde de oradaki kadın; "Bazen kargoları yetiştiremedikleri zaman otomatik böyle tanımlıyorlar." demişti.

Bütün mesleklerde hemen hemen görüyoruz. İşini severek yapmayan ve iş ahlâkı olmayan çoğu kişinin işini savsaklayarak yaptığı gerçeği...

hiç bi kargo firmasının her yerde durumu aynı degil.bi yerde mng süper iş yapıyorken bi başka yerde en kötü firma o oluyor.kısacası olay firmadan çok orada çalışanlarda.ben yaşadıgım yerde aras kargo ile hemen hemen hiç çalışmıyorum çünkü adamlar bana yıllardır ürün teslim etmiyor.yani istesemde getirmiyorlar,bende istemiyorum :) ben adres olarak nereyi verirsem vereyim,burdaki aras kargo alıcı kabul etmiyor diye 1-2 bekletiyor,sonrada gel şubeden al kargonu yoksa yarın iade ediyoruz diyor.yarına yetişirsem alırım,yoksa geri gönderirler yani hiç acımazlar...ama mersinin tarsus ilçesindede tam tersine,en çok aras kargoyu severdim.oradaki çalışanları çok güzel yapardı işini,burdakilerin beni görünce bi anama sövmedikleri kalıyor.bigün karakolluk olucaz ama dur bakalım,fitili ne ateşleyecek :)

[MENTION=58357]Santa[/MENTION] Hocam o yazı aras kargo ile alakalı sorun. Kargonuz teslimat tarihinde kapınıza gelecektir. Ara sıra bende müşterilerimden bu tür şikayet alıyorum. Lakin hiçbir sorun yok . Aras kargo'nun açıklama işgüzarlığı sadece.

Bana da teslim edilmeyen kargoyu alıcıya teslim edilmiştir yazmışlardı. Aradım getirttim evime kargoyu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri