Aras Kargo kabul edilmemesi nedeniyle...

aemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
aeminkyr.com
Merhabalar! Aras kargo ile gelen ürünüm 08.06.2016 tarihinde yola çıktı ama 13.06.2016 tarihine kadar hala gelmedi. (Mng olsa max. 2 gün içerisinde getiriyor. Kendimi yurtdışından alışveriş yapıyor gibi hissettim şuan aras sayesinde.)
Bugün müşteri hizmetlerini aradım sordum bilgi vereceğiz dediler hiç bir şey yok.

Takip koduma tekrar baktım ve "13.6.2016 18:58:53 Kargonun kabul edilmemesi nedeni ile teslim edilememiştir." İbaresini gördüm bu ne anlama geliyor?

Belirtilen saatte kesinlikle evdeydim,(Gün boyu evdeydim hatta :) ) zil çalmasında duymama gibi bir durum yok.

Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekiyor? Şubeden mi alacağım yardımcı olursanız sevinirim...

Şu anda da müşteri hizmetlerini arayamıyorum hizmet saatleri dışındaymış.

Bugün sorunsuz kargo aldım kendilerinden.En doğru bilgiyi kendileri vereceklerdir.

aynı durum başıma geldi getirmeediler kargoyu. Tamamen kurye ile alakalı bir mesele. Getirmek istemeyince çaldık zili ama açmadılar deniyor. Tamamen kuryenin çakallığı yani git şubeden al.

çoğu kargo böyle banada yurtiçi böyle yapıyor

Bugün 3 adet kargo aldım.
Aras-sürat-yurtiçi
Aras normalden geç geldi.(saat 18:00 gibi)

aynı durumla bende karşılaştım aras kargo ile malesef günün birince beklediğim acil kargo vardı öğlene kadar bekledim gelmedi öğleden sonra cep telefonuma mesaj geldi kuryemiz adresinizde sizi bulamadığı için kargonuz şubemizde beklemededir vs şeklinde. Oysa ki ne gelen oldu ne giden bu sms gördükten sonra aradım çağrı merkezlerini şubelerinin hep böyle yaptıklarını mecburen kullanmak zorunda kaldığımı ben ve çevremde yaşayan herkesin kurye eve gelmeden sms gönderdiklerini ve adrese teslim olan kargolarımızı bile gidip şubeden kendimiz alıyoruz... olarak görüşme sağladım aradan 30 dakika geçmeden kargomu geri getirdiler. Ben hiç memnun değilim aras kargodan mecbur kalmadıkça kullanmayın

Son düzenleme:
aynı durum başıma geldi getirmeediler kargoyu. Tamamen kurye ile alakalı bir mesele. Getirmek istemeyince çaldık zili ama açmadılar deniyor. Tamamen kuryenin çakallığı yani git şubeden al.

Sahtekarlar ya. Ben yarın arayayım yinede olmazsa kendi alırım... Sağolun hocam.

---------- Spam Engelliyici 23:57 ---------- Önceki Mesaj 23:55 ----------

aynı durumla bende karşılaştım aras kargo ile malesef günün birince beklediğim acil kargo vardı öğlene kadar bekledim gelmedi öğleden sonra cep telefonuma mesaj geldi kuryemiz adresinizde sizi bulamadığı için kargonuz şubemizde beklemededir vs şeklinde. Oysa ki ne gelen oldu ne giden bu sms gördükten sonra aradım çağrı merkezlerini şubelerinin hep böyle yaptıklarını mecburen kullanmak zorunda kaldığımı ben ve çevremde yaşayan herkesin kuryelerinizin eve gelmeden sms gönderdiklerini ve adrese teslim olan kuryelerimizi bile gidip şubeden kendimiz alıyoruz... olarak görüşme sağladım aradan 30 dakika geçmeden kargomu geri getirdiler. Ben hiç memnun değilim aras kargodan mecbur kalmadıkça kullanmayın

Ben de mecburen kullandım başka seçenek yoktu. Video çekeceğim bunları anlatırım :)

Vallahi hocam geçmiş olsun ama gerçekten en çok sorun yaşadığım kargo firmasıdır. Çevremdeki kimseye de tavsiye etmiyorum.

Her zaman değil ama arada yapıyorlar bunu. Tüm gün evdesin, kargo bekliyorsun, akşama doğru mesaj geliyor, adresinizde bulunamadığınız için teslim edilememiştir. Çıldırıyorsun tabi.

Merhabalar! Aras kargo ile gelen ürünüm 08.06.2016 tarihinde yola çıktı ama 13.06.2016 tarihine kadar hala gelmedi. (Mng olsa max. 2 gün içerisinde getiriyor. Kendimi yurtdışından alışveriş yapıyor gibi hissettim şuan aras sayesinde.)
Bugün müşteri hizmetlerini aradım sordum bilgi vereceğiz dediler hiç bir şey yok.

Takip koduma tekrar baktım ve "13.6.2016 18:58:53 Kargonun kabul edilmemesi nedeni ile teslim edilememiştir." İbaresini gördüm bu ne anlama geliyor?

Belirtilen saatte kesinlikle evdeydim,(Gün boyu evdeydim hatta :) ) zil çalmasında duymama gibi bir durum yok.

Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekiyor? Şubeden mi alacağım yardımcı olursanız sevinirim...

Şu anda da müşteri hizmetlerini arayamıyorum hizmet saatleri dışındaymış.

Aras kargo saat 17 00 ye kadar teslim edilemeyen kargo için otomatik olarak sms atıyor ve evde bulamadık diyor.Zannedersem kendilerini haklı çıkarmak için yapılan bir uygulama.Benimde başıma gelmişti ve kızıp kargo şubesine gittim evde sizi bekliyorum siz bulamadık diyorsunuz diye çıkıştım onlarda o sms otomatik geliyor demişlerdi.

Aras kargo saat 17 00 ye kadar teslim edilemeyen kargo için otomatik olarak sms atıyor ve evde bulamadık diyor.Zannedersem kendilerini haklı çıkarmak için yapılan bir uygulama.Benimde başıma gelmişti ve kızıp kargo şubesine gittim evde sizi bekliyorum siz bulamadık diyorsunuz diye çıkıştım onlarda o sms otomatik geliyor demişlerdi.

İyi hoş gönderiyorlarda hocam en azından eve geldik yoktunuz demenin anlamı yok

"Sayın Müşterimiz Kargo dağıtım işlemimizde ki yoğunluktan dolayı kargonuz xx.xx.xxxx tarihinde teslim edilmek üzere xxxxx şubemizde beklemededir." Bilginize diye sms atsalar en azından kargosu acil olan vatandaş kendisi gider alır ayrıca adrese teslim şeklindeyse kargo ücreti alıcı veya gönderici her kim ödediyse şubeden aldığı için o kısmı iade almalı

Bunu görmemiştim baya güldüm :D

Vallahi hocam geçmiş olsun ama gerçekten en çok sorun yaşadığım kargo firmasıdır. Çevremdeki kimseye de tavsiye etmiyorum.

Saolun hocam

---------- Spam Engelliyici 00:19 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

Şimdi gelir diyorsunuz yani? Yarın bakalım bakalım ne olacak konuyu güncellerim :)

Hepsi birbirinden beter, tek ups sorun çıkarmadı. Yurtiçi kargo 3 kere üste üste kargoyu getirmedi, aradım şikayet ettim, kargoyu getiren eleman aradı özür diledi. Özrü kabahatinden büyük, benim kargoları ismi benle aynı olan başkasının adresine götürüyomuş:S

sehir sehir kargo firmaları değişiklik gösteriyo.merkezlerıne şikayet etmek lazım

yurtiçi kargoda almadığım ürünü teslim etmiş göstermişti. Meğer ürün yolda gelirken kırılmış bizi oyaladılar.

Kurye uyanıklık yapıyor bazen uğramayıp uğramış görünüyor vs... Eskiden böyle değillerdi parayı bulunca değiştiler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri