Katılım yapan ve fikirlerini paylaşan [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=111]dared85[/MENTION] [MENTION=2568]ErdaLBakkaL[/MENTION] [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] [MENTION=4040]Kürşad[/MENTION] [MENTION=816]Battal[/MENTION] [MENTION=3204]muratagca[/MENTION] [MENTION=2751]uur26[/MENTION] [MENTION=1837]Rorschach[/MENTION] [MENTION=151]Tahir[/MENTION] [MENTION=1314]karahisar[/MENTION] [MENTION=3749]eliko[/MENTION] [MENTION=3784]detay[/MENTION] [MENTION=3057]tiger[/MENTION] [MENTION=2526]melankolia35[/MENTION] [MENTION=2408]JoNeST[/MENTION] [MENTION=2030]Recebivorer[/MENTION] [MENTION=2717]baris545[/MENTION] [MENTION=1110]WeyliPreci[/MENTION] [MENTION=1964]Ciubotariu[/MENTION] [MENTION=318]NoEroin[/MENTION] [MENTION=1937]Fantasma[/MENTION] [MENTION=2877]Alhambra[/MENTION] [MENTION=2457]Mekaonee[/MENTION] [MENTION=3114]ozgurvatansever[/MENTION] [MENTION=2153]ferdi052[/MENTION] [MENTION=107]erkanpur[/MENTION] [MENTION=3799]ahmetozhan42[/MENTION] nickli arkadaşlara zaman ayırdıkları için teşekkür ediyorum.
Yapılan paylaşımların dikkat edilecek kısımlarını göz önünde alarak, bazı bölümlerine değinerek bir tablo oluşturdum. Bu tabloya bakarak, genel olarak kafamızda çoğu olayı şekillendirebiliriz. Tabloya bakarak fikir beyan etmek isteyen arkadaşları da konuya bekleriz.
Benim gördüğüm kadarı ile az kanal ile çalışan ve sürekli kanal açmayan kişilerin kanalları genelde ayakta durmakta. Bunların devamında ıp farklılığı yaparak ayakta duran kişilerde var. Tekrar farklı bir husus ise, orjinal telefon ve az video upload ederek de spam olayını engelleyenler çoğunlukta.
Tekrar teşekkürler...
İşte Genelleme Tablosu
Bu düzenlemeden sonra konuya şablon ekleyecek kişilerin en az 20 aktif kanalı olması gerekmektedir. Buda ayrı bir değerlendirme olarak şekillendirip konuya ekleyeceğim. Lütfen buna dikkat edelim.
Toplam Kaç Kanalınız Var? : 21 Kanal / Aktif 5
Kanal/Gmail Açarken Telefon Doğrulaması Yapıyor musunuz? : EVET
Üst Soruya Cevap HAYIR ise geç, EVET ise (Nasıl Onaylatıyorsunuz? : Orjinal Telefon Doğrulaması
Günlük Kaç Kanal Açıyorsunuz? : 1
Gmail/Kanal Açtıktan Kaç Gün Sonra Video Yüklüyor sununuz? : 7
VDS Kullanıyor musunuz? : HAYIR
Günlük Her Kanal Kaç Video Yüklüyorsunuz? : 30
Yukarıda Belirttiğiniz Sistemi Kullandığınızdan Beri Kaç Kanalınız Kapandı? Yukarıda ki sistemden sonra hiç kapanan kanalım olmadı..
Teşekkürler
Yapılan paylaşımların dikkat edilecek kısımlarını göz önünde alarak, bazı bölümlerine değinerek bir tablo oluşturdum. Bu tabloya bakarak, genel olarak kafamızda çoğu olayı şekillendirebiliriz. Tabloya bakarak fikir beyan etmek isteyen arkadaşları da konuya bekleriz.
Benim gördüğüm kadarı ile az kanal ile çalışan ve sürekli kanal açmayan kişilerin kanalları genelde ayakta durmakta. Bunların devamında ıp farklılığı yaparak ayakta duran kişilerde var. Tekrar farklı bir husus ise, orjinal telefon ve az video upload ederek de spam olayını engelleyenler çoğunlukta.
Tekrar teşekkürler...
İşte Genelleme Tablosu
Bu düzenlemeden sonra konuya şablon ekleyecek kişilerin en az 20 aktif kanalı olması gerekmektedir. Buda ayrı bir değerlendirme olarak şekillendirip konuya ekleyeceğim. Lütfen buna dikkat edelim.
Toplam Kaç Kanalınız Var? : 21 Kanal / Aktif 5
Kanal/Gmail Açarken Telefon Doğrulaması Yapıyor musunuz? : EVET
Üst Soruya Cevap HAYIR ise geç, EVET ise (Nasıl Onaylatıyorsunuz? : Orjinal Telefon Doğrulaması
Günlük Kaç Kanal Açıyorsunuz? : 1
Gmail/Kanal Açtıktan Kaç Gün Sonra Video Yüklüyor sununuz? : 7
VDS Kullanıyor musunuz? : HAYIR
Günlük Her Kanal Kaç Video Yüklüyorsunuz? : 30
Yukarıda Belirttiğiniz Sistemi Kullandığınızdan Beri Kaç Kanalınız Kapandı? Yukarıda ki sistemden sonra hiç kapanan kanalım olmadı..
Teşekkürler