Merhaba arkadaşlar ,
Bu aralar Youtube Partneri olma konusunda düşüncelerim var fakat bu konunun nasıl olacağı ile ilgili neredeyse hiçbir bilgim yok diyebilirim . Burada vakti olan arkadaşlarla sohbet etmek için konu açtım .
- Almanyadayım , işsizim .
- İnternet işleriyle yaklaşık 10 senedir ilgiliyim . Birçok konuda teorik ve birçok konuda da pratik bilgi ve tecrübem var .
- iyi bir marka , konsept ve tasarım oluşturabilirim .
- 20,000 ( Euro ) veya daha üzerinde iş kredisi alma imkanım var .
Bunlar elimde ki imkanlar .
Almanya'da birçok program , dizi veya yayın Youtube'da yayınlanmıyor bile bunların Youtube'da yayınlanma haklarını almak istiyorum . Bunun arkasında olan bir network oluşturmak , Youtuber'ları network'ün reklam ağına almak ( tıpkı Life , Quiz , Awesomeness gibi ) bir iş modelini kurmak istiyorum .
İyi bir network oluşturabileceğime inanıyorum . Ayrıca karşı taraf memnuniyetini ön planda tutup ( örneğin ; ödemelerin her ay belirli günde aksatmadan yapılması gibi ) prensiplerle networkün ismini kısa sürede sevdirebileceğime de inanıyorum .
Şimdi size sormak istediğim şunlar ;
Böyle bir işe girişmek için yeterli bütçem varmı ?
Bu işlere girmek için çevre gerekir mi ?
TV yayınlarının Youtube'da yayınlanma haklarını almak çok büyük paralarmıdır ?
Kısacası olurmu bu iş
Yanıtlayanlara şimdiden teşekkürler ...
Bu aralar Youtube Partneri olma konusunda düşüncelerim var fakat bu konunun nasıl olacağı ile ilgili neredeyse hiçbir bilgim yok diyebilirim . Burada vakti olan arkadaşlarla sohbet etmek için konu açtım .
- Almanyadayım , işsizim .
- İnternet işleriyle yaklaşık 10 senedir ilgiliyim . Birçok konuda teorik ve birçok konuda da pratik bilgi ve tecrübem var .
- iyi bir marka , konsept ve tasarım oluşturabilirim .
- 20,000 ( Euro ) veya daha üzerinde iş kredisi alma imkanım var .
Bunlar elimde ki imkanlar .
Almanya'da birçok program , dizi veya yayın Youtube'da yayınlanmıyor bile bunların Youtube'da yayınlanma haklarını almak istiyorum . Bunun arkasında olan bir network oluşturmak , Youtuber'ları network'ün reklam ağına almak ( tıpkı Life , Quiz , Awesomeness gibi ) bir iş modelini kurmak istiyorum .
İyi bir network oluşturabileceğime inanıyorum . Ayrıca karşı taraf memnuniyetini ön planda tutup ( örneğin ; ödemelerin her ay belirli günde aksatmadan yapılması gibi ) prensiplerle networkün ismini kısa sürede sevdirebileceğime de inanıyorum .
Şimdi size sormak istediğim şunlar ;
Böyle bir işe girişmek için yeterli bütçem varmı ?
Bu işlere girmek için çevre gerekir mi ?
TV yayınlarının Youtube'da yayınlanma haklarını almak çok büyük paralarmıdır ?
Kısacası olurmu bu iş
Yanıtlayanlara şimdiden teşekkürler ...