Araştırma : YT Partnerliği almak

marcareklam

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ,
Bu aralar Youtube Partneri olma konusunda düşüncelerim var fakat bu konunun nasıl olacağı ile ilgili neredeyse hiçbir bilgim yok diyebilirim . Burada vakti olan arkadaşlarla sohbet etmek için konu açtım .

- Almanyadayım , işsizim .
- İnternet işleriyle yaklaşık 10 senedir ilgiliyim . Birçok konuda teorik ve birçok konuda da pratik bilgi ve tecrübem var .
- iyi bir marka , konsept ve tasarım oluşturabilirim .
- 20,000 € ( Euro ) veya daha üzerinde iş kredisi alma imkanım var .

Bunlar elimde ki imkanlar .

Almanya'da birçok program , dizi veya yayın Youtube'da yayınlanmıyor bile bunların Youtube'da yayınlanma haklarını almak istiyorum . Bunun arkasında olan bir network oluşturmak , Youtuber'ları network'ün reklam ağına almak ( tıpkı Life , Quiz , Awesomeness gibi ) bir iş modelini kurmak istiyorum .

İyi bir network oluşturabileceğime inanıyorum . Ayrıca karşı taraf memnuniyetini ön planda tutup ( örneğin ; ödemelerin her ay belirli günde aksatmadan yapılması gibi ) prensiplerle networkün ismini kısa sürede sevdirebileceğime de inanıyorum .

Şimdi size sormak istediğim şunlar ;
Böyle bir işe girişmek için yeterli bütçem varmı ?
Bu işlere girmek için çevre gerekir mi ?
TV yayınlarının Youtube'da yayınlanma haklarını almak çok büyük paralarmıdır ?
Kısacası olurmu bu iş :)

Yanıtlayanlara şimdiden teşekkürler ...

Beni yanlış anlama hocam almanya içerik bile zor atmışımdır şu güne kadar ama şunu dedikten sonra ;

Almanya'da birçok program , dizi veya yayın Youtube'da yayınlanmıyor bile bunların Youtube'da yayınlanma haklarını almak istiyorum . Bunun arkasında olan bir network oluşturmak , Youtuber'ları network'ün reklam ağına almak ( tıpkı Life , Quiz , Awesomeness gibi ) bir iş modelini kurmak istiyorum .

kimsenin bilgisi varsada bişi diyeceğini sanmıyorum, en büyük örnek i şuan Türkçe çalışanlara uygulanıyor sonuçta

Bence bu forumda bi network ağını kurmaya niyetliyseniz ve bunu buradan yola çıkarak yapacaksanız Özgünleri toplayarak ilerlemeniz en doğrusu olur bu benim düşüncem, artı almanya da ki youtube ofisi eminim Türkiye dekinden daha fazla bilgi ve birikimi bulunan insanların çalıştığı bi yerdir doğru cevap orada bulmak mucize olmaz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri