Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Direk başlığa yazdım , komisyonsuz falan nasıl halledebiliriz bunu beyler ?
fikirleriniz neler
Komisyonsuz mumkun değil.Gidin altın alın satın veya sanalpazardan ürün aç arkadaşında ödeme yapsın
Direk başlığa yazdım , komisyonsuz falan nasıl halledebiliriz bunu beyler ?
fikirleriniz neler
kuyumcudan altın almak , neteller tanımlı ise ve net+ kartınız varsa hesaba kredi kartından ekleyip sonra atmden çekebilirsiniz , komisyon ödersiniz baya ama vakit problemi varsa bir çözüm olabilir.
Bazı paypal bozan arkadaşlar da yardımcı olabilir kredi kartı tanımlı ise
kuyumcudan altın almak , neteller tanımlı ise ve net+ kartınız varsa hesaba kredi kartından ekleyip sonra atmden çekebilirsiniz , komisyon ödersiniz baya ama vakit problemi varsa bir çözüm olabilir.
Bazı paypal bozan arkadaşlar da yardımcı olabilir kredi kartı tanımlı ise
edit : kredi kartından eft de geçebilir online işlemlerden ama yarın ulaşır elinize . Aynı bankada ise hesaplarınız havale yapılabilir
paypaldan fatura oluştur gönder kartla ödeme yapsın
bizim burda kartçılar var adanada isen yardımcı olurdurm. 350 liraya 10 lira felan alıyorlar.
en hızlı çözüm altın alıp bozdurmak , alırken söyleyin onlar anlar zaten , bir de altını aldığın kuyumcu tekrar almayabilir, bir yerden alıp bir yerden bozduruyorsun
kredi kartından eft olur , ben ziraatten hsbc kredi kartını ödedim
hocam şu karttan eft olayına cevap vermediniz böyle bişey mümkünmü
bunda nasıl yapıyoruz hocam arkadaşın paypala üye olması gerekiyormu ? ve kesinti olacakmı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.