Arkadaslar 200 tl ye Kadar Tablet

byhcy

Kayıtlı Üye
Arkadaslar tablet almak istiyorum ama butce belli ustune gercekten veremem max zorladigim rakam bu. Bugun teknosada gezerken reeder ve homtech ti yanilmiyosam 2 firmanin tabletlerini gordum bunlar 2 sene garantili yanlis anlamadiysam nasildir bilen alan kullanan varmi. Yada baska bir onerisi olan 200 tl ye kadar. Tum yorumlariniza acigim arkadaslar. Cevap yazarsaniz cok mutlu olurum. Birde unutmadan android olucak windows tablet degil.

Hocam bence biraz bekleyip bütçeyi arttırın. 200 TL lik tabletten çok hayır gelmez...

O bütçeyle tablet almak parayı çöpe atmakla eşdeğer.Biraz daha biriktirip sağlam bir şey almanızı öneririm.

bim de geliyo perşembeleri biz gidiyoz kampanyalara sevyoz biz takip et hocam indirimli günleri :D bim satıyo :D düşün :D a101 den aldılardı idare ederdi kullanışlı

O bütçeyle tablet almak parayı çöpe atmakla eşdeğer.Biraz daha biriktirip sağlam bir şey almanızı öneririm.

Korkuttun beni gercekten oylemidir ya.

bim de geliyo perşembeleri biz gidiyoz kampanyalara sevyoz biz takip et hocam indirimli günleri :D bim satıyo :D düşün :D a101 den aldılardı idare ederdi kullanışlı

Hic denk gelemedim oyle bi indirime ne marka bi tablet gelmisti

---------- Spam Engelliyici 01:27 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

O fiyata aldığından hayır gelmez ama PolyPad'lere bak ucuz ve fiyatına göre kaliteli

Tesekkur ederim hocam inceliyorum

Korkuttun beni gercekten oylemidir ya.

Hic denk gelemedim oyle bi indirime ne marka bi tablet gelmisti

---------- Spam Engelliyici 01:27 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

Tesekkur ederim hocam inceliyorum
orjinal çin malı hocam biraz daha bekleyip kaliteli bişi alın zaman geçtikçe ucuzluyo kaliteli alırsın

Oyun oynanmiyacak perf icin en az cift cekirdek 2 gb ram tercihim hdmi ve usb olmali. Nette gezilecek. Bi kac program kullanilacak o kadar. Aeti goruntulu gorusme kamera netligi cok muhim deil.

Sunun tarzinda bisey olabilir. Link atamiyorum tel deyim
Polypad i7 Pro Intel Atom Z2520 8GB 7" IPS Tablet

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri