Arkadaşlar ARTIK YETER !!!LÜTFEN BİRAZ İLGİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusuf0023

Yasaklanmış
arkadaşlar yaklaşık 20-25 gündür içinizdeyim yeri geldi okudum yeri geldi yorum yaptım yeri geldi sadece sustum, bugününe kadar birçok kişiye özel mesaj attım birkaç kişi ile tanıştım. birçok kişiden yardım talebinde bulundum, kimisi cevap verme zahmetinde bile bulunmadı kimisi klasik söylemler ile başından savdı. Kimse yardım etmek zorunda elbette değil fakat yanlış giden birşeyler var bunun sizlerde farkında değilmisiniz, bu forumun amacı nedir, yardımlaşmak ve paylaşmak. Elbette kimi insan bu bilgileri para karşılığında anlatabilir SONSUZ SAYGIM var. Fakat amacın paylaşmak olduğu böyle bir forumda insanların şevkini kırabilecek derecede vurdum duymaz olunması eminim benim gibi bir çok arkadaşımızın yakındığı konudur. Arkadaşlar, amacımız para kazanmak, bilginizi satabilirsiniz bu en doğal hakkınız fakat lütfen yardım isteyen insanları bu kadar küçük görmeyin, unutmayın ki sizlerde bir zamanlar bizim gibiydiniz, birileri öğretti ve şu anda günde 200-500$ kazanıyorsunuz ALLAH daha versin, sizden tek ricam lütfen bu kadar ilgisiz kalmayın ve lütfen gerçekten yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar ile ilgilenin, yoğun bir talep karşısında kalabilirsiniz bu normal birşeydir, bunun çözümü iş paylaşımıdır, işi bilen arkadaşlar kendi aralarında iletişime geçip bir organizasyon yapabilirler yada buna benzer şeyler. her ne durumda olursa olsun yardıma ihtiyacı olanlara yardım edelim, bu sadece bura için geçerli değil.

Ben bunun zorluğunu normal hayatımdada yaşadım bu yüzden çok zoruma gitti,

beni anlayışla karşılayacağınızdan şüphem yok
şimdiden ALLAH razı olsun

Aslında bir konuda da haklı arkadaş, benim de mesela yardıma ihtiyacım oluyor, yada birine yardım için pm atıyorum cevap bile yok.. Ama sağolsun muslera gibi hocamız var başımızda ancak yeterli olmayabiliyor her zaman, her kez bir şey paylaşşa fikir çeşitliliği olur, farklı ilhamlar alabiliriz...

Düşün şimdi sen aradın taradın tesadüfen 3 tane niche kelime buldun 1 aydır günlük 50 100 dolar kazanıyorsun. Şimdi sana soruyorum birisi senden yardım istese kelimeleri verir miydin ?

düşün şimdi sen aradın taradın tesadüfen 3 tane niche kelime buldun 1 aydır günlük 50 100 dolar kazanıyorsun. şimdi sana soruyorum birisi senden yardım istese kelimeleri verir miydin ?

mesele nich kelime meselesi değil
her konuda yardim

merak etme kardeş
istediğin kadar söyle sitem et
adamların umurlarında bile değil
şuanda iyi durumda olan bir çoğu zamanında
birilerine yalvarmıştı
abi nolur bir taktik ver diye
ama işi çözdüklerinde
geçmişini nereden geldiklerini ne olduklarını unuttular
para bu ya harbi insanı değiştiriyormuş
Türk insanının yüzde 99unda şu var
ben tek bileyim
benden başkası kazanmasın
onlara bildiğim şeyleri söylersem bindiğim dalı keserim
gibi ön yargılar var Türk insanının yüzde 99 unda
ve aşırı da benciller
yüzde biri hariç
yüzde birlik bir kesim var gerçkten iyi niyetli olan
işte onlarlada karşılaşmıyoruz

merak etme kardeş
istediğin kadar söyle sitem et
adamların umurlarında bile değil
şuanda iyi durumda olan bir çoğu zamanında
birilerine yalvarmıştı
abi nolur bir taktik ver diye
ama işi çözdüklerinde
geçmişini nereden geldiklerini ne olduklarını unuttular
para bu ya harbi insanı değiştiriyormuş
türk insanının yüzde 99unda şu var
ben tek bileyim
benden başkası kazanmasın
onlara bildiğim şeyleri söylersem bindiğim dalı keserim
gibi ön yargılar var türk insanının yüzde 99 unda
ve aşırı da benciller
yüzde biri hariç
yüzde birlik bir kesim var gerçkten iyi niyetli olan
işte onlarlada karşılaşmıyoruz

yinede o kadar yüklenmek istemem bu forumun %90 i para kazanamayan kismi, yani henüz yeni başlayan veya ayda 10$ bile zor gören.
%5 kismi bu forum sayesinde işin ince noktasini bulan ve gerçekten para kazanmayi öğrenen ama bildiğini sir gibi saklayan
%3 kismi yine bu forumdan para kazanan azda olsa yardim etmeye çalişan
%2 kismi zaten önceden bu işten para kazanan ve bu forumuda millete yardim olsun bildikleri paylaşilsin diye açan ve yönetenler'ki onlarda zaten bu forumu açarak bizlere en büyük yardimi sağladilar.

eywallah hocam.ıfade edemedığım duygularımı sen dıle getırmışsın..
keşke bu konuda herkes duyarlı olabılse,ne kadar araştırsak uygulama zayıf olunca veya bışeylerı gozden kaçırıyoruz bende aylardır uğrasanlardanım ama ancak boşa kürek çekıyorum...

Bu forumda paylaşınları okuyup üstünde kafa patlatırsan eğer kimseden yardım istemene gerek kalmaz... Tek yapman gereken; araştırmak, okumak ve düşünmek.

Bu forumda paylaşınları okuyup üstünde kafa patlatırsan eğer kimseden yardım istemene gerek kalmaz... Tek yapman gereken; araştırmak, okumak ve düşünmek.

sana katılıyorum arkadaşım, insanlar günde 1-2 saatini ayırıyor youtube işine 3-5 video atıyor. sanki günde 100$ kazanıcakmış gibi ümit bağlıyor olmadımı ver yansın, yok oyle 3 kruşa 5 köfte sabahlara kadar kafa patlatan günlerce uykusuz kalan arkadaşlara biraz ayip olur hazıra bilgi beklemek benim düşüncem !!!!!

Forumda gerekli herşey paylaşıldı yeni çıkan herşeyde paylaşılıyor neye sitem ettiginizi anlıyamadım şahsen banada çok olmasa bile pmler geliyor elimden geldigi kadarıyla sorununu çözmeye çalışıyorum ama aslında sorunların cevapları forumda var biz bunlarla ilgilenirken acil durumda olanlara yetişemiyorum böyle bi düzensizlik var şuanlık oda sizlerden kaynaklanıyor.Yaşadıgın sorunu forumda arattıgın taktirde cevabını bulabiliyorsun bulamadıysan konu aç pm at hiç bir sorun içermez.

Gelen diger pmler ise taktik ver türü ne taktigi varki 10-15 kategori var youtubede bunlarla alakalı güncel video yükle en az günlük 10$ kazan bir çogunuz dizi film vs yüklüyor haliyle bir çok vaktini boşa harcıyor 1-2 güne telifi yiyor ne kazandıysam kar maksadı ee bunda aşırıya kaçarsan adsensede sana kaçar. Bir diger durum ise benim gözlemledigim kadarıyla adamda günlük 3-5 k hit yok niche işine girmeye çalışıyor hiç bir türlü kazanamıyor bu sefer gelip konu açıyor kazanamıyorum diye bu dogrumu sizce ? Vallaha yazdıgım konu ile alakasını çözmeye çalışıyorum bende buda benim sitemim...

Dede'ye sahip çıkalım.

Çıkalım.

çıkıp 3 gunluk kazancım dıyıp 100$ ın resmını cekınce bu forumda kımseye faydası olmuyor... soyle bısey denedım böyle oldu arkadaşlar dıyen yok... ki gel gelelim bunu söyleyince kazancın da duşmeyecek... amacı paylaşım olan bi forum da artık hergun tbm çalışmam 500$ aldım yok sabrettım 200$ aldım falan dıye anlatılmasın artık iyice şevkimiz kırılıyo valla

Forumdaki birkaç hocamdan aldığım tavsiye ''para harcanmadan para kazanılmaz'' bunu iyi bilin paranız yoksada araşırma yapacaksın muslera hocanın konularına iyi bakacaksın diğer arkadaşların konularınınıda iyi araştıracaksın zahmet edeceksin emek vereceksin. Ben bunları yapmam diyorsanızda bu işi bırakacaksın o zaman.

size bir şey söyleyeyim mi. Bol bol video yükleyin başka bir şey yapmayın. Sadece yükleyin. Muslera hocanın son açmış olduğu konuyu da okuyun. Ona göre anahtar kelimeleri koyarsınız. yabancı videolar çalışın. Düşünün en çok neyin reklamları yapılıyor. Türkiyede en çok hangi reklamlar yapılıyorsa Yabancı ülkelerde de hemen hemen aynı olmasada yakındır. Çok videoyu çeşitli scriptler var. Onlarla yükleyebilirsiniz. Youtube üzerinden yüklemek insanın canını sıkabilir. Budur abi olay. Bol bol video yükleyeceksin, tek kategori çalışacaksın. aynı anda 5 -6 farklı kategoride çalışacaksın. Gerisi gelecektir. 1 aya kalmaz kazanmaya başlarsın.
Bol kazançlar herkese.
Baya bi zmanadır video yüklemiyorum daha önce yüklediklerim işi az çok götürüyor. Kazancım çok yüksek değil çünkü çalışmıyorum yani video yüklemiyorum. Çalışırsan günlük 50 ye de çıkar 100 de. Bunu unutmayın. Çalışan bu işte kazanır. Umutsuzluğa kapılmaya gerek yok. Kimseye yalvarmanıza gerek yok. Sadece paylaşılanları okuyun belki farklı bir fikir ortaya çıkarabilirsiniz.
Şuan yapacağınız sadece video yükleyin. Günde 100-200 -300 artık ne kadar
yükleyebiliyorsanız yükleyin ve anahtar kelime işini Muslera Hocanın açmış olduğu son konuya bakın.

çıkıp 3 gunluk kazancım dıyıp 100$ ın resmını cekınce bu forumda kımseye faydası olmuyor... soyle bısey denedım böyle oldu arkadaşlar dıyen yok... ki gel gelelim bunu söyleyince kazancın da duşmeyecek... amacı paylaşım olan bi forum da artık hergun tbm çalışmam 500$ aldım yok sabrettım 200$ aldım falan dıye anlatılmasın artık iyice şevkimiz kırılıyo valla

Ben bu işe ilk başladığımda çok kazanılan resimleri gördükce hevesim dahada arttı. Bunlar kazanıyorsa bende kazanırım, benim bunlardan eksiğim yok fazlam var dedim. Düşündüm, uğraştım, saatlerimi verdim. Uykusuz kaldığım, dışarı çıkmadığım, arkadaşlarımla vakit geçiremediğim zamanlarım bile oldu. Ama sonuç ne? Verdiğim emeğin karşılığını fazlasıyla aldım.

Sonuç olarak
EmreDemirci' Alıntı:
Bazı arkadaşlarımız beleşe konmayı çok seviyor.
Sonuna kadar haklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri