Arkadaşlar Bilgisi Olan Birisi Yardım Edebilirmi ?

• Kullanıcı Xroad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Xroad

Kayıtlı Üye
Adsense Hesabı Açtım Fakat,

ssg8x.png

resimde görüldüğü gibi benden iban numarası tanımlamamı istiyor,

bende şuan kredi kartı var ama banka hesap kartı yok , dolayısıyla bu bilgileri giremiyorum,

şuan adsense hesabımın icinde hiç limit yok zaten, icinde para olsa gidip banka hesabı actırıp paramı isterim, fakat suan öyle bir durum yok ,

baska bir yolu yokmu bunun arkadaslar , sitede gayet bilgili arkadaslarım var, yardımcı olabilirseniz şimdiden tşkler.

10 doları geçince test ödeme için banka bilgilerinizi girer ve doğrulamasını yaparsınız. Mevcut kredi kartınızın zaten banka hesabıda mutlaka vardır. Onun IBAN numarasını öğrenirsiniz. Yada başka hesap açar onun IBAN bilgilerini girersiniz.

Test ödeme: Google 10$ ı geçen yayıncılara 1 TL civarında yuvarlak olmayan (0.93 gibisinden) ödeme gönderir ve bunu kendi hesabınıza tam olarak girer banka doğrulamasını sağlarsınız.

10 doları geçince test ödeme için banka bilgilerinizi girer ve doğrulamasını yaparsınız. Mevcut kredi kartınızın zaten banka hesabıda mutlaka vardır. Onun IBAN numarasını öğrenirsiniz. Yada başka hesap açar onun IBAN bilgilerini girersiniz.

Test ödeme: Google 10$ ı geçen yayıncılara 1 TL civarında yuvarlak olmayan (0.93 gibisinden) ödeme gönderir ve bunu kendi hesabınıza tam olarak girer banka doğrulamasını sağlarsınız.

suan bu şekilde kullanılırmı sayacları işlermi kardeşim .

cevap yaziyordum site coktu.. bugun iki oldu veri taban hatasi verdi.

Neyse cevabima geciyim kredi karti olmasi IBAN olmasi anlamin agelmez.!!!

IBAN kredi kartina verilmez ayrica kredi kartinin ibanida olmaz zaten.

Mevduaat hesabi varsa ibani olur...

bu sekilde kullanmaya devam edebilirsin ama odeme alamazsin ileriye donuk eminim kimse teshis etmemistir ne oluyor diye genelde herkes bankasinida adresinide onayliyor... eger sen odeme almama konusunda israrlio ve iban girmemede kararli isen.... bunun sorun olup olmadigini ilk bilen kisi sen olacaksin..

bu sekilde kullanmaya devam edebilirsin ama odeme alamazsin ileriye donuk eminim kimse teshis etmemistir ne oluyor diye genelde herkes bankasinida adresinide onayliyor... eger sen odeme almama konusunda israrlio ve iban girmemede kararli isen.... bunun sorun olup olmadigini ilk bilen kisi sen olacaksin..

hocam dikkat ettiyseniz, kredi kartım var ama hesap kartım yok dedim, iban olmadıgını belirttim zaten,

neyse bu şekilde kullanılırsa sıkıntı olmaz teşekkürler cevaplarınız için.

Ünlem işareti kullanmanızın sebebi nedir?

Kredi kartı almak için bir banka hesabı bulunması gerekmiyor mu? Hangi banka sağlıyorsa kredi kartını oraya ait bir banka hesabı olmaz mı? O hesap zaten mevduat hesabıdır ve IBAN ı a bu banka hesabı bilgisinden öğrenebilir.

Kredi kartı almak için bir banka hesabı bulunması gerekmiyor mu? Hangi banka sağlıyorsa kredi kartını oraya ait bir banka hesabı olmaz mı? O hesap zaten mevduat hesabıdır ve IBAN ı a bu banka hesabı bilgisinden öğrenebilir.

kardeşim kredi kartımla birlikte hesap kartıda vermişlerdi iban numarası vardı fakat hesap kartımı iptal ettirmiştim bu yüzden bu duruma geldi olay.

Kredi karti basvurularinda mevduaat hesabiniz var mi diye sorulur forumlarda bazi bankalar mevdua hesabi acmadan kredi karti verebiliyor yada kredi kartindan sonra mevduat hesabi kapatilabiliyor...

sizin yanlisiniz kredi kartinizin ibani vardir bankanizdan ogrenin demenizdi, kredi kartina ait iban olmaz. unlemlerin bir anlami yok el aliskanligi cok fazla kullaniyorum kisa kelimelerde el aliskanligi nokta koyduktan sonra 3 tanede unlem kendiliginde geliyor. suanda bu noktadan sonrada uc unlem koydum ama geri sildim :)

Benim Finans bankda kredim kartim vardi mevduat hesabim yoktu mesela.

---------- Mesaj saat 23:10:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:07:20 civarında gönderildi. ----------

kardeşim kredi kartımla birlikte hesap kartıda vermişlerdi iban numarası vardı fakat hesap kartımı iptal ettirmiştim bu yüzden bu duruma geldi olay.

Hesap kartinizi ipta ettirirken mevduat hesabinizidami kapattirdiniz ? yoksa sadece kartimi iptal ettirdiniz ?

yani sonuc olarak IBAN mevduat hesabi olanlarda olur bu hesabiniz varsa o hesaba ait IBAN da vardir. Bankanizla iletisime gecip alabilirsiniz.

Bu durum dedigim gibi nasil bir risk teskil eder kimse tecrube etmemistir yani risk olayi ne olabilir.

banka hesabinizi dogrulamadiginiz icin hesabiniz askiya alinabilirmi ? mesela yani bunlari kimse tecrube etmemistir. Bu uyarilari alan kisiler bilgilerini veriyor.

2 sefer yasarsin bu durumu birinde banka hesabini dogrulamak icin digerinde ise adresini dogrulamak icin birdaha karsina cikmaz.

İkinizede Teşekkür Ediyorum, Bankayı Arayıp Soracağım .

sizin yanlisiniz kredi kartinizin ibani vardir bankanizdan ogrenin demenizdi, kredi kartina ait iban olmaz. unlemlerin bir anlami yok el aliskanligi cok fazla kullaniyorum kisa kelimelerde el aliskanligi nokta koyduktan sonra 3 tanede unlem kendiliginde geliyor. suanda bu noktadan sonrada uc unlem koydum ama geri sildim :)

Benim Finans bankda kredim kartim vardi mevduat hesabim yoktu mesela

Mevcut kredi kartınızın zaten banka hesabıda mutlaka vardır. Onun IBAN numarasını öğrenirsiniz.

Burada ki kısım üst mesajımdan alıntı. Nerede yazdım ben kredi kartınızın ibanı da vardır diye?

Kredi kartınızın banka hesabıda mutlaka vardır demişim ki öylede. Hiç bir banka kredi kartını verirken sadece kimlik fotokopisini alıp vermiyor. Sana ilk önce o bankadan hesap açıyor!

İptal edersin etmezsin orası ayrı ki iptal edilmeside sanırım sadece banka kartı ve normal banka hesabı iptali olmuyor kredi kartınızı kullandığınız sürece.

Mevcut kredi kartınızın zaten banka hesabıda mutlaka vardır. Onun IBAN numarasını öğrenirsiniz.

Burada ki kısım üst mesajımdan alıntı. Nerede yazdım ben kredi kartınızın ibanı da vardır diye?

Kredi kartınızın banka hesabıda mutlaka vardır demişim ki öylede. Hiç bir banka kredi kartını verirken sadece kimlik fotokopisini alıp vermiyor. Sana ilk önce o bankadan hesap açıyor!

İptal edersin etmezsin orası ayrı ki iptal edilmeside sanırım sadece banka kartı ve normal banka hesabı iptali olmuyor kredi kartınızı kullandığınız sürece.

Sayin adminim, evet ezbere konusmus ozur dilerim ama hala diyorsunuz ki mutlaka vardir bende diyorum yok mecbur degil.

simdi soyle soyleyim, bankalar arasi kurallar degisiyordur si zoyle tecrube etmissinizdir ben tecrube ettigim banka uzerinden soyledim ve banka isminide yazdim.

simdi benim su bankada soyle hesabim var bu boyle oluyor demek ayri.
Mutlaka vardir demek ayri.

Ayrica birtek kimlik fotokopisi ile kredi karti veren banka hic bilmiyorum.
Maas bodrosu ve kimlik fotokopiniz ayrica kredi karti istek basvuru formu ile basvuryorsunuz..

yine tekrarliyorum besvuru formunda yaziyor bankamizin musterisimisiniz diye degil ise hesap aciliyor. Ama ben Finans bankda bu durumu yasamadim birtek basvuru formu ve kimlik ile kredi karti aldim.

Ben bir bilgi veririken karsimda kisiyi hic birsey bilmiyor dusuncesiyle anlatirim yada bir aciklama yaparken olasi butun sorunlari goz onunde bulundurarak cevaplarim.

yani Mevduat hesabi olmayabilirdi ve ben bu konuda hala mutlaka diye dusunmuyorum...

ve bu konuyuda uzatmak istemiyorum su boyleydi bu boyleydi nerden cikardin nerden uydurdun gibi kelimeler farkli yerele tasinir bu yuzden istersen burda noktalayalim.

tekrar ezbere yanit vermisim ozur dilerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri